Açıklama

16.4K 329 50
                                    

Sevgili arkadaşlar!

Öncelikle siz yeni bölüm beklerken böyle bir bildirimle karşılaştığınız için özür diliyorum.

Arafta Açan Güneş için yaptığınız yorumlar beni çok mutlu ediyor inanın ki!

Özellikle 8. ve 9. bölümlerde yeni bölüm tarihi için yazdığınız yorumlar özellikle oldukça mutlu etti beni. Okunmak ayrı bir mutluluk fakat yeni bölümü okumak için sabırla (bazen de sabırsızlıkla) beklenmek daha başka bir mutluluk!

İyi ki ilk bölümümüzden beri yanımızdasınız ve bir sonraki bölümlerimizde de yanımızda olacaksınız yani inşallah , gerek yorumlarınızla gerek beğenilerinizle gerekse sitem dolu yeni bölüm tarihi soran mesajlarınızla. Her nasıl olursa olsun çok seviliyorsunuz ve iyi ki varsınız!

Öncelikle şunu belirtmek isterim ki; bu hikayeye ilk başladığımda hızlı bir şekilde yeni bölüm yayınlamak niyetindeydim. Lakin bölüm uzunlukları arttıkça, bu bölümleri yazmak için harcadığım zaman da artıyor. Ayrıca, bir de düzenleme yaparak paylaştığımdan paylaşma zamanı daha da artıyor. Tabii bazı aksilikler yaşadığımız zamanlar da olmadı değil.

Uzun lafın kısası haftada bir yada bazı istisnai durumlarda iki haftada bir bölüm yayınlamayı düşünüyoruz arkadaşlar. Çünkü her ne kadar istesek de, haftada iki bölüm yayınlamak pratikte mümkün görünmüyor.   İş yükü sebebiyle, tek bir bölümü yazıp yayına hazırlamak bile büyük bir çaba sonucu ortaya çıkıyor.

İki bölüm yayınlayamasak da, hafta içerisinde bir bölüm olmak üzere her hafta mutlaka bir bölüm yayınlamayı düşünüyoruz. Yukarıda belirttiğim gibi istisnai durumlar hariç tabi. Yayın günü olarak belirli bir gün seçmedik. Ne zaman hazır olursa o zaman paylaşıyorum çünkü. Her şeyi hazır bir bölümü paylaşmadan duramıyorum :D

Birkaç gün içinde yeni bölüm bildirimiyle gönlünüzü alacağım

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Birkaç gün içinde yeni bölüm bildirimiyle gönlünüzü alacağım.

O güne kadar sevgiyle kalın,
Ben eminim ki,
Kurtaracaksa sevgi kurtaracak bizi!

Seviliyorsunuz...

S & S

❤️

Arafta Açan Güneş ~{TAMAMLANDI } Where stories live. Discover now