50.

1.4K 39 1
                                    

Jen tak jsme takhle leželi a já si to naplno užívala. Líbilo se mi nasávat jeho specifickou vůni která připomínala levanduli a mátu s lehkým návalem nějaké voňavky, líbilo se mi cítit jeho tep, zdvihávat se společně s jeho hrudníkem při každém jeho nádechu a líbilo se mi cítit jeho pohled na mě. Leželi jsme takhle kolem pěti minut když mu začal zvonit mobil. Natáhl se po něm a bez rozmýšlení ho přijal.
"Sakra" zaklel po pár vteřinách.
"Ale nic, jo zatím" odpověděl a mobil odložil, pak se podíval na mě. Nechápavě jsem se na něj podívala ale když nic neříkal stočila jsem svůj pohled zpět k filmu.
"Asi bys měla jít" pronesl po pár minutách ticha.
"Cože?" Podívala jsem se na něj.
"Prostě bys měla jít, něco mám a zapomněl jsem na to" říkal mi ale očima skenoval obrazovku počítače.
"Jo a co máš?" Zeptala jsem se s lehkou naštvaností v hlase.
"Do toho ti nic není" řekl chladně a podíval se na mě.
"Přijde Lucy, že?" Zašeptala jsem a koukala jsem na něj. Jeho pohled zjemněl a svaly se mu trochu naply, to mi dalo jasnou odpověď. Bez jediného slova jsem si posbírala věci a vyběhla ze dveří.
"Pozdravuj jí" řekla jsem mu ještě beze známky emoce když jsem za sebou uslyšela kroky.
"Ona nepřijde, přijdou kámoši" řekl mi a na to já už otevírala dveře, ze kterých jsem vyletěla jako střela, ale do někoho jsem vrazila.
"Emh ahoj Mads... počkat co jsi tady dělala?" Zeptala se a já na ní jen koukala, prý že má něco s klukama. Podívala jsem se na něj, koukal na mě až bych řekla lítostivým pohledem ale na to já mu neskončím.
"No já jsem hledala Matta protože s ním mám jít ven, dneska jsme se domlouvali u těch skříněk, neviděla jsi ho?" Zeptala jsem se jí abych zakryla svojí lež, je pravda, že s ním mám jít ven ale až zítra.
"Jo, šel domů" řekla a usmála se na mě.
"Jo tak já jdu" řekla jsem a ona mě objala.
"Užij si rande" ještě mi řekla a mrkla na mě. Podívala jsem se na Shawna, který zatnul pěsti a skenoval mě pohledem.
"Jop ty taky , zatím" řekla jsem a už bez žádného pohledu na ně dva jsem vyšla z pozemku. Jsem na Lucy naštvaná ale vím, že asi neprávem... nevěděla, že něco mám se Shawnem když si s ním začala a já jí taky nic neřekla takže ona neudělala nic špatně. To co ale udělal Shawn mě hodně ranilo. Napadlo mě, že přeci jenom tomu Mattymu zavolám a když bude moct půjdu a ním ven už dneska. Nakonec mohl a tak jsme se sešli ve Starbucks a oba jsme si dali Caramel Coffee Frappuccino které milujeme. Povídali jsme si o všem až došla řeč na Shawna.
"Hele Mads co máš se Shawnem?" Zeptal se mě a mě zaskočilo.
"Nic" řekla jsem prostě.
"Hele on mi sám něco málo říkal a mám oči. Máš ho ráda co?" Zeptal se a já se mu se vším ohledně Shawna svěřila, a v podstatě i všechno ohledně Camerona.
"Páni to je debil" řekl když jsem mu to dořekla.
"Mě bylo hned divný proč si s ní něco začínal a on protože byl nasranej, ty jooo" mluvil dál.
"Ale já myslím, že tě má rád koneckonců on nikoho neobjímá a v posteli už vůbec ne" mluvil jako by to bylo samozřejmé.
"No nevím" řekla jsem něco po dlouhé době já.
"A divím se že tě obejmul a zůstal s tebou ještě potom co jste spolu jak ty říkáš něco měli ale ani jste spolu nespali, má tě rád na 100% tě má určitě rád. Mě věř znám ho dost dobře"
"Ještě uvidím jak to bude dál ale tohle mu jen tak neodpustim" řekla jsem.
"Hele já mám nápad" podíval se na s šibalským úsměvem a já se začala trochu bát...

Me and HimTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang