36.

1.5K 45 0
                                    

Došla jsem k němu a čekala až začne mluvit, nic se ale nedělo takže jsem nakonec první promluvila já.
"Tak co jsi chtěl?" Zeptala jsem se ho.
"No ja-já, prostě já no já..." Začal a mě už to přestalo bavit.
"Camerone tak už s vymáčkni" řekla jsem a čekala co z něj nakonec vypadne.
"No prostě promiň, já vím, že jsem večer přišel a vím co jsem ti řekl a nelhal jsem, mluvil jsem pravdu. Opravdu mě mrzí co jsem udělal a co jsem řekl. Ale no chybíš mi...jo vím že si myslíš, že kecám, taky tomu sám nevěřím ale je to pravda. Prosím dala by jsi mi ještě jednu šanci a pustila si mě zase k tělu?" Zeptal se a já nevěděla jestli mu věřit, jak jsem se ale podívala do jeho očí hned jsem věděla.
"Fajn odpouštím ti to ale nebyl si ke mě fér, to víš že jo?!" Řekla jsem a zasmála jsem se.
"Děkuju, děkuju" řekl a hned na to se mi nasál na rty. Jeho polibky byly opatrné a něžné. Snažil se mě líbat, co nejvíc důkladně ale já do toho zapojila i nějakou tu vášeň protože z mé strany ale myslím si že ani z jeho to ta úplná láska nebyla. Po chvíli už jsme se líbali vášnivě a on mi drtivě mačkal zadek. Odtáhli jsme se od sebe kvůli nedostatku vzduchu a se zrychleným dechem jsme se o sebe opřeli čelem. Po chvíli se ode mě odtáhl, koukal se někam za mě a u toho se mračil. Otočila jsem se a snažila se najít někoho na koho by se Cam měl mračit. Všechny jsem rychle projela očima ale nikoho takového jsem nenašla.
"Co se děje??" Zeptala jsem se ale Cameron mě ignoroval.
"Came co se děje?" Zeptala jsem znovu ale zase se žádná odezva neuskutečnila.
"Doprdele Camerone co jee?" Už jsem vykřikla a drkla do něj. Konečně se na mě podíval a hluboce se nadechnul. Neodpověděl mi, obešel mě a začal se kde mě vzdalovat.
"Děláš si ze mě srandu?" Zakřičela jsem na něj ale s ním to ani nedrklo a on se ani nezastavil.
Ohlédla jsem se zase zpátky na místo kam tak zhruba Cameron koukal a všechny jsem si teď už pořádně projela očima. Na třetí osobě už jsem se ale zastavila a nebyla schopná od něj odtrhnout oči. Byl tam kluk, nádherný kluk, měl tmavě hnědé kudrnaté vlasy a výrazné lícní kosti, přes bundu byla vidět vysoká sportovní postava. Úplně mi vyrazil dech. Seděl na kamenných schodech před altánkem a bavil se s nějakým klukem kterýho jsem stejně jako jeho nikdy neviděla.

Byl opravdu nádherný, nikdy jsem takového kluka neviděla

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Byl opravdu nádherný, nikdy jsem takového kluka neviděla. Když mihnul hlavou směrem ke mě jakobych se probrala s tranzu, otočila se a vydala se směrem domů. Cestou jsem přemýšlela o Cameronovi, mé myšlenky ale ubíhali k tomu hnědovlasému klukovi, zajímalo mě jestli ho ještě jednou potkám. Jak jsem přišla domů šla jsem si rovnou lehnout i když ještě nebylo moc hodin a s myšlenkami na dnešek jsem usnula. Ráno jsem se probudila na zvonění mého mobilu, volala mi Lucy jestli nemůžu dneska přijít. Přijmula jsem to a kolem jedné hodiny odpoledne přišla. Povídali jsme si o všem možném a já měla hroznou chuť říct jí o Cameronovi ale neudělala jsem to protože vím, že k němu něco cítí. Odešla až večer po hvězdy nám nepřáli který jsme obě obrečely i když jsme to viděly už po několikátý. Kolem jedenáctý večer už odešla a já si po sprše šla lehnout. Ráno jsem se probudila na zvuk budíku a rovnou jsem se oblékla a učesala. Na sebe jsem si vzala modré kraťasy s vysokým pasem a k tomu krátký croptop s krajkou. Dneska jsem si namalovala linky, trochu makeupu, řasenku a matnou růžovou rtěnku. Na hlavě jsem si udělala nedbalý drdol a šla se dolů najíst. Pak jsem společně s Lucy která už stála před mým domem vyšla do školy. Když jsme došly před školu byl na jednom místě velký hlouček lidí.
"Co se tam děje?" Zeptala se mě Lucy.
"Nemám ani ponětí" odpověděla jsem a snažila se to zjistit.
"Oooo můj bože Shawn Mendes se vrátil" zašeptala Lucy.
"Kdo je Shawn Mendes??" Zeptala jsem se.
"Jeden z těch nejhezčích kluků kterýho chce každá včetně mě, támhle to je Shawn Mendes a ano má stejný jméno jako ten zpěvák kterého máš ráda" dořekla a ukázala si rukou. Hned jsem se tam podívala a v hrdle mi hrklo. Byl tam ten kluk ze včera. Ten krásný hnědovlasý kluk. Shawn Mendes.....
(Berme to Tak že vypadá jinak než ten Shawn co zpívá a je náhoda že mají stejný jména)
Tak je tady třetí osoba a jelikož miluju Shawna tak si to mega užívám ❤️❤️❤️

Me and HimWhere stories live. Discover now