48.

1.3K 50 0
                                    

Nechtěla jsem aby mě zaregistrovali a tak jsem se snažila, co nejpotišeji dostat nahoru do svého pokoje ale sestra zatím nesplnila svoje slovo a místo toho být nahoře byli dole a koukali na televizi. Beze slova jsem kolem nich prošla do kuchyně a ignorovala Cameronův pohled. V kuchyně jsem si nalila džus a udělala jsem si popcorn se kterým jsem se vydala do svého pokoje. Chtěla jsem být v obýváku ale když tam byla sestra a Cameron tak asi ne. Pustila jsem si druhý díl Harryho Pottera když už jsem začala a naprosto vplula do děje. Vyrušil mě až křik ze zdola.
"Co jsem si taky mohl myslet" zařval pro mě ještě neznámý hlas. Nevim proč ale rychle jsem stopla film a vydala se dolů.
"Co ty tady děláš?" Zařval na někoho Cameron. Sestra stála opřená u dveří a hypnotizovala člověka ve dveřích. Když jsem došla až ke dveřím a oči mi spočinuly na postavě ve dveřích dech se mi znovu zadrhl. Jeho oči v tu chvíli spočinuly také na mě a tak i oči sestry a Camerona, já však pohled opětovala pouze jemu. Ještě chvíli jsme se navzájem vpíjeli do očích dokud on nevyšel ze dveří a nezamířil pryč od našeho domu. Rozeběhla jsem se za ním.
"Shawne stůj! Tak stůj přece" zařvala jsem a on se konečně zastavil a po chvíli se na mě i podíval.
"Lhala jsi, zase, šel jsem si pro mikinu a jo možná jsem včera trochu vylítnul ale tady je vidět, že jsem měl proč. A ty prej že už s ním nic nemáš, no to je vidět" vyčetl mi a jeho tvář byla beze známky nějaké emoce.
"Ale on tady není semnou, je tady za sestrou, ne za mnou, já už s ním opravdu nic nemám... NIC! A trochu vylítnul? Ano možná jsem ti něco neřekla ale ty jsis za to začal něco s mojí kamarádkou!" Zařvala jsem na něj.
"Já si můžu začít s kým chci, co chci a tobě se nemusím jakkoliv zpovídat. Stejně jsme spolu nikdy nic neměli tak nevim co tady řešíš. Tu mikinu si nech, ja už ji nechci, jen mi ani ty ani Camík už nelezte na oči protože to už..." chtěl něco říct ale já už to nevydržela a pevně se mu natiskla na rty a začala je líbat. On mi polibek překvapivě ihned opětoval. Líbali jsme se dravě a vášnivě, dávali jsme do toho oba všechny naše emoce které jsme k sobě v tu chvíli cítili. Když nám došel dech odpojili jsme se od sebe. Odtáhla jsem se od něj a chtěla jsem se mu podívat do očí ale on je měl stále zavřené. Když je konečně otevřel byl v nich vidět značný zmatek, tak jako v těch mých. Chtěl něco říct ale já jsem jeho pokus o to opět přerušila polibkem.
"Skočím ti pro tu mikinu" řekla jsem a rozešla jsem se ke dveřím.
"Ne já opravdu chci aby sis jí nechala" řekl a já se k němu otočila.
"Co kdyby jsi jela ke mě?" Zeptal se a já spatřila jeho obvyklé jiskřičky v očích.
"Dobře, jen si pro něco skočím" řekla jsem a rozeběhla jsem se do pokoje. Opět jsem ignorovala pohledy Camerona a sestry a vzala si z pokoje mobil, na sebe jsem si vzala Shawnovu vínovou mikinu a vzala si klíče od domu. Shawn už na mě čekal v autě. Jakkoliv jsem nastoupila do auta a on si všimnul své mikiny na mém těle, na tváři se mu vytvořil nádherný úsměv. Úsměv jsem mu opětovala a on vyjel.

Me and HimKde žijí příběhy. Začni objevovat