Özel Bölüm 1

7.7K 369 505
                                    

Çoook uzun zaman oldu görüşmeyeli nasılsınız bakalım. Ben Siyabend ve Senem'in o kadar çok özledim ki en baştan okuyarak geldim kaç kere.

Bildiğiniz gibi devam kitabımız olacak tanıtımı yayınlamıştım bakmayan varsa hemen yan tarafta bulabilir🤭

ELİDA yani devam kitabımız'a başlamadan önce toplam 3 adet özel bölümümüz olacak ve son bölümde bağlantıyı kurup Elida ile devam edeceğim.

Hadi lafı çok uzatmadan Araf'ta yeniden bir Güneş açmasına şahitlik edelim 😉

Bu bölüm 3 cancanıma gelsin seviliyorsunuz 💜 Yesimynr  birdelicaglaa betullbayramm1234

Bölüm Şarkısı : Barış Manço = Alla Beni Pulla Beni

Hiçbir kabustan etkilenmedim sonunda elimi tutanın sen olduğunu bilince.

Bir kadın yarımdı yaralıydı korkuları endişeleri acıları vardı. Kaçtı benliğini zedeleyen topraklardan gün geçti ay geçti ardından yıllar geçti tekrar geldi kaçtığı yere. Acıları ben burdayım dedi lakin bu kez yıkılmadı sabretti. Kızgındı yarım kalmışlığına evet öfkesi vardı yaralayana. Ama bu kez farklıydı kader bu kez onu yazdı yarım kalbine tam gelen adamı tekrar çıkardı gömdüğü yerden. Acı çekti ağladı defalarca ardında bırakıp kaçmayı denedi ama bu kez farklıydı bu kez bedeni gitse kalbi çakılı kalırdı. Bu kez hayat ona en sevdiği aracılığıyla yeni bir nefes yeni bir yaşam sunmuş kadın şükretmeyi onunla öğrenmişti.

Bir adam hayatı boyunca tek bir hata yapmış bu hatayı kalbiyle ödemişti. Bekledi sadece bekledi ya ona gelecekti yada yolunda onu beklerken ölecekti. Sabretti en iyi bildiği iki şeyden birini yaptı ve sabırla o kalbi kendine çevirmeyi bekledi. Gün geldi beklenen teşrif etti. Ancak bu kez gözlerde aşktan önce nefreti kızgınlığı kırgınlığı sezdi. Yıkılan bir binayı tekrar ayağa dikmeye çalışıp her fırsatta aşkını dile getirdi. Sevdi öfkesini acısını gülüşünü hatta yeri geldiğinde küskünlüğünü çok sevdi.

Adam sevdi kadın hissetti. İkiside sözsüz bir yeminle bağlı gibi ayrı geçen yıllara ortak etmedi kimseyi. Ne beraber olabildi ne ayrı kalabildi. Sonunda aşk galip geldi sevda türküsü unutulmaya yüz tutmuş kulakların tekrar pasını sildi. Çok yoruldu iki yürek çok tökezledi çok kişi arkalarında dururken çok kişi kopsunlar istedi. Pes etmediler ve sonunda dualar mutlulukla geri geldi. Uzun yıllar sevdiği adamı hem kalbine hem ömrüne ortak bildi.

Senem ve Siyabend çok güzel sevdi. İkisinin sevdası güzellikleri getirdi.

Senem gece iki kere kalkıp kızını doyurmuş ardından oğlunun üstünü örtüp tekrar huzur kokan adamın göğsüne sığınmıştı. Saat sabahın 7'siydi. Siyabend uykusunun arasında göğsündeki başını öpmüş en sevdiği koku olan karanfilleri içine  çekmişti. Senem gülümseyip başını yukarı çevirdi. Elini kocasının sakallı çehresinde hafifçe gezdirince Siyabend de gözlerini yavaşça açmış bu kez yüzündeki elini tutup avuç içine öpücüğünü bırakmıştı.

"Günaydın güzelim."

Senem de yanağına uzanıp öpmek isteyince Siyabend hemen yüzünü eğmiş ve öpücüğünü dudaklarına almıştı. Senem tekrar gülümsedi.

Arafta Açan Güneş ~{TAMAMLANDI } On viuen les histories. Descobreix ara