9.bölüm

3.2K 107 10
                                    

ay ben sizi çok seviyorum ya yorum yapan bütün okuyucularıma öpücükler :) tabi vote verenlerden can canan vatan millet. Saçmaladım sanırım :) Merak etmeyin hikaye bomba gibi devam ediyor ve beynimde tilkiler var baya uzun sürecek gibi :) neyse neyse çok konuştum. hikayeye dalış yapın. +6 vote sınır ve yorum bekliyorum. 

Bu olaydan sonra bir daha Buğra'yla hiç konuşmadım. Zaten arada Mine'ye bakıp duruyordu. Ben erkek olsam bende bakardım. O Üstündekilerle hangi erkek bakmazdı ki. Bende muhtemelen 12 yaşındaki bir kız gibi duruyordum. Oldu olacak saçlarını da kurdele ile toplasaydın dedi içimdeki ses.

Yemek benim iç çekişmelerimle uğraşırken bitmişti. Kahveler içildikten sonra Babam yarın okul olduğunu öne sürerek kalkmamızı söyledi. Biz masadan kalkınca Selda hanım yanıma yaklaştı.

"Mina'cim tekrar beklerim canım. Buğra ile iyi arkadaş olmuşsunuz. " dedi bana sarılarak. Ona zorla gülümseyerek uzaklaştım.

Bu eve adımımı atmasam daha iyi olurdu. Ceketlerimizi giyip çıkarken son bir kez arkamı dönüp bakınca Buğra'yı duvara yaslanmış bir şekilde bakarken buldum. Aptal gibi ona el sallayınca başını eğip gülümsedi. Sonra oda elini kaldırdı.

"Mina hadi! " Babamın sesiyle birden koşturmaya başladım. Arkamdan gelen Buğra'nın kahkaha sesini duymamaya çalıştım. Aptal aptal!  ne ilk okul çocuğu gibi el sallıyorsun.

Arabaya binince derin bir nefes alıp dışarı verdim. Gerçekten zor bir geceyi atlatmıştım. Ve ilk defa beni yabani olarak görmemişlerdi.

Eve gidince duvara çöp felan sokmam lazımdı. Yok yada dur onunla uğraşmadan popomu kaşıyım. Mine bana iğrenerek bakınca dil çıkardım. Ne yani hiç bişey bilmiyor bu kızda.

Eve giriş yapınca odama çıkıp ayakkabılarımı sıyırdım. Daha sonra üstümdeki elbiseyi çıkartıp attım. Yüzümdeki makyajı silip pijamalarımı geçirdim üstüme. Aklıma Fatih'le Tamer gelince gülümsedim. Keşke onlar gibi bir abim olsaydı.

En azından buzlar kraliçesi görünümlü ikizimden daha iyi olacakları kesindi. Onlarla acaba tekrar nasıl görüşebilirdim. Yorganımı açıp içine kaydım. Telefonum ötünce hızla yataktan kalkıp çantama bir ninja gibi uçtum resmen.

-İyi geceler Masum Cadı

Mesajı okuyunca aptal aptal sırıttım. Bu oğlanı anlamak en zor seviye sudoku çözmekten bile zordu. Düşünün.

Yüzündeki o ukala kendini beğenmiş gülümsemeyi düşününce canım sıkıldı. uyu Mina sadece oyun.

Gözlerimi kapatıp derin bir iç çektim. Ve hemen uykuya daldım.

****

Sabah annemin sesiyle gözlerimi açtım.

"Minaa uyan hadi geç kalıyorsun "

Yorganı kafama çekip annemi duymamazlıktan gelmeye çalıştım. Ama üstümdeki yorgan hızla çekilince ofladım.

"Hadi."

Annemin çektiği yorganı el yordamıyla tekrar üstüme çekip "Anne 5dakika daha " diye mırıldandım.

"5dakika sonra geliyorum" deyip odadan çıkınca tekrar uyumak için dalışa geçtim.

Kafamda annemi duyunca bu sefer kurtuluşumun olmadığını bilerek kalktım. Ne 5 dakikaydı ama.  Valla 5saate bedel.

Yorganımı tekmeleyerek attım.  Banyoya gittiğimde Mine'yı kovalayıp içeri girdim. Yüzümü yıkayıp saçlarımı taradıktan sonra at kuyruğu yaptım. Odama dönüp altıma siyah bir tayt giydim. Üstüme Tişört geçirdim. Onun üstüne de örme duran ama hazır olan Salaş hırkamı giydim. Havalar soğuk gidiyordu.

AŞK MI BU?Where stories live. Discover now