14.

1.5K 50 0
                                    

Usedla jsem do kruhu a začala si prohlížet lidi kolem, byla tu Lucy, Mark, Jacob, Lauren, jak už jsem zjistila ty její kamarádky se jmenují Ashley, Melanie a Vivian, pak tam byli ještě nějaký kluci který jsem neznala a na poslední chvíli tam přišel i Matt a sedl si vedle mě.
"Ahoj" zašeptal.
"Ahooj" zašeptala jsem ještě trochu opile, na to se uchechtnul. Pak už jsem dávala pozor na to co ostatní říkají.
"Takže hrajeme klasickou flašku,na koho ladné dno dává buď pravdu nebo úkol, ten na koho padne víko to musí splnit, když to někdo nesplní nebo neřekne ten co mu zadával úkol mu dá jakýkoliv trest ať už je to otázka nebo úkol, ok?" Řekl nějaký kluk kterého jsem neznala, všichni přikývli a tak ten kluk roztočil prázdnou láhev od piva. Jako první to padlo víkem na Vivian a dnem na Marka, ta si vybrala úkol a tak musela políbit jak už jsem zjistila toho kluka co to vysvětloval Thomase. Pak to pokračovala dál a mě se to úspěšně vyhýbalo.....jooo. Na Lucy to padlo už třikrát a líbala se dvakrát, ta hra mi přijde spíš pravda nebo dej někomu pusu, taky musela říct jestli je panna i když to jsem nepochopila když všichni tady vědí, že něco měla s Cameronem. Ale jako bych to přivolala víko padlo na mě a když jsem se podívala na koho padlo dno uviděla jsem nějakého pro mě neznámého kluka s lišáckým úsměvem na tváři.
"Pravda nebo úkol?" Toť otázka pokud řeknu pravdu zeptají se jestli jsem panna pokud úkol budu muset někoho políbit, řeknu pravdu nestydím se že už nejsem panna.
"Pravda"......
"Jsi panna?" Jakobych to neříkala že
"Ne" řekla jsem s úšklebkem.
"Jak dlouho " zeptal se trošku zaskočeně, vlastně všichni kluci byli takoví zaskočení.
"To už je další otázka" řekla jsem a roztočila flašku která padla na Lauren a Camerona. Nebavilo mě to tak jsem se zadívala ven když v tom....
"Heej Maddie, heej"
"C-co?"
"Jsi nařadě"
"Pravda nebo úkol" zeptal se mě Thomas.
"Úkol" chci se taky trochu bavit.
"Hmm fajn tak polib Jacoba" řekl a jakoby čekal, že řeknu, že to neudělám. Na nic jsem nečekala nahla se k němu přes kruh a políbila ho, po chvíli jsem začala rty pohybovat a on spolupracoval ale už asi po 5 sekundách jsem se odtáhla a roztočila flašku a dál nevnímala. Pokud čekáte, že řeknu jak krásně líbá tak fakt ne, rty má suchý a takový bez chuti. Zase jsem nevnímala když do mě Matt drkl .
"Zase jsi na řadě krásko" zašeptal. Koukla jsem se na flašku a opravdu ale zase budu něco dělat, ještě ani jednou jsem neříkala úkol nebo tak.
"Úkol" řekla jsem rovnou a čekala, koho budu líbat tentokrát.
"Tak tedy polib Camerona" jak to řekl zadrhl se mi dech a jakobych zkameněla, ale zase po chvilce jsem se probrala a snažila se vypadat v pohodě. Přelezla jsem přes kruh a sedla si obkročmo na jeho nohy, on dal ruce na moje záda a přitáhl si mě blíž, když už jsme ale od sebe byli jen pár centimetrů, vběhla do místnosti nějaká holka s tím že nějaký kluk omdlel. Slezla jsem z něj a rovnou jsem už s Lucy šla pryč, už toho máme dneska dost.

Me and HimWhere stories live. Discover now