49.

1.4K 43 0
                                    

Dojela jsme k Shawnovu domu, kde jsme ihned vystoupili. Otevřel mi dveře a já kolem něj proplula do jeho domu.
"Chceš něco k pití nebo jídlo?" Zeptal se a já jen zakyvala na nesouhlas. V tom mě vzal za ruku a táhl mě do jeho pokoje. Vešli jsme do jeho pokoje a on se mi hned přisál na rty.
"Tak...moc...mi...chyběly...tvoje...rty" říkal mezi polibky.
"Chceš se na něco koukat?" Zeptal se když jsme se od sebe odtrhli.
"Jo můžeme si pustit třeba kissing booth, znáš to?" Navrhla jsem.
"Jop znám, můžeme" řekl a já se uvelebila na jeho posteli. Film zapnul a opřel se k čelo postele tak, že seděl. Sedla jsem si mezi jeho dlouhé nohy a pevně jsem se k němu natiskla. On svoje ruce obmotal kolem mého břicha a naši vzdálenost ještě zmenšil. Při filmu jsem se všelijak vrtila, protože jsem nemohla najít nejlepší polohu na sezení. Když mě začalo ze zadu do zad něco tlačit. Chvíli mi trvalo než mi došlo, co to je. Ani se upřímně nedivím, když se tady vrtim jak blázen. Nevím, co mě v tu chvíli napadlo, ale stopla jsem film. Shawn se na mě nachápavě podíval a je se k němu otočila čelem. Rukou jsem mu přejela po jeho narostlém rozkroku a on se na mě překvapeně podíval, nic neřekl ani neudělal a to mi dodalo odvahu. Rozepla jsem mu knoflík a zip u kalhot a pomalu jsem mu je sunula dolů. On si mezitím sundal tričko a začal ho vysouvat i mě. S velkou námahou jsem ho posunula aby na posteli ležel a neopíral se o čelo a sundala jsem si kalhoty, takže jsem zůstala už jen ve spodním prádle. Už chtěl něco říct ale já ho zastavila.
"Nech to na mě" řekla jsem a on se na mě usmál.
Sundala jsem mu boxerky a vykoukla na mě jeho velká chlouba...a to že se měl čím chlubit. Začala jsem mu tělo zahlcovat jemnými polibky a postupovala od koutků rtů přes krk na jeho vypracovanou hruď až k jeho penisu. Trochu jsem mu ho zmáčkla rukou a on přidušeně zavzdychal. Usmála jsem se pro sebe a začala si pomalu do úst vsouvat celý jeho úd. Ze začátku jsem jen pomalu pumpovala ale postupně jsem začala přidávat na tempu a zapojila jsem i zuby.
"Ach...Maddie" vzdychal pokaždé když jsem si jeho penis do pusy zasunula celý. Ruku mi zapletl do vlasů a začal si určovat temto. Za vlasy mě jemně potahaval a z toho jsem občas zavzdychala i já. Snažila jsem se to dělat co nejpečlivěji a za to jsem za odměnu vždy dostala jeho vzdychy které pro mě byly jako rajská hudba. Párkrát mu v penisu zaškubalo a poté mi začala do pusy v pravidelných střicích stříkat bílá lehce nahořklá tekutina. Všechno jsem spolkla a opět jsem mu sazela polibky směrem k jeho ústům, kde jsme se začali dravě líbat.
"To bylo... dokonalý" vydechl a já mu ani nestačila odpovědět.
"Ale teď mě nech ti to oplatit" řekl a než jsem se nadála už jsem neměla podprsenku a pomalu mi začal sundavat kalhoty. Teď jsem byla ráda, že jsem se ráno oholila. Postupně mi tam dával polibky a pak do mě zasunul první prst. Trochu jsem to nečekala a tak jsem jemně vykřikla. V rychlosti se na mě podíval ale když viděl můj bezstarostný výraz pokračoval. Začal mi tam kroužit malými kroužky a pak začal zrychlovat. Pomalu přidal druhý prst a pak i třetí. Jeho dlouhé prsty mě dráždily u klitorisu a já jsem vzdychala jako o závod.
"Jsi pro mě tak vlhká" zašeptal a začal mě dráždit na mém slabém místě. Zamlželo se mi před očima a já věděla, že se blížím k orgasmu. Jak si toho všimnul přidal ještě víc na tempu a já v tu chvíli vybuchla v návalu orgasmu. Vydechla jsem zadržovaný dech a snažila jsem se ho sklidnit. Když jsem se sklidnila už jsem ležela na Shawnove hrudi, přikrytá dekou a film běžel tam kde jsem ho zastavila.
"Čím jsem si to zasloužil?" Zeptal se po chvíli a já se na něj podívala.
"Já nevím, nelíbilo se ti to?" Ušklíbla jsem se na něj.
"No jako mohlo by to být lepší ale chápu, že se zaučuješ" řekl a já jsem se naoko urazila.
"Ne sranda, bylo to úžasný" řekl a opětoval mi svůj úžasný úsměv.
"Slyšela jsem, že zásadně nikoho neděláš pusou, je to pravda?" Zeptala jsem se a podívala jsem se na film protože mi bylo trapně.
"Jo" odpověděl prostě.
"A proč?" Pokračovala jsem ve vyptávání.
"Nechci o tom mluvit" odsekl naštvaně a já už se radši na nic nevyptávala, nevim co se mu stalo, že o tom nechce mluvit. Otočila jsem se k němu tak abych mu hleděla přímo do očí a zadívala se do těch jeho karamelek které teď v šeru byly až tmavě hnědé.
"Proč se na mě koukáš?" Zeptal se když mi pohled opětoval.
"Nic... jenže... já..no nic" zakoktala jsem se.
"Co jsi chtěla říct? Řekni to" vyptával se. Nevěděla jsem co na to říct a tak jsem ho jen objala a hlavu mu vtiskla do prohlubně u krku.
"Nic důležitého, věř mi" zašeptala jsem. On mě objal ještě pevněji a začal mi sázet polibky na krk. V tuhle chvíli mi to přišlo hrozně romantické, nechtěla jsem aby ta chvíle skočila.

Me and HimKde žijí příběhy. Začni objevovat