11

3.9K 174 4
                                    

ГТЕ

-Махни си гнусните ръце от мен! - крещях по онзи докато ме влачеше из тъмните коридори на огромното имение.

-Спри да се дърпаш! - зашлеви ми един, отново...

-Когато Хари ви намери, ще...

-Какво ще, какво ще кукло? Хари в момента е с твоята приятелка и се забавляват, а ти ревеш за него. - думите му, се забиха право в сърцето ми. Да очаквах всичко, но не и това. Колко неща ще се случат без моето очакване, колко от любимите ми хора ще ме предадат, колко мога да понасям ударите им?

-И сега ще дойде лекар да ти махне гипса, вече нямаш нужда от него, пък и ще ти пречи за работата!

-Мръсния негодник Харолд не успя, сега вие ли ще ме използвате?

-Май имаме семеен скандал. До преди минути ревеше за Хари, а сега се превърна в Харолд.

-Първо той не ми е никакво „семейство” и второ... - не знам какво да кажа като второ...

-Не викай, защото сега ще те заведа при шефа.

-Нито ти, нито шефа ти ще ме спрете! Ясно ли ти е? - без да ми отговори ме удари. Полетях към стената и си ударих главата. Замаях се, но продължих да вървя. Всичко пред мен се въртеше, усещах как кръв се спуска по лицето ми. Беше дразнещо, защото гъделичкаше. Онзи отвори някаква врата и влязохме. Стаята беше мрачна, нямаше и малка светлинка която да откроява обстановката. В нея имаше огромна библиотека и бюро, със завъртян стол към защорения прозорец.

-Ето я великата Елена! - груб мъжки глас огласи стаята. След това последва смях. Сетих се за случките с Хари и се усмихнах, беше малка, но искрена усмивка.

-Явно трябва да започна да се маскирам, прекалено много хора ме познават и ме искат за себе си. - иронизирах положението в което попаднах.

-Аз не съм човекът който ще търпи шегите ти, Еленаа! - завъртя стола си и стана, приближи се към мен и огледа тялото ми. Просто прекрасно, точно днес ли трябваше да се обличам с къси рокли...

-Отвращавате ме!  - затворих очите си и ги задържах в същото положение за десетина секунди.

-Нищо чудно, че си била момиче на Хари. Това тяло, тези червени устни, тези набиващи се очи, а и това бунтарско поведение. Ако не те познавах щях да кажа, че си му сестра. Животът с него те е направил лоша, ти не беше такава Елена, той те промени. А знаеш ли аз колко преди него те исках, знаеш ли какво трябваше да дам на баща ти, за да може сега да си тук?

Ти си мояWhere stories live. Discover now