29.Peter

5.5K 277 26
                                    


29.


Флора и Хари се бяха прибрали от дискотеката. Тя свали високите обувки и стана от леглото, за да съблече роклята си, но спря щом не можа да напипа ципа отзад. Флора се обърна към Хари.

-Ъм...би ли..-тя сведе глава засрамено.-..ами...р-роклята?-тя не можа да състави изречение и стисна очи, осъзнавайки, че се изложи.

-Разбира се, Флора!-той я разбра и се доближи като повдигна с показалец брадичката й.-Не е нужно да се срамуваш...не и от мен!-тя кимна и той вдигна китката й, целувайки кокалчетата на пръстите й, след което отиде зад нея и премести черната й коса върху едното й рамо. Хари започна да оставя нежни целувки по задната част на рамото й.

-Много си красива, Флора!-прошепна той с дрезгавия си глас, карайки Флора да настръхне и да почервенее. Тя обожаваше гласа му макар и да не го показваше.

-Бла-агодаря!

-Искам аз да ти сваля роклята.-каза той без да чака, хващайки дръжката на ципа. Флора не възрази, не искаше да разваля отношенията си с Хари.

Той свали роклята й и хвана ръцете й, за да може Флора да се измъкне от нея.Тя остана само по черното си бельо като я огледа, и я поведе към леглото. Той седна на края и й направи знак да седне. Флора вече гореше цялата и седна в скута му.

-Не така! Искам лицето ти да е обърнато към мен, цвете.-тя стана и седна, обкрачвайки го. Той погали кожата на бедрото й, без да сваля очи от Флора дори за миг, а тя стисна очи от допира му.

-Защо трепериш, цвете? Да не би да те е страх?-тя отвори очи и поклати глава.

-Н-не.-той гледаше невинните й очи.

-Толкова си красива, бейб!-повтори отново той, хипнотизирано, докосвайки я.

Хвана нежно косата й и откри врата й, започвайки да го целува. Флора не мърдаше, цялото й тяло беше под негов контрол, а целувките му я успокояваха.

Хари се отдръпна и започна да целува устните й. Тя му отвърна, задълбочавайки целувката. Флора не можа да заповяда на тялото си да спре. Вместо това ръцете й се обвиха около врата му, а пръстите й се заиграха с къдриците му. Хари я издърпа още по-плътно към себе си, галейки гърба й с големите си пръсти.

Целувката им свърши когато останаха без дъх. Флора беше много червена и дишаше тежко без да прекъсва очния си контакт с него. Тя му се усмихна и той също го направи.

Mine (Bg fanfiction)Место, где живут истории. Откройте их для себя