56

1.9K 117 39
                                    

ГТХ

-Хайде вдигни де! - изнервяше ме до такава степен, че започнах да си водя монолог.

-Господин, Стайлс мога ли да вляза?

-Какво има, Анджи?

-Исках да се извиня за преди малко. Не трябваше да нахлувам така. - наблюдавах изражението ѝ. Прехапваше устните си, гледаше към пода. Държеше ръцете си отпред.

-Няма проблем, всичко е наред! - с бавни, но сигурни стъпки се приближих до нея. Отдръпнах падналия кичур от лицето ѝ. Докоснах с пръст устните ѝ. Тя ме погледна в очите. Горяха от желание. Тя гореше да бъде чукана от мен. При тази ми мисъл се усмихнах леко.

-Аз, трябва да се връщам на раб...

-Тихо, Анджи! Работата я възлагам аз и казвам, че няма да избяга.

-Но господине, аз...

-Знам че го искаш! Наблюдавам изражението ти. Устните ти, погледът ти, тялото ти.

-Искам го, но е грешно! - сбръчка веждите си.

Знаех го, малка кучка.

-Довечера, когато всички си тръгнат ела в кабинета ми. Ще те чакам. - прокара език по устните си. Може би това ме предразполага и я целунах. Не се и противеше. -Хайде, върви! - отдръпнах я от себе си и напусна.

Седнах на стола и качих кракта си на бюрото. Кръстосах ръце зад тила си и затворох очи. Придадох си малка усмивка и се задълбочих в мислите си.

Може би изпитвах фетиш към жените. По точно към тези, които изглеждат невинни, а всъщност са мръсници.
Да обичам Елена, но и обичам свободата си. Никога не съм бил обвързан или поне не толкова сериозно. И може би това ми е проблемът. Искам да чукам жени, момиченца (под момиченца нямам предвид пет, шест годишни), да задоволявам тях и мен. Разберете ме, една не е в състояние да ми даде това, което могат да ми дадат десет. Обичам я, искам да я чукам всеки ден, искам дете от нея, но искам и свободата си. Ако някой ме накара да избирам между нея и свободата, бих избрал нея. Но не съм подложен на такъв тест, затова ще се възползвам от двете. Колкото и егоистично да звучи...

*Вечерта*

-Влез!

-Господин, Стайлс! - знаех, че е тя.

-Готова ли си, Анджи?

-Откакто работя тук, господине! - отидох до нея и разкопчах копчето на ризата ѝ. Тя гледаше в очите ми и се усмихваше, а погледът ѝ беше по мръснишки от този на проститутките.

Ти си мояWhere stories live. Discover now