30.

1.4K 44 1
                                    

Osprchovala jsem se a zalezla do své už po chvíli krásně zahřáté postýlky. Ani nevím jak ale nakonec jsem usnula a probudila jsem se až v šest večer. Vstala jsem a šla se podívat dolů kde máma stála u plotny a něco vařila.
"Ahoj kde si včera byla?" Zeptala se.
"Kamarád mě party ( pořád mi to zní tak divně ale who cares) " řekla jsem a šla si rovnou vzít jogurt z lednice.
"Nic si neber bude jídlo" řekla mamka přísně a já se na ní podívala pohledem jako vážně.
"A co bude k jídlu?"
"Špagety s boloňskou omáčkou" při tom slově se mi zvedl žaludek. Tohle jídlo mám sice ráda ale můj žaludek pořád nevstřebal tu ranní kocovinu.
"Ne mami dám si jenom jogurt, není mi moc dobře" řekla jsem s milým úsměvem.
"A co ti je? Nejsi nemocná?"
"Ne jen jsem to včera asi víc přehnala s pitím" řekla jsem a ona se usmála.
"Dobře tak si dej ten jogurt a jdi spát" řekla a já udělala jak chtěla. Snědla jsem jogurt a šla si lehnout. Hned jak jsem si lehla, upadla jsem do říše snů.

Zase jsem se probouzela na zvuk toho co k smrti nenávidím... budík. Vstala jsem a šla se osprchovat. Pak jsem si udělala základní hygienu a vyfoukala si vlasy. Nanesla jsem lehce řasenku a oblékla se do černé croptopové mikiny adidas a k tomu si vzala černé legíny Adidas, takže dneska celá Adidas i s batohem. Na hlavě jsem si udělala culík a beze snídaně vyšla do školy kam jsem došla jen tak tak. První hodinu je španělština takže tu není Lucy ale ani Matt takže sedím sama....super dneska se mi to hodí. Nechci nikoho potkat, nechci potkat Lucy ani Matta, nechci se bavit s Nadiou Katy ani Kate a především se nechci potkat s Cameronem. Jak jsem chtěla tak se dařilo s Lucy jsem se teda bavila ale většinu času jsem ji ignorovala protože mluvila o Cameronovi a to já vědět nemusím. Poslední hodinu tělocvik, jsme se šli převléct do šaten ale já si nechala oblečení stejně jako Lucy na sobě, stejně tam nic neděláme. Vyšli jsme ven ke hřišti ale tam se pokazila moje celodenní práce. Na tribunách seděli všichni kluci takže i Cameron.

Hned jak se naše pohledy střetly koukla jsem se na Lucy která teda jak je vidět pořád prahla po Cameronově pozornosti narozdíl ode mě

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Hned jak se naše pohledy střetly koukla jsem se na Lucy která teda jak je vidět pořád prahla po Cameronově pozornosti narozdíl ode mě. Jak jsem říkala na těláku jsme zase nic nedělali, tak jsme si s Lucy jenom povídali. Hned jak zazvonilo vyřítila jsem se rychle se dveří a utíkala ke skříňkám než se tam narvou všichni ostatní. Rychle jsem si vzala tašku a prudce jsem se otočila a do někoho vrazila.
"Doprdele dávej pozor" řekl podrážděně Cameron.
"To by jsi měl spíš ty když si do mě vrazil" odsekla jsem a rychle ho obešla. Domů jsem došla asi ve čtyři a hned mi přišla nová zpráva....

Promiňte dneska krátká 😂🤷

Me and HimWhere stories live. Discover now