25.

1.5K 50 0
                                    

Nahoře jsem si ještě chvíli psala s Em ale pak už musela jít a já se začala nudit. Sešla jsem tedy dolů ale nikdo tam nebyl, asi jsou pořád na zahradě. Jen aby jste se nedivili, že jsou na zahradě když prší, máme tam takový altánek se střechou takže budou tam, sestra nesnáší déšť.... zničil by jí makeup. Zapla jsem si televizi a koukala na nějaký seriál, co zrovna dávali. Napadlo mě, že bych si mohla jít zaplavat, asi tři dny po tom co jsme se sem nastěhovali jsem zjistila, že z komory vedou dveře do přízemí a tam máme velký vnitřní bazén, saunu a taky vířivku...v podstatě to samé jako venku jen venku je bazén a vířivka a krapet větší. Nechápu proč mi o tom nikdo nic neřekl. Vzala jsem si na sebe obyčejné černé plavky a na hlavě jsem si nechala drdol.

 Vzala jsem si na sebe obyčejné černé plavky a na hlavě jsem si nechala drdol

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Potom jsem si vzala čistý bílý ručník a sešla dolů k bazénu.

Ručník jsem si hodila na lehátka, na mobilu jsem si pustila písničky, jak jinak než od Shawna a vlezla do příjemně vlažné vody

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ručník jsem si hodila na lehátka, na mobilu jsem si pustila písničky, jak jinak než od Shawna a vlezla do příjemně vlažné vody. Chvíli jsem plavala ale pak jsem si jenom sedla na schody, vzala si mobil a začala projíždět sociální sítě.
"Halooo, heeej Maddie" řvala na mě sestra která si asi myslela, že jsem nahoře.
"Ne jsem tady" zařvala jsem otráveně zpátky. Vždycky všechno příjemný zkazí. Pak už jsem slyšela jak se otevřeli dveře a podle klapot bot jsem usoudila, že se sestrou jsem jde i Cameron.
"Co tady děláš?" zeptala se sestra.
"Plavu" řekla jsem a protočila oči. Jen tak tam stála a nic neříkala. Zatímco Cameron mě svlékal pohledem.
"Chceš něco? Protože pokud ne tak můžete jít" odsekla jsem a čekala, co z ní vypadne.
"Ne jenom, že si budeme objednávat pizzu a Cama napadlo jestli nechceš taky" odsekla mi nazpátek. Nad tím jsem se usmála, Cameron napadlo jestli nechci taky, to je hezký, jenom kdyby věděla.
"Ne díky, nechci" řekla jsem a sklopila oči k telefonu.
"Fajn, jdeme Came" řekla a rovnou se vydala nahoru.
"Tohle by jsis měla vzít až příště pojedeme na výlet" zašeptal Cameron aby ho Vicky neslyšela, mrknul na mě a odešel. No to určitě, to se trefil kamarád, zasmála jsem se nad tím. Po půl hodině jsem vylezla z bazénu, usušila se a vyšla nahoru. V obýváku seděla Vicky s Cameronem, jedli pizzu a koukali na televizi. Hned jak si mě Vicky všimla, ukousla si kousek pizzi od Camerona a ten se na ní tázavě podíval. Měla jsem, co dělat abych nevybuchla smíchy a kvůli tomu si mě Cameron všimnul.
"Ahoj Mads, chceš taky" nabídnul mi Cameron a ukázal na kousek svoji pizzi.
"Ne dík" řekla jsem a šla si pro vodu do kuchyně. Když jsem se koukla na mobil zobrazila se mi tam nová zpráva od Mattyho, rozklikla jsem jí a potichu si jí přečetla.
Od Mattyho: Ahoj Maddie, nechceš dneska někam zajít?
Pro Mattyho: Dneska mám čas ale nechceš spíš zajít k nám, nechce se mi do deště.
Od Mattyho: Ok kdy mám přijít?
Pro Mattyho: Kdy chceš.
Od Mattyho: Jsem na cestě.
Napsal a já už mu na to ani neodpovídala, ještě že Matty ví kde bydlím, jsem příšerný navigátor. Šla jsem si sednout ke sestře a Cameronovi do obýváku a koukala s nima na televizi, nebo spíš s ním protože sestra měla plný ruce práce koukat na Camerona a cuchat mu vlasy. Cameron zas koukal na mě takže jsem nakonec byla jediná kdo na tu televizi koukal. Po asi deseti minutách se ozval zvonek ode dveří. Sestra se na mě tázavě podívala.
"To je pro mě" oznámila jsem jí a šla Mattymu otevřít. Otevřela jsem dveře a hned na mě vykouknul zářivý úsměv Matta.
"Ahoj" řekl a objal mě. Objetí jsem mu opětovala.
"Ahoj a nediv se až uvidíš to co uvidíš, všechno vysvětlím" oznámila jsem mu a on pozved obočí. Zavedla jsem ho tak do obýváku a on se trochu zarazil když uviděl Camerona. Cameron se však zarazil víc když uviděl Matta a ten jeho pohled, no prostě k nezaplacení.
"Čau kámo" pozdravili se kluci ťuknutím pěstmi a na Vicky se Matty jenom podíval.
"No my asi půjdeme nahoru co?" Zeptala jsem se Matta on kývl. Beze slov jsem ho zavedla do svýho pokoje a zavřela za ním dveře.
"Co tu kruci dělá Cameron?" Zeptal se se smíchem.
" No řekněme, že si moje sestra hledá novýho kluka" řekla jsem a zasmála se.
"No tak to jo" odpověděl a pořád se smál. Dál už jsme si povídali k všem možným, o škole, o životě, o našich bývalých partnerech a u toho jsme s dost zasmáli. Kolem osmý hodiny večer ale už musel Matt jít a tak jsem ho šla doprovodit ke dveřím. Objali jsme se a on odešel. Pokračovala jsem dál do kuchyně si nalít džus.
"Co tu dělal Matt? Zeptal se Cameron a já se na něj otočila.

Me and HimWhere stories live. Discover now