Bölüm 28

12.9K 607 897
                                    

Evet yine ben geldim canlar. Bu bölümü sonradan kazandığım ve çok değer verdiğim küçüğüm betullbayramm1234 a ithaf ediyorum ♥️♥️

Bu arada onun kitabına da mutlaka göz atın derim.

Bölüme geçebiliriz.
Keyifli okumalar 😊😊

Bölüm şarkısı =Bilal sonses türlü türlü

Bir insanı iyi gününde gittiği yoldan kötü gününde verdiği kararlardan tanırsınız. Peki o kararı almanıza etki eden insanlar onların iyi mi kötü mü olduğunu nasıl anlarsınız.

Senem çiftlik bahçesindeki sandalyede oturmuş gökyüzüne bakıyordu. Ona herzaman huzur veren yıldızlar şuandaki karmaşaya çare olamıyordu.

İki gün olmuştu o adamla yüzleşeli ama adam inatla Senem'den bir yanıt almadan gitmeyeceğini söylüyor ve konağın önünden ayrılmıyordu. İstediği desteği aileden bulamamış olsada inatla bekliyordu.

O gece Siyabend Senem'i sakinleştirmiş konağa giderlerken Rıdvan aramış ve çiftliğe gitmelerini söylemişti. Ali'nin hala konakta olduğunu ve bu gece tekrar Senem'i germemesi için biraz uzaklaşmalarını söylemişti. Kızın bunca şeyden sonra tekrar bu adamla karşılaşmasını istememişti belkide.

Senem sandalyesinde gökyüzüne dalmış düşünürken omzuna konan şalla irkildi.

"Ne düşünüyorsun yine?"

"Hiç birşey"

"Bu hiçbirşey bu kadar dalmana sebep oluyorsa işin zor canım."

"Sende yanlış yolda olduğumu düşünüyorsun değil mi?"

"Bak güzelim şuan kafan allak bullak biliyorum ama iyi düşün kararın ne olursa olsun biz yanındayız senin."

"Meran sen benim yerimde olsan ne yapardın?"

"Bak Senem ikimizinde babadan yana şanssız olduğunun farkındasındır sana ne kadar yardımcı olabilirim bilmiyorum."

"Emin ol şuan ki halimden daha kötü olamam o yüzden fikrini söyle."

Meran iki gündür Senem'le beraber çiftlikte kalıyordu yanlız olmaması için. Senem'in büyük bir çıkmazda olduğunun farkındaydı. Kendini ne kadar sıktığının ve kararsız olduğunun da. Senem'in elini alıp daha pekde belli olmayan karnına koydu ve cevapladı onu;

"Senem bak şuan karnımda olan mucize senin eserin sen ve yardımların olmasa belki hala o ilaçlara devam ediyor hatta daha kötüsü canıma bile kıymış olabilirdim."

"Allah korusun Meran o nasıl laf?"

"Öyle ama. Bak sen hiç bir yakınlığın olmadığı halde hiç tanımadığın halde benim için neler yaptın. Şimdi ne kadar sevmesen de baban senden yardım istiyor. Tabi ki babanla barış demiyorum sana zaten bunu söylemek de bana düşmez ama o kız senin kardeşin ve sana ihtiyacı var. "

Senem başını iyice geriye atıp derin bir nefes aldı.

" Bilmiyorum Meran ne yapmam gerekiyor nasıl davranmalıyım bilmiyorum inan sanki bir tüneldeyim ama sonundaki o ışığı göremiyorum. Sırf kanım uyuyor diye gelmiş olmasını yediremiyorum kendime. "

Arafta Açan Güneş ~{TAMAMLANDI } Where stories live. Discover now