73. Control

4.4K 245 38
                                    

На другия ден Хари влезна тихо в стаята на Флора. Едвам бе дочакал сутринта, за да я види. Отиде до леглото и легна, обвивайки ръцете си около спящото момиче. Леко премахна косата й, разпиляна навсякъде и скри лице в сгъвката на врата й. Усети аромата й, който винаги го опияняваше.

Постоя така, вдишвайки я, след което започна да целува кожата й там докато я стискаше в ръцете си. С тези си действия забрави, че тя спи. Така започна да му въздейства кожата й, че напълно се пристрасти и не му стигна, не му стигна да я целува и прегръща. Искаше я максимално. Затова започна да я целува така сякаш няма да има утре.

Не можеше да си поеме въздух, но не спираше да обсипва кожата й с целувки. Горнището на пижамата й имаше копчета, които той разкопча и без да се бави започна да целува оголената кожа, стигайки до гърдите й. Настани се върху нея, за да има повече достъп и отново обви ръце около тялото й и продължи с адски бързо темпо да я целува, оставайки отново без въздух.

-Хари?-прошепна тя със затворени очи, събуждайки се. Хари така се беше съсредоточил в начинанието си и не я чу.

-Моя!-каза той с дрезгавия си сутрешен глас.-Мамка му, само и единствено моя!-това бе достатъчно на Флора, за да отвори очи.

Усети хватката и устните му и веднага се усмихна, погледна надолу, виждайки къдриците му, разпилени върху врата й. Постави ръцете си върху бицепсите му, докосвайки ги нежно. Той вдигна поглед щом усети допира й и веднага се премести на нивото на лицето й, впивайки устни в нейните с натиск. Тя се изкикоти срещу устните му, отвръщайки му като обви ръце около врата му.

Хари се отдръпна, лягайки до нея без да маха ръце от тялото й.

-Добро утро!-каза, кикотейки се. Той я придърпа плътно до себе си и целуна челото й.

-Добро е, много е добро!-отвърна й, прокарвайки нос по врата й, след което я целуна. Флора потрепери от чувството и се изчерви, усещайки очите му да я наблюдават.

-Аха. Ами ти какво правеше преди малко?-попита го тя, все още червена, опитвайки се да не се разхили. Той отново се настани върху нея.

-Малката, нямаш си на представа как изглеждаш сутрин докато спиш. Толкова си невинна и по дяволите, това твое телце...-каза, гледайки я съсредоточено в очите. Флора не отдели поглед, но цялата настръхна.

Mine (Bg fanfiction)Where stories live. Discover now