Bölüm 60 (FİNAL)

14.4K 601 624
                                    

Öncelikle bir kaç bişey yazarak başlamak istiyorum. Çok uzun bir yoldu bizim için gerek yorulduk gerekse üzüldük yeri geldi çokça güldük eğlendik ama benim açımdan çok güzel bir serüvendi.

Şimdi diyeceksiniz ki neden veda ediyor gibisin hayır hayır veda değil bu sözlerim  sadece ilk etap bitti diyebiliriz. Ancak bu kitabımızın bir de devam kitabı olacak adı ELİDA bu bölüm yayınlandığına göre onunda bir tanıtımı geliyor 🤭 Senem Siyabend Nazlı Cihan Sare Hazer ve daha niceleri olacak kitabımızda. Yeni bölümler şubat gibi gelecek umarım beni beklemeye devam edersiniz. Bu süreçte yine ayrı kalmayacağız Erkek Tarafı ve Gardiyan ile bir arada olacağız. Çok uzattım farkındayım hadi bölüme geçelim mi 🙈

Bir varmış bir yokmuş diye başlar ya masallar, bizim masalımız bir yokmuş bir varmış diye başladı. Masalın sonunda mutluluk mu buldu bizi yoksa hüzün mü karşıladı hep beraber görelim.

Bölüm Şarkıları : Mustafa Ceceli =Gül Rengi

Mustafa Ceceli =Maşallah

Mustafa Ceceli - İrem Derici = Kıymetlim

Uzun yollar vardır ya hani sonunu bilmez ancak yürümekten de vazgeçemezsin yada bir nehir vardı deli gibi akar seni sürüklesede içine girmekten geri duramazsın. İşte tam da böyle bir hayattı onların ki. Ne çok savaş verdiler değil mi? Senem kaçtı Siyabend bekledi. Biri kalbine aşkı yasak ederken diğeri hep kalbinde taşıdı sevdiğini. Ayrı geçen yıllar farklı yöne giden yollar hiç birisi ayıramadı kaderle yazılanı. Ne Senem'in inadı çevirdi onları bu yoldan ne Siyabend'in öfkesi. Zaman aktı ve onları da önüne kattı.

Sabır bu hikayede en büyük olandı. Sabretti iki kalp kavuşmak uğruna. Birde öte yanda genç yaşında evin direği olmak kaldı gencecik toy omuzlarına Rıdvan'ın, bir yanda kocasını kaybetmiş yaralı Sare Hanım diğer yanda küçücük yaşında babasız kalan Cihan ve Nazlı'nın ah birde yaşlı elleri ile  ailesini bir arada tutmaya çalışan Feyruz Hanım'ın ne zordu zaman ne kadar çok yordu zaman.

Zaman en çok isteneni vermezden evvel zorluklar çıkardı karşılarına. Yılmadı bu kalpler kavuşmak uğruna. Aylar birbirini kovaladı gelip çattı zaman bir bebek sesi daha yankılandı Kozcu konağında. Ah birde onlara sorulsaydı nasıl geçti aylar acaba. Bir yanda Rıdvan vardı hüzün çöken gözleri ile diğer yanda Meran eksik hissetti kızı oluyor diye. Gün geldi doğdu sarı saçlarıyla Berfu karanlık geceye. Zaman kum misali aktı 40'ı çıkan melek için toplandı koca Urfa. Yeni üye için kurbanlar kesildi adaklar yerine getirildi. Kadınların yüzlerinde gülümseme peydah olurken Rıdvan ve Siyabend'in aklında aynı gün dönmekteydi.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Arafta Açan Güneş ~{TAMAMLANDI } Where stories live. Discover now