46.

1.3K 46 0
                                    

Probudila jsem se okolo devátý ráno v hřejivé neruči na sluneční paprsky. Večer jsem zřejmě usnula protože si nepamatuju, že bych dokoukala aspoň jeden díl. Snažila jsem se vymanit z jeho sevření ale držel mě pevně a tak to nebylo tak jednoduché jak jsem si myslela. Nakonec jsem se mu ale vysmekla a šla do koupelny kde jsem se následně zamkla a vysprchovala se.  Udělala jsem i svou typickou ranní hygienu a vešla zpátky do pokoje. Čekala jsem, že Shawn bude ještě spát ale on už seděl na posteli.
"Ahoj" pípla jsem skoro neslyšně.
"Ahoj" odpověděl a dál tu konverzaci nerozvíjel.
"Můžu si dát sprchu?" Zeptal se když jsem se chtěla jít do šatny převléct.
"Jojo jasně běž, ručníky jsou vlevo v bílé skříňce" odpověděla jsem a společně s jeho kyvnutin zašel do koupelny, ze které se po chvíli začaly ozývat typické zvuky vody. Oblékla jsem se a vzala si do ruky mobil abych se koukla co je nového. Napsal mi Matty a i Lucy a tak jsem oboum odpověděla, když v tom vyšel Shawn z koupelny a ne jenom tak vyšel.... vyšel jenom v trenkách takže jsem měla perfektní výhled na jeho vypracované břicho. Asi jsem v tu chvíli začala slintat a to se mi potvrdilo i když promluvil.
"Aby ti neukápla slina" řekl s ušklíblebkem.
"No to se neboj" odpověděla jsem a on se krátce zasmál.
"Půjdeš?" Zeptala jsem se ho.
"Vyhazuješ mě?" Zeptal se s pobavením.
"Ne to ne jenom se ptám" odpověděla jsem rychle.
"Tak v tom případě se nikam nechytám" řekl a já musela pousmát. Natáhl na sebe tepláky, které si asi donesl z domova a začal se ke mě přibližovat. Začal mě tlačit dozadu a já tak byla nucena couvat až jsem narazila do zdi. Svými rty se pomalu přibližoval k mým a když už jsem zavřela oči a čekala na ten krásný pocit opět mu začal zvonit mobil. Tentokrát se ovšem odtáhl, vzal to a gestem mi ukázal ať počkám, potom odešel na chodbu. Já si sedla na postel a aniž bych chtěla slyšela jsem Shawnovy slova.
"Jsem u Mads"
.............
"Cože??"
.............
"Jak jako s ním?"
..............
"Děláš si srandu že jo?" Už skoro zařval do mobilu a já už dál nechtěla poslouchat a tak jsem si schovala hlavu do polštářů. Hned jak se rozletěly dveře jsem s úsměvem vykoukla na Shawna ale můj úsměv zmizel ihned jak jsem spatřila Shawnuv pohled. Doslova mě vraždil pohledem.
"Stalo..stalo se něco?" Zeptala jsem se ale on stále se stejným výrazem propíjel moje oči.
"No já nevím kdy a kde přesně jsi vynechala tu část 'měla jsem něco s Cameronem' ???" Zeptal se a jeho hlas zněl tak chladně až jsem se skoro bála.
"Já-ja myslela že to víš...ten večer před tím naším barákem já..."nemohla jsem to ze sebe dostat.
"Říkal jsem že se mu asi líbíš zatímco ty už jsi mu roztahovala nohy" zařval tlumeně.
"To není pravda já s ním nespala" vyhrkla jsem rychle a on si mě přeměřil očima.
"To určitě"
"Opravdu" řekla jsem.
Ty, to tys byla ta holka jak jsem ho s ní viděl v parku co? Jak jsem si mohl myslet, že by jsi semnou vůbec mluvila co když chodíš s Cameronem.  Nezapomeň mu říct všechno co jsem tady řekl aby nebyl zklamaný že neděláš svojí práci"zařval, sebral si věci a vyšel ze dveří.
"Tak to není, tak to vůbec není Shawne" řvala už jsem na něj taky ale vůbec to nebral v potaz a odjel. Ani nevím proč ale sedla jsem si na schody a začala brečet. Nevim cítila jsem se s ním tak opravdově, nechtěla jsem aby si myslel, že jsem nějakej špeh pro Camerona. Po asi deseti minutách jsem se zvedla a zase zašla do domu. Tohle bude všechno ještě zajímavý...

Me and HimWhere stories live. Discover now