31.

1.3K 46 1
                                    

Od Matta: Ahoj, nevíš co bylo dneska s Cameronem? Byl takový celkově podrážděný a já nevím co mu je.

Tahle zpráva mě celkově zarazila proč bych já měla vědět co mu přelítlo přes nos.
Pro Matta: netuším třeba má krámy nebo tak
Od Matta: jo taky si myslím. Tak zatím.
Odepsal a já už neodepsala. Ten Cameron mi pořád vrtá hlavou, já jsem podle něj kráva, tak co je on....to by to nebyl jenom kretén ale pořádnej idiot i víc. Nevím proč ho nemůžu dostat z hlavy. Asi proto že teď ležím v posteli kde před pár dny ležel on, pak řekl, že ještě přijde ale nepřišel a pak se navzájem seřveme.... máme nějaký zvláštní vztah. Nebo spíš jsme měli já už s ním nic společnýho nechci mít. I když to jsem nechtěla ani předtím a i tak mě to k němu táhlo ale psssttt. Jen se bojím aby sem zase nechodil za sestrou, v jednom baráku bych s ním asi nepřežila. Jen tak jsem ležela a poslouchala skrz otevřené okno zvuk zvenku. Nic zajímavého tam však nebylo a tak jsem si šla číst a okno jsem zavřela.
Četla jsem si až do večera a pak jsem šla spát.
Ráno jsem se probudila ještě před budíkem a rovnou se připravila do školy. Ke škole jsem vyrazila načas takže jsem přišla v čas a ještě jsem si stihla na chodbě popovídat s Nadiou. Den ubíhal v pohodě, Lucy už o Cameronovi tolik nemluvila takže to bylo dobrý a dalo se s ní mluvit. Se zvoněním jsem vešla do třídy španělštiny a úplně se mi zadrhl dech když jsem viděla hned vedle mě přes uličku usazeného Camerona, s připnutým pohledem na mě. Pomalu jsem přišla ke své lavici a vyndala si věci. Vyndala jsem si mobil a dělala, že si ho nevšímám i když jsem mu věnovala veškerou mojí pozornost.
"Jak se jmenuje ta učitelka kterou na to máte?" Zeptal se po chvíli Cameron, když učitelka pořád nepřicházela do třídy.
"Nevim" odpověděla jsem ledabyle a on se na chvíli zarazil ale už nic neříkal. Po chvíli přišla učitelka a on už do konce hodiny na mě nepromluvil, nevím proč ale vadilo mi, že se bavil s Kate která seděla před ním... nevím proč mi to vadilo ale vadilo. Se zvoněním jsem vypadla že třídy ale Cameron mě dohnal a zatáhl mě za roh.
"Si na mě pořád naštvaná?" Zeptal se a já na něj vyvalila oči.
"Neee jak jsem řekla na párty a ty radši na takovou krávu ani nesahej" řekla jsem a chtěla odejít.
"Promiň já to tak nemyslel" zachytil mě a řekl.
"Ale já jo, tak mě nech" odsekla jsem ale jeho stisk nepovolil ani trochu.
"Promiň že jsem se s ní vyspal ale chtěla to a ty si tam taky byla s nějakým klukem...." Začal a mě se začali hrnout slzy do očí ale zadržela jsem to.
"Mě je to úplně jedno" řekla jsem ale hlas mě selhal a na konci poklesl.
"Tak se na mě podívej a řekni mi do očí že mě nemáš ráda" řekl a já stuhla nakonec jsem se na něj ale podívala a řekla to.
"Nemám tě ráda Camerone" zašeptala jsem a koukala jsem se mu přitom do očí. Tak moc bolelo to říct a nejhorší bylo že i když jsem to řekla vůbec se mi neulevilo.
"Nikdy nebudeš moct lhát když tvoje oči budou mluvit pravdu" řekl a políbil mě, nespolupracovala jsem a odstrčila jsem ho od sebe.
"Doprdele Camerone co si myslíš!! Že mě budeš využívat a přitom spát s každou jinou včetně mý nejlepší kamarádky tady a mojí sestry!!!! Na mě už prostě nešahej!!" Zařvala jsem na něj i když tohle říct bylo taky těžké. Na chvíli jsem v jeho očích zahlédla smutek skoro až slzy ale pak se zase proměnili do toho stádia kdy tam není vidět nic. Nic neříkal a tak jsem se otočila a odešla do třídy. Tam jsem si podepřela hlavu a potichu začala brečet. Proč mi tak vadí říkat mu hnusný slova... proč?

Me and HimWhere stories live. Discover now