23.

1.4K 51 0
                                    

"Jak neřekla" zařval za mnou Cameron.
"Tak jak říkám neřekla jsem to a právě proto nechápu, co mi vyčítáš protože jediný kdo tady má co vyčítat jsem já a to to že jsi mi ojel sestru" řekla jsem a naštvaně se otočila a šla od něho pryč. Chytil mě ale za ruku a otočil si mě zpátky k sobě.
"Pusť mě Camerone" řekla jsem se zatnutými pěstmi.
"Promiň" řekl a celou dobu se mi díval do očí.
"Za co se omlouváš? Za to jak mě pořád otravuješ? Za to jak mi kazíš život? Za to jak jsi mi ojel sestru? Za to jak si m......." Nedořekla jsem to protože se se prudce přitiskl na moje rty. Chvíli je tam nechal ale po chvilce už s nimi začal pohybovat a já spolupracovala. Když mi jemně skousnul spodní ret a žádal o vstup, chtěla jsem ho trošku škádlit a nepustit ho ale sama jsem neodolala a podlehla mu. Rukama mi drtil boky a přejížděl z nich na zadek, kdyži silně zmáčknul zadek na nic jsem nečekala vyskočila na něj a obmotala si kolem něj nohy. Naše se polibky byli dravé a vášnivé a ani jednu vteřinu jsem teď nemyslela na to, že bych se odtáhla...i když možná dělám zle ale vždycky jsem se řídila přítomností a ne následky. Když jsme přešli do nějaké ložnici, Cameron mě prudce shodil na postel a lehl si nade mě. Když mi ale sundal tričko a chtěl pokračovat i s kalhoty zarazila jsem ho.
"Nechci s tebou spát Camerone..." Řekla jsem mu.
"T-ty jsi ještě panna?" Zeptal se nejistě.
"Ne nejsem panna ale nebylo by fér kdybych ti dala tak rychle navíc tě nemám ráda a jsem na tebe naštvaná takze ne" řekla jsem a vyšpulila horní ret.
"Hmmm faajn" zakňučel ale hned se mi zase natlačil na rty. Chvíli jsem mu polibky oplácela ale po chvíli jsem se odtrhla.
"Co si pustit nějaký film?" Zeptala jsem se.
"Jo můžeme" odpověděl a někam odešel, šla jsem za ním do nějaké tmavé místnosti a úplně se mi rozzářil obličej když jsem uviděla domácí mini kino. Cameron udělal popcorn a sednul si vedle mě.
"Co si chceš pustit?" Zeptal se .
"Nevím nějakou komedii"
"Fajn" odpověděl a začal něco hledat. Po chvíli se na velké obrazovce rozzářil obraz a já si všimla, že Cameron vybral film WE ARE THE MILLERS (MILEROVI NA TRIPU). Hned jak film začal si kameron zapálil cigaretu a jak jsem poznala podle vůně nebyla to jenom cigareta ale marihuana. Nějak moc mi to nevadilo a tak jsem se koukala dál. Film mě bavil takže jsem úplně přestala vnímat realitu a soustředila se na film ale v tom se na mém stehnu ocitla Cameronova ruka a začala mi jezdit nahoru a dolů po celé délce stehna.
"Camerona nech toho" řekla jsem ale vůbec neodtrhla oči od filmu. Cameron se naklonil ke mě, jemně mi skousnul ušní lalůček a pak zašeptal.
"Už musíme jet krásko" řekl a já se na něj hned otočila.
"Vždyť si zhulenej" vykřikla jsem.
"Nejsem mám silnou výdrž a nemáme na výběr, zítra je škola" dořekl a já tedy kývla. Pomalu jsme posbírali všechny věci co jsme tu měli a vyjeli domů. Po cestě jsme si povídali takže vůbec nebylo trapný ticho za což jsem ráda. Ale idilka skončila když auta zastavili u našeho domů, venku pořád pršelo takže zítra bude asi zase volno což je super.
"Tak děkuju za dnešek" řekla jsem a nevěděla jestli mám jenom jít nebo tak, moje obavy se ale rozplynuli když se naklonil a věnoval mi vášnivý polibek.
"To já děkuju. Pa" řekl.
"Ahoj" pouze jsem řekla a zašla do domu.

Me and HimKde žijí příběhy. Začni objevovat