Bölüm 33

12.3K 559 762
                                    

İnsanlar büyüdükçe hayalleri küçülürmüş. Ben hiç büyümesem olur mu baba...

S&S

Merhabalar 🤗

Yine ben geldim canlar 💕💕💕

SİZE ARAF İÇİN BİR TANITIM VİDEOSU BIRAKIYORUM 🤭 BU VİDEO İÇİN CANIM ❤ BETULLBAYRAMM1234  A ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM 💕 💕

Bölüm şarkısı:Oktay Kaynarca =Sizin Hiç Babanız Öldü Mü

Hemen şuraya bırakıyorum...

Keyifle okumanız dileğiyle ♥️

İnsanlar bazen hiç istemediği halde tercih yapmaya zorlanır. Senem de şuan tam bu durumdaydı bir yanda sevdiği adam ve ailem dediği insanlar bir diğer yanda ölümün eşiğinden dönen ve kimsesiz kalan kardeşi. Nereye gitse diğer tarafı tuzla buz ederdi nasıl yapılırdı ki bu seçim.

Siyabend hala camın ardında kendisine acıyla bakan kıza bakıyordu ne olmuştu da yüzü kırışmıştı. Ardından bakışları öfkeyle kendisine bakan Zülal'e kaydı. Yanlış giden bir şeyler vardı ama anlayamıyordu . Tam bu sırada doktor Metin gelmiş ve odaya girmişti onun ardından Senem çıkmış ve yorgunca koltuğa oturup başını elleri arasına almıştı.

Siyabend yavaşça yanına gidip diz çöktü.

"Ne oldu Güneş? Neden bu kadar düşüncelisin?"

Senem önce elleri üstünde ardından yüzünde hissettiği ellerle kapadığı gözlerini açtı usulca. Elaları anında hedefini bulmuş gibi kitlenmişti bal  kahve karışımı gözlere.
Ne diyebilirdi ki şuan bu adama. Nasıl derdi Zülal burda kalmamızı istiyor diye nasıl derdi burdan ayrılmak istemiyor diye.

"Güzelim korkutma beni bişey söyle ne oldu?"

"Ben konuşurken uyandı öğrendi şeyi yani gittiklerini. Artık dönmeyeceklerini biliyor."

"Ve. Ne dedi sana neden yüzün bu halde?"

Senem derin bir nefes aldı ve ayağa kalktı tekrar onun kalkmasıyla Siyabend de çöktüğü yerden kalkıp kendisine arkasını dönen kızı kendine çevirdi.

"Bana ne olduğunu söyler misin artık! Yoksa içerideki kıza mı sorayım ha."

Siyabend ne olduğunu öğrenemedikçe sinirleniyordu. Gözleri bir an Senem'in baktığı noktaya kayınca kendisine bakarak doktorla konuşan ve ağlayan kıza kaydı. Ve o an duydu sevdiği kızın zor çıkan sesini duydukları onu daha da sinirlendirmeye yetmişti.

" Burda kalmak istiyor benimle gelmek değil burda onunla yaşamamı istiyor. İkimiz baş başa. Bırakma beni dedi. Sen de gidersen kaybolurum dedi."

Siyabend yüzünü kendisine çevirip sakince konuşmaya çalıştı.

"Senem şuan şokta ve ne dediğini bilmiyor. Bu kadar takma kafana daha yeni uyandı ve öğrendikleri ona ağır geldi hepsi bu."

Arafta Açan Güneş ~{TAMAMLANDI } Where stories live. Discover now