52.

1.4K 44 0
                                    

Když jsem se uklidnila a slzy jsem si setřela že tváří, upravila jsem si řasenku a sebrala jsem tašku z umyvadla. Jelikož už zvonilo na hodinu vyšla jsem na prázdnou chodbu a vydala jsem se do třídy. Usedla jsem na svoje obvyklé místo vedle Lucy a nasadila jsem umělý úsměv.
"Ahojj Mads, kde si byla?? Jo a co ty a Matt??" Řekla a zakmitala obočím u zmíňky o Mattym. Jen jsem nad tím pokroutila očima.
"Byla jsem ještě na záchodě" pověděla jsem ji vlastně pravdu.
"Co ty a Shawn?" Jeho jméno jsem z pusy vyplivla s takovou nechutí jak jen to šlo ale i tak mě při vzpomínce na roztomilého a arogantního kudrnáče píchlo u srdce.
"No já nevím, od včerejška je nějaký divný a dneska se mnou vůbec nepromluvil. Nevim co jsem mu udělala, ani mi...." Mluvila dál ale já jí už přestala poslouchat.
"Hej posloucháš mě?" Drkla do mě loktem.
"Ehmmm jo" odpověděla jsem jí.
"Tak o čem jsem mluvila?" Pozvedla jedno obočí a upřela na mě podezřívavý pohled.
"O tom, že s tebou dneska ani nepromluvil...ehm a něco včera nechtěl" vyhrkla jsem.
"Madison o tom jsem mluvila asi před čtvrt hodinou, teď jsem probírala tu párty, co se tu ve škole bude konat" odpověděla na oko uraženě a já se na ní usmála.
"Tak promiň " odpověděla jsem s upřímným úsměvem. Úsměv mi opětovala a zase se rozmluvila. Tentokrát už jsem jí upřeně poslouchala.

Po skončení hodiny jsem se vydala poslušně s Lucy do třídy. Cestou mi něco povídala ale já se soustředila jen na cestu přede mnou. Viděla jsem před sebou míjejícího se Camerona. Čekala jsem, že mi uhne z cesty ale si ale stoupl přímo přede mě a začal mluvit.
"Mohl bych s tebou mluvit?" Zeptal se.
"Ne" odsekla jsem a snažila se ho obejít.
"Prosím" zašeptal a já se postavila do postoje a v tváři s výrazem tak mluv.
"Takže za prvé pokud máš něco s Mattem tak to respektuju, za druhé co máš sakra se Shawnem když jsi s Mattym...??" Začal ale já ho zasekla.
"Takže zaprvé dík a za druhé s ním nemám nic" odpověděla jsem v naději, že mě nechá být.
"No to ti budu věřit,já tě viděl před vaším barákem, přišel tam za tebou a pak jste se líbali, je tohle nic??" Pozdvedl obočí a zadíval se mi do očí.
"No něco to bylo ale už není" odpověděla jsem a obešla jsem ho. Byla jsem štěstím bez sebe když mě nezastavil a nechal mě jít. Měli jsme teď přestávku půl hodiny takže jsem se rozhodla, že ještě zajdu za svým "přítelem". Pro mé neštěstí stál u skříněk s párem pronikavě hnědých očí. Zatím si mě ani jeden nevšimli a tak jsem se rozhodla si pro Mattyho prostě dojít. Rozešla jsem se sebevědomě k nim i když moje srdce tlouklo stokrát rychleji než obvykle a moje ruce se třásly. Byla jsem ze Shawna prostě nervózní. Došla jsem k nim a bezmyšlenkově jsem se Mattymu přisála na rty. Nejdřív ztuhnul protože to nečekal ale pak pokračoval. Cítila jsem na sobě Shawnuv pohled a roztřásla jsem se. Matt mi položil ruku na zátylek aby mě uklidnil ale nezabralo to. Když jsme se od sebe odpojili pořád jsem se třásla a ani jsem nevěděla proč. Možná kvůli Shawnovi...no asi jo ale to si nepřiznám. Shawn nic neřekl jen tak tam stál ale když se natahoval pro svou tašku kterou si poté hodil na jedno rameno, dotknul se letmo mojí ruky. Nestačila jsem se divit jak na něj moje tělo působí. V tu chvíli se třásot ustálil a v hlavě na chvíli zmizel ten velký zmatek.
"Mads nechceš si jít koupit něco k jídlu? Mám hrozný hlad" promluví na mě Matty.
"J-jo jdeme" zakoktám se a promluvím. Rozejdeme se k automatu kam Matty začne vkládat stříbrné mince za účelem koupit si sušenku.
Pořád stejně nemůžu uvěřit, co mi Shawn řekl. Vždyť jsem s ním ani nespala tak jak může říct, že skončím zase v jeho posteli. Při té vzpomínce na ráno se mi nahrnou slzy do očí. Už s ním nikdy nechci mluvit.

Btw Justin se zasnoubil s Hailey, ty jo to jsem vůbec nečekala. Ne že bych je se Shawnem nějak shipovala ale.... nevím no

Me and HimWhere stories live. Discover now