21.

1.5K 48 0
                                    

Na hodinu jsem přišla jen tak tak ale stihla jsem to a posadila se na svoje stále místo v poslední lavici u okna. Angličtina je jednoduchá, vždycky mi šla, teď máme literaturu takže si stejně jenom čteme věci od Shakespeara takže v pohodě. Úryvek jsem měla přečtený hrozně rychle a tak jsem si jenom vytáhla mobil a začala projíždět všechny sociální sítě, co mám a to jich mám hodně. Na konci hodiny jsme měli jenom shrnout jak se nám dílo líbilo ale mě si nevyvolala takže za to můžu být ráda protože si toho moc nepamatuju. Jak zazvonilo sebrala jsem se ze třídy a rychle šla do další kde máme dneska biologii a pak i přírodopis.....jo super co. Po těchto dvou nudných hodinách jsem si dala věci do skříňky a zamířila jsem si to do jídelny.... paní tady je lidí jak kdyby čekali na nějaký vyhlášený jídlo a ne na ten blaf který smrdí jak chcíplá kočka. Naštěstí někde v půlce fronty jsem uviděla Katy tak jsem šla rovnou k ní.
"Můžu k tobě? Nechce se mi tady čekat celý den" zeptala jsem se.
"Jo aspoň tady nebudu sama. Dneska to pěkně smrdí co..." Řekla.
"To teda a to si ještě představ že to budeš jíst" řekla jsem a udělala jakože zvracím. Na to jsme se obě rozesmály a čekaly tu nehorázně dlouho frontu. Už tu stojím asi 15 minut a skoro vůbec jsme se nepohnuli, když v tom vidím jak k nám míří dost naštvaná Lauren a Katy propaluje pohledem.
"Ty jedna malá mrcho, řekla jsem ti aby jsi se do toho nemíchala" zařvala na ní a skoro všichni se na ně podívali.
"J-já js-jsem to ne-řekla, nikomu jsem to ne-řekla" odpověděla koktavě Katy. V tom tam přišel i Cameron, Matty a Jacob ale nic neřekli.
"Si myslíš, že ti to budu věřit" zařvala znovu Lauren.
"J-j-já to fakt nebyla" odpovídala Katy a bylo vidět, že je v rozpacích a já jsem ji věřila ač jsem nevěděla o co tu jde, že to neudělala.
"To víš, že jo" řekla Lauren a ironicky se zasmála. To už jsem ale nevydržela, nenechám tady na svoji kamarádku řvát jak na nějakou krávu.
"Ty vole tak jseš hluchá? Řekla, že to neudělala tak to neudělala, ne každej totiž dělá vše aby všem škodil jako ty...tak si seber ten svůj silikonovej zadek a padej doprdele" zařvala jsem na ní a až jsem se sama udivila s jakou vážnosti, nebojím se jí tak co, musela jsem jí to říct. Nemůže tu jen tak řvát na lidi jak se jí zlíbí. Všichni se na mě šokovaně podívali kromě kluků který se tam podušeně smáli a snažili se zadržet dech, ostatní se k ním začali pomalu přidávat. Lauren chtěla něco říct ale já si všimla, že už se můžu posunout ve frontě a tak jsem se na ní jen ironicky usmála a otočila se k ní zády. Po chvíli už jsem viděla jak odchází a někdo jak mě objímá zezadu.
"Moc děkuju, opravdu moc děkuju" šeptala mi to ucha Katy.
"Dobrý, zasloužila si to" řekla jsem a usmála se na ní, ona mi úsměv oplatila dál už jsme se bavily o jiných věcech, třeba jsem zjistila, že tady za rok mají víc jak 2 plesy, někdy tři někdy čtyři ale vždycky je jeden v listopadu a pak v březnu....mě stačil vždycky jeden ples ale tak nemusím tam chodit ne. Po dojedeni jídla jsme si s Katy ještě chvíli povídaly a pak jsem šla domů kam jsem dorazila chvíli po tom. Měla jsem dobrou náladu, ano nálady se mi mění často ale na to ráno už jsem se snažila nemyslet a tak jsem si pustila písničky od Shawna a začala si zpívat z plných plic. Večer jsem si dala vanu a pak se ještě trochu učila. Večer jsem ještě pustila RW (Riverdale) a PO chvíli usnula.

Me and HimWhere stories live. Discover now