Bölüm 52

7.7K 448 593
                                    

Başka havalar getir bana!
İçinde biraz bahar olsun;
Biraz sen,
Birazda cumartesi.

Turgut Uyar

Bölüm Şarkısı: Candan Erçetin = Bahar

Bahar geldiğinde mi ben böyle olurum.
Yoksa böyle olduğumda mı gelir bahar.
Ayrıca bunun seninle ne ilgisi var.
Tabi ki ben böyle olduğum için bahar.
Çünkü sana değdiğinden beri ellerim. Bütün kış dallarında tomurcuklar var.
Sen bana vaat misin lütuf musun sevgilim.
Kim ne derse desin al beni sinene sar.
Yaşanmış baharları unut gitsin sevgili.
Benim gönül ülkemde bir tek senin aşkın var.
Yaşanmış baharları unut gitsin sevgili.
Benim yorgun gönlümde aşkının telaşı var.

Şarkıyı açmaya üşenen güzel okurlarım için sözlerini ekledim bir kuple 🤭🤭

Keyifli okumalar diliyorum ☀️

Onca gözyaşı onca dua onca yakarış sevilen uğruna. Boşa değildi bu kadar insanın birine bağlılığı. Senem hepsi için o kadar değerliydi ki. Her biri için ayrı ayrı fedakarlıklar yapmış yeri gelmiş kendinden dahi ödün vermişti.

Son kontrolleri yapılırken herkes yüzündeki gülümseme ile bekliyordu doktoru. O hengamede herkes birbirine sarılırken Nazlı Siyabend'e yaklaşmış ancak görmezden gelinmek canını çok yakmıştı. Biliyordu oda hatası büyüktü. Abisi bu haldeyken Senem öğrendiğinde kim bilir ne yapardı. Bir daha yüzüne bakmasa yeriydi. Yinede hep iyi olsun istedi benimle hiç konuşmasın ama iyi olsun dedi içinden.

Aradan geçen 20 dakikadan sonra odanın kapısı açıldı ve doktor çıktı dışarıya. Herkes ona dönüp merakla dinlemeye koyuldu.

"Herşey yolunda değil mi evladım."

Doktor önündeki yaşlı kadına bakıp başını salladı önce. Birçok şehirde birçok ameliyata girmiş. Çok saygın ve ünlü insanları tedavi etmişti. Ancak hiçbir hastasının yakınları bu kadar inatla beklememişti uyanmasını hiçbiri 3 gündür ayrılmıyordu buradan. İçerideki kızın çok şanslı olduğunu ve sevildiğini anlamış oldu. Kendisine bakan meraklı gözleri daha fazla endişelendirmemek adına konuşmaya başladı.

"Merak etmeyin zor süreci atlattık. Senem Hanım'ın o kadar güçlü bir bünyesi var ki pes etmek nedir bilmiyor sanki."

"Ne zaman görebiliriz peki?"

Siyabend yanında durup konuşan Zülal'in omzuna elini koyup doktora döndü.

"Odaya alınacak birazdan. Çok uzun olmamak ve onu yormamak kaydıyla görebilirsiniz. Tabi ki hepiniz birden değil her seferinde en fazla 3 yada 4 kişi olacak şekilde. Yaraları daha çok yeni biraz toparlanması gerek yormayın onu."

Hepsi rahat bir soluk çekti şimdi içine. Doktor giderken köşede duran sarışın ve karnı çıkmış  kıza baktı. Yanından geçerken kısık sesle konuştu.

" Hasta psikolojisini senin kadar bilemem ama şundan eminim ki bu genç adam ve Senem arasında gerçekten güçlü bir bağ var. Onun için geri döndü."

Buse başını salladı ve gülümsedi. Çok güçlü ve inatçı bir arkadaşı olduğu için bir kez daha şükretti. Kapı tekrar açılınca sedye üzerinde Senem çıkarıldı. Onun çıkışını gören herkes başına toplanmıştı şimdi.

" Kızım iyi misin? "

Yorgun ve kısık sesi ile cevap verdi.

"İyiyim hala merak etme beni daha da iyi olacağım."

Arafta Açan Güneş ~{TAMAMLANDI } Where stories live. Discover now