Bölüm 23

16.3K 709 785
                                    

Bölüm şarkısı:"Kolpa-Beni Aşka İnandır"

Şu an sadece sarılmaya ihtiyacım var. Dedim ona. İnsanlık kadar eski olan bu hareket, iki vücudun kavuşmasından çok daha fazlasını ifade eder.

Sarılmanın anlamı şudur; senden bir tehlike sezmiyorum, yanında olmaktan korkmuyorum, rahatlayabilir, kendimi yuvada hissedebilirim. Beni koruyan ve anlayabilen biri var. Birine her isteyerek sarıldığımız da ömrümüzün bir gün daha uzadığına inanılır.

Senem bugün acı bir gün yaşarken daha doğrusu acılarıyla bir kez daha yüzleşirken en çok ihtiyacı olan kişiyle bir duvar daha yıkmıştı arasında. Şuan da yan tarafında oturan adam ve karşısında gördüğü insanlar ona yalnız olmadığını gösteriyordu.
Herkes buradaydı halası Sare hanım Meran Rıdvan Çağrı Buse Nazlı Cihan. Bu görüntü kimsesiz olmadığını kanıtlar nitelikteydi.
Senem donmuş bir şekilde öylece karşısına bakarken Siyabend lafa girdi.

"Doğum gününü arabada geçirmek istemezsin değil mi? Hadi herkes seni bekliyor. Bugün senin."

Senem şaşkınlık ve mutluluk arasında gelip giderken duydukları gülümsemesini dahada büyütmüştü.
Siyabend uzun zamandan sonra ilk kez böyle güldüğünü görmüştü.
Senem üzerindeki şaşkınlığı atıp arabadan inmişti sonunda önce halası yaklaşıp sarıldı öptü kızını sonra diğerleri tek tek gelip kucakladı onu. Sıra Buse'ye gelince kulağına eğilip;

"Hadi yürü üstünü değiştirmek istersin herhalde bady ve kotla girme yeni yaşına.." Deyip lavaboya ilerlediler.
Diğer herkes de bahçeye yürüdü.

Burası Urfa'nın en lüks mekanlarından biriydi kimsenin olmayışına bakılırsa da Senem için kapatılmıştı

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Burası Urfa'nın en lüks mekanlarından biriydi kimsenin olmayışına bakılırsa da Senem için kapatılmıştı.
Avlunun ortasındaki büyük masada herkes yerini almıştı kenarda küçük bir sahne kurulmuş müzisyenler son hazırlıklarını yapıyordu. Sahnede birde sürpriz vardı Senem için. Şimdi geriye kalan tek şey doğum günü kızının gelmesiydi.

Senem ve Buse içerde hazırlıklarını bitirip avluya çıkınca herkesin gözü Senem'e dönmüştü. Rüzgar geceye kalmamış akşamüstü dönmüştü Mersin'e Deniz'le beraber bir yemeğe katılması gerekiyordu. Senem'in üzerinde koyu pudra rengi tül ve çiçek detaylı elbisesiyle hem çok sade hemde çok şıktı. Buse özellikle yaptırmıştı bu elbiseyi Ankara'dan gelirkende yanında getirmişti sırf bugün için.

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
Arafta Açan Güneş ~{TAMAMLANDI } Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin