5.

2.1K 54 3
                                    

Ráno jsem se probudila s takovým divným pocitem, nevím jestli to bylo kvůli tomu, že už zítra jdu do té nové "super" školy nebo tím, že nejsem v Miami. Nic tady neznám a nikoho kromě rodiny teda tady nemám a já tady nechci být sama fakt, že ne. Hned jsem si vzala mobil a začala projíždět všechny sociální sítě. Když mě to přestalo bavit šla jsem rovnou do koupelny, kde jsem si dala sprchu a splachla aspoň na chvíli všechny obavy. Pak jsem si vyčistila zuby a šla jsem si sednout před svůj makeup stoleček (nevím jak se tomu říká 😂🤷) . A tady jsem teď a místo toho abych se konečně nějak zkulturnila tady sedím a přemýšlím nad tím co jsem dělala ráno....fakt dobrý hele. Když se konečně překecám k tomu něco dělat, vyfoukám si vlasy, na řasy si dál lehkou vrstvu řasenky a na pusu světle růžovou rtěnku. Na oblečení si zvolím světle růžový uplý crop top který mám do půlky břicha a k němu  vysokou bílou sukni. Všechno doladím vysokým culikem na temeni hlavy. Možná si říkáte proč tohle všechno ale měly by jsme se jít projít po LA tak nechci dělat ostudu. Hned jak jsem sešla dolů jsem uviděla mamku jak dělá moje oblíbené jídlo.
"Jee lívance s jahodami, jsi skvělá mami" hned jsem jí pochválila
"Ale já přece vím jak moc je máš ráda Mads" odpověděla mi s úsměvem, když nad tím přemýšlím usmívá se téměř pořád. Jak jsem dojedla svou porci šla jsem se podívat na zahradu kde už se máma opalovala a Vicky zrovna lezla do bazénu aby se jí nenamočily vlasy...bylo to vtipný tak jsem se musela smát.
"Co je tu vtipnýho" vyletěla hned na mě Vicky.
"Ale nic" odpověděla jsem a začala se smát ještě víc.
"Maddie pojď jsem taky" pobídla mě mamka.
"No já spíš myslela, že se půjdeme podívat po LA jak jsi říkala" na to mamka jen kývla a šla se převléct do domu.
Vicky nám jen sdělila, že s námi nepůjde, že půjde sama. Upřímně vůbec mi to nevadilo.
Po 20 minutách jsme s mamkou vyšly z domu, jako první jsme se byly podívat v nejbližším obchodě, pak obchodním centru kterých je tady mraky, také jsme se byly podívat na školu....je fakt obrovská, se tam zítra a určitě ztratím, byly jsme se projít v Beverly Hills a hlavně na chodníku slávy nebo jak se tomu říká, kde jsem si hned udělala fotku s Michaelem Jacksnem (promiňte pokud je to špatně napsané) a nakonec jsme si koupily kafe ve Starbucks a šli se procházet po Venice Beach. Domů jsme se vrátily kolem šestý hodiny a já ihned vyletěla nahoru jak splašená střela. Vůbec jsem totiž nebyla připravená do školy a nechci to dělat večer. Když už jsem měla všechno tak nějak hotové a připravené, stejně to bylo vyplnění jen pár papíru, učebnice ještě nemám ale to je jedno šla jsem si pustit Riverdale, asi to všichni znáte je to hrozně super a po zkouknuti nového dílu jsem už nevěděla, co dělat, tak jsem si jenom zapla písničky od Shawna a začala si ject svoje. Zpívala jsem z plných plic a moje tanečky by se v tu chvíli daly srovnat s tanečkama neandrtálce ale mě to bylo jedno...v podstatě jako vždycky. Ale po půl hodině už mě začalo bolet v krku tak jsem radši přestala, abych se zítra v tý škole vůbec domluvila. Neměla jsem, co dělat tak jsem se šla podívat dolů, sestra nebyla doma a máma si četla venku takže jsem jí nechtěla rušit. Měla jsem celkem hlad ale nic vařit se mi nechtělo tak jsem si vzala jen jablko a šla s tím nahoru. Po tom, co jsem ho snědla jsem si šla napustit vanu do které jsme si dala snad milión bublinek a šla relaxovat. Napadlo mě, že bych si rovnou umyla hlavu ale pak jsem si to rozmyslela, že si jí umyju až ráno a tak jsem jenom relaxovala a poslouchala pomalé písničky. Když jsem vylezla, vzala jsem si na sebe pyžamo, odlíčila jsem se a vyčistila si zuby. Pak jsem ulehla do postele s účelem si číst ale vůbec mi nešlo se soustředit, pořád jsem myslela na zítřek, jaká bude škola, jací budou lidé, jestli si najdu kamarády, jak mi to ve škole půjde až jsem nakonec knihu odložila a jen s hlavou plnou myšlenek zalezla pod peřinu a snažila se usnout. Dlouho jsem nemohla usnout ale po asi půl hodině jsem upadla do říše snů. Najednou se vedle mé hlavy rozezní písnička, úplně si myslím, že jsem se zbláznila, že mi v noci hraje písnička, jakmile ale otevřu oči zjistím, že noc už není kouknu se na mobil a vidímy že už je 7 hodin. Chvíli mi trvá než si to uvědomím, je to tady už jen chvíli a prázdniny skonči a čeká mě zase škola, co je ještě horší... jiná a neznámá škola.

Moc se omlouvám za ten popis na začátku= umyla jsem se atd a jak se nalíčila ale hodilo se mi to tam 😂

Me and HimWo Geschichten leben. Entdecke jetzt