79.What?

2.1K 127 11
                                    


Уилсън нареди на охраната си да изведат Стайлс от къщата. Хари се престори, че не може да се движи, за да баламоса охраната на Уилсън и да избяга.

От вътре се чуваха риданията на Флора, която се мъчеше да навие баща си да я пусне, за да помогне на Хари. Той чуваше всичко и стисна очи. Флора го мотивира и той се изправи, ритайки Фин в крака и той падна, Хари го удари силно в главата и се обърна към другия. След няколко удара и той беше повален на земята.

-Стайлс ще пострадаш.-проговори Фин, гледайки го как се отдалечава от къщата. Хари се обърна.

-Почакай да видим кой ще пострада, ти си ми първи в списъка.-обади се Стайлс, гледайки бясно. Фин се изсмя звучно.

-Ела и ме довърши, хайде!-предизвика го.

-С удоволствие! Но не сега!-с това Хари напусна. Трябваше колкото се може по-бързо да си върне любимата.

***

Докато извеждаха Хари извън къщата, Флора се огледа и след като видя, че никой не я наблюдава, извади с треперещи ръце телефона си и го изключи. Наведе се леко и го пъхна в десния ботуш. После се огледа отново и видя, че никой не я забелязва.

-Тате, пуснете го, моля ви!-обади се тя и той се обърна гневно към нея.

-Малка госпожице, няма да ме молиш за такива неща, ясен ли съм? Как смееш да кажеш нещо изобщо!? Повече никога няма да го видиш, идваш с мен в Бирмингам и точка!

-Тате ,моля те, пусни го! Не го убивай, моля те!-помоли го, ридаейки. Уилсън я стрелна с поглед и Флора сведе глава.-Тате, обичам го!-прошепна тя, гледайки пода.

-Забравяш и толкова! Как ще обичаш един насилник? По дяволите, Флора! Така ли съм те възпитал?-извика по-силно той. Флора правеше същата грешка като сестра му преди години. Трябваше да я спре иначе щеше да загуби и нея.

Фиона се върна в стаята и Уилсън я погледна.

-Татко, къдравият е избягал!-каза тя и лицето на Флора грейна, а баща й я погледна.

-КАКВО? Но как? Нали Фин беше там?...Некадърни копелета!-Уилсън започна да мисли какъв да е следващият му ход.

-Флора защо го прикриваш, трябваше на мен да споделиш, не трябва да страдаш, разбираш ли ме?-каза Фиона, а тя поклати глава.

-Не исках да ви казвам точно заради това, разделихте ни. Аз го обичам, Фиона!-Фиона извъртя очи.-В онази нощ аз вече бях влюбена в н...

Mine (Bg fanfiction)Where stories live. Discover now