Bölüm 27

13.1K 640 584
                                    

Merhaba canlar

Bölüm şarkısı =Işın Karaca Sen affetsen ben affetmem 

mutlaka dinleyin ben dinleyerek yazdım.

Medyada Senem var💕💕💕 🤭🤭

Keyifli okumalar.

Beklenmedik anda çıkıp gelse karşına en çok beklediğin yada hep ertelediğin. Büyük yüzleşmeye çeyrek kala o güçlü sarsılmaz kadının ardındaki küçük çocuğa seslensek neler söylerdi bize acaba...

Koskoca bir hafta geçmişti aradan. Bu bir haftada Senem'in Mersin'deki evi Cihan için tekrar açılmış evin çalışanlarından biri yanına yardımcı diye verilmişti.

Eve yerleşme sürecinde her ne kadar yanında olmak istese de otel açılışına 3 aydan az bir süre kalmışken hiçbir yere kıpırdayamamıştı Senem. Cihan'ı Mersin de Çağrı ve Rüzgar karşılamış eve yerleşmesine yardımcı olmuşlardı.

Öte yandan Nazlı için de aynı koşturmaca yaşanmış ancak o kız olduğu için Sare hanım ve Rıdvan bizzat gidip onu yurda yerleştirmişlerdi. Normal şartlarda olsa Nazlı bir ev açılması için ısrarcı olabilirdi ancak Senem ilk dönemden sonra Urfa'ya geçişini sağlayacağını bu yüzden yurtta kalmasının daha iyi olacağını söylemişti.

Bir haftada Senem ve Siyabend de bir yandan işlere dört elle sarılmış bir yandan da bir aşkı küllerinden doğurmuşlardı. Otelin inşaatı bitmiş dekorasyon ve iç mimari kalmıştı. Herşey yolundaydı sadece Siyabend artık herkesin bilmesi gerektiğini söylüyordu ve sonunda bu akşam yemekte herkese açıklama kararı almışlardı.

Siyabend heyecanlı bir şekilde arabayı konağa sürmüş ve ikili konağa gelince Senem salona oda odasına gitmişti. Senem de heyecan duyuyordu tabi hayatında sevdiği tek adamla artık bir engel yoktu aralarında ancak bunun da ötesinde bir his vardı ki anlam veremiyordu. Terasta ki sofra hazırlığı dikkatini çekti ve salondan çıkıp halasına seslendi. Evde 6 kişi kalmışken masada 7 tabak vardı merak ederek sordu;

"Misafir mi var hala bu tabak kim için?"

Sare hanım gözlerini kaçırıp cevapladı Senem'i;

"Evet misafir var kızım hadi sende elini yüzünü yıka. Siyabendi de çağır."

Senem gülümsemiş ve yukarıya çıkan merdivenlere yönelmişti. Tam kapıyı açmış odaya girecekken birden sendeledi. Nefesi kesilir gibi oldu kalbi sıkışıyordu adeta. Tam o esnada konak kapısından giren kişiyi bilse sokarmıydı acaba bu konağa.

Senem ve Siyabend birbirlerine aşkla bakıyor ve terasa geçiyorlardı. Tam karşılarında da Rıdvan yukarı çıkıyordu aynı anda terasa ulaşan üçlü masaya doğru yönelmişken Senem birden durdu.

Masada ona arkası dönük bir şekilde oturan adam adımlarını olduğu yere çivilemişti adeta.

Gözlerini kapatıp açtı ve bu hareketi birkaç kez tekrarladı. Gözlerinin onu yanılttığına inanmak daha çok işine gelirdi şuan.

Ama istediği olmadı maalesef. Siyabend yanında yürürken aniden duran kıza bakıp "Senem" demesiyle masada oturan kişide aynı anda kıza bakıp gülümsemişti sanki daha dün ayrılmışlar arada 20 yıl gibi bir süre yokmuşçasına  elini uzatmıştı öpmesi için.

Arafta Açan Güneş ~{TAMAMLANDI } Where stories live. Discover now