40.

1.5K 43 1
                                    

Ráno jsem se probudila s hroznou bolestí hlavy a krku, super takže jsem v noci nastydla. Mělo mi dojít že chodit ven jenom v kraťasech a tílku není nejlepší řešení. Usoudila jsem, že dneska bude asi nejlepší zůstat doma a tak jsem se ani neoblíkala a rovnou jsem sešla dolů kde jsem si vzala prášek. Napsala jsem mámě, že mi je špatně a že nepůjdu do školy a pak jsem to samé napsala Lucy, aby na mě nečekala. Kvůli budíku jsem vstávala už v 7 takže jsem měla spoustu času ale i tak jsem nevěděla, co dělat takže to je jedno. Šla jsem na Netflix a zapla si tam kissing booth což jsem sice viděla tak pětkrát ale pořád je to super. Po chvíli mě ale přemohla únava a já pomalu upadla do říše snů.
Běžím v černém lese a nic nevidím, najednou se mezi mnou objeví dvě postavy. Zkoumána kdo to je ale nevidím z nich nic. Až si všimnu za nimi Camerona a Shawna, oba rozevírají náruče a brečí u toho. Otáčím se zpátky a vidím Lucy jak padá k zemi, podívám se zpátky na kluky ale nevidím je. Cítím jak mě někdo táhne lesem a pak těžký naráz do vody.
Rychle otevřu oči a podívám se kde jsem, ležím na zemi a jsem celá spocená. Nevím co ten sen měl znamenat, fakt netuším. Radši už jsem to neřešila a vzala jsem si mobil. Páni už je 14:51, spala jsem dlouho, stejně ale ted nevím, co dělat. Otevřela jsem instagram a začala jsem projíždět fotky. Pak jsem si všimla, že Katy vydala novou fotku, koukla jsem na ní a nestačila se divit. Byla tam na ním s klukem....se Shawnem a líbali se. Rozklikla jsem jeho účet a začala projíždět jeho fotky.
Na jedné fotce byl s klokanem ta byla mega cute.

a na další byl v Sydney, proč byl na všech fotkách tak krásný

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

a na další byl v Sydney, proč byl na všech fotkách tak krásný.

Měl tam spoustu fotek i s klukama a taky fotky kde mu z pusy stoupaly velké dýmy kouře ale těm jsem moc pozornost nevěnovala, zaujali mě tadyty protože tady vypadal jinak než ve škole

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Měl tam spoustu fotek i s klukama a taky fotky kde mu z pusy stoupaly velké dýmy kouře ale těm jsem moc pozornost nevěnovala, zaujali mě tadyty protože tady vypadal jinak než ve škole....tady vypadal tak "šťastně?" jo šťastně. Přemýšlela jsem jestli na tu party půjdu, i kdyby mi bylo dobře nevím jestli se mi tam chce, zase jeho jsou prý nejlepší a budou tam všichni. Koneckonců mě sám pozval takže nemůžu urazit ne. No uvidím. Radši už jsem se mu nedívala na fotky a šla se dolů najíst. Potom co přišla máma jsme si povídali tak nějak o všem, zítra ještě zůstanu určitě doma takže jsem fakt zvědavá co tu budu dělat. Asi kolem devátý večer přišla domů sestra. Šla jsem se na ní podívat protože jsem jí teď dlouho neviděla. Když jsem ale kolem ní uviděla opět Camerona otočila jsem se a potichu zašla do pokoje, už si tím nebudu kazit den...no spíš večer ale neva. Šla jsem si rovnou lehnout a i když jsem spát nemohla nevadilo mi to a jen tak jsem ležela. Zajímalo by mě jestli to sestra nebo Cameron dělají schválně nebo to mezi nimi fakt "jiskří". Už jsem to opravdu nechtěla řešit a proto jsem začala přemýšlet nad kravinami. Měla jsem ale jasno, v pátek na tu party půjdu. Po asi hodině jsem konečně usnula.

Pomalu jsem otevřela oči a do nich mě udeřilo ostré sluneční světlo a tak jsem je radši zase zavřela. Když jsem se z toho vzpamatovala otevřela jsem je a vzala si mobil. Bylo už jedenáct takže jsem aspoň nějaký čas zaspala. Měla jsem tam asi patnáct zmeškaných hovoru od Lucy a tak jsem jí rovnou vytočila.
Já: Halo?
Lucy: Hádej co!!!!......

Me and HimWhere stories live. Discover now