17.

1.5K 47 0
                                    

Probudila jsem se asi kolem 10 a rovnou sešla dolů do kuchyně, na lince jsem našla papírek s tím, že mamka musela do práce takže jsem doma sama. Až teď jsem si uvědomila, že jsem vlastně nepředstavila Lucy a Chrise ale to nevadí on snad zase někdy přijedete. Mrzí mě že tu nebyl dýl, mohli jsme si to užít ale nemám mu to za zlé taky musí do školy, když o ní mluvíme, neeee škola neeee a je zas zítra, nedám to nepřežiju to. Když jsem o ní přemýšlela šla jsem se na ní rovnou nachystat a chvilku se učila protože budem psát z fyziky a tu já nechápu. Po půl hodině jsem to vzdala a neměla jsem, co dělat. I když v některých chvílích mi přišel ten strop hrozně zajímavý, dneska byl nudnější než obvykle a já se fakt nudila. Pak jsem se ale rozhodla jít si zaběhat, v Miami jsem taky běhala tak můžu i tady. Oblíkla jsem si tedy sportovní oblečení, které se skládalo jenom z legín a sportovní podprsenky od CK, no co je tam vedro a moje ramena jsou jak sýr takže se potřebuju trochu opálit. Běhala jsem tak hoďku po pláži a bavilo mě to jen já kráva jsme si nevzala pití takže si ho budu muset koupit, fakt super. Šla jsem tedy do juice baru kterých je na pláži snad bilion a objednala si malinovo-banánový koktejl. Byl fakt dobrý tak jsem moc nespěchala a jen tak seděla a pozorovala moře a lidi v něm.
"Ahoj" uslyšela jsem vedle sebe.
"Ouu ahoj Camerone" řekla jsem s úšklebkem a on se na mě zářivě usmál.
"Tak co ty tady běháš tady, chodíš, nebo si tu jen tak užíváš?" Zeptal se a řekl to takovou zábavnou formou, jakoby si z toho dělal srandu.
"No běhám, spíš teda běhala jsem, co tu děláš ty?" Odpověděla jsem popravdě.
"Potřeboval jsem si vyčistit hlavu" jen jsem kývla a dopila koktejl.
"Už jdu tak zatím" řekla jsem a otočila jsem se k odchodu.
"Hmm pěkný a taky pevný" řekl když mi zmáčkl zadek.
" Tohle už nedělej" řekla jsem naprosto vážně.
"A to proč"řekl a ušklíbl se nevím proč ale přišlo mi to hrozně sexy. Přiblížila jsem se k němu a chybělo nám jen pár centimetrů abychom jsme se dotkli.
"Protože na tohle nemáš právo a jo pevnej to on je, tak zatím" řekla jsem a usmála se na něj, kdybyste viděli ten jeho výraz. Domů jsem dorazila asi kolem třetí, páni byla jsem tam dlouho a už jsem jen koukala na filmy nebo si četla.

Ráno bylo všechno v pohodě až na to, že jsem zaspala a nestíhala školu. Do školy jsem doběhla a už bylo 08:05 aa ku*waaa. Když v tom se s někým srazim a oba padáme k zemi.
"Moc se omlouvám, hej počkej....." Říkám klukovi kterého moc dobře znám.

Me and HimWhere stories live. Discover now