28.

1.5K 46 0
                                    

Ráno jsem se probudila už asi kolem 9. Cameron už se nevrátil a já to nějak neřešila. Rovnou jsem se oblíkla a šla se nasnídat. Sestra ještě spala a máma byla v práci...ano i v sobotu ale jí to baví takže i proto tam je. Udělala jsem si lívance a byly dobrý, jak vidím tak se moje kuchařské umění lepší.... aspoň že tak že.  Nasnídala jsem se a na nic nečekala, převlékla jsem se do cvičebního a šla si zaběhat. Dneska nebylo takové dusno takže se skvěle běhalo a já si to užívala. Domů jsem se vrátila asi až kolem půl jedné takže jsem běhala víc jak dvě hodiny, jsem dneska měla nějakou velkou výdrž. Vicky už byla vzhůru a koukala na televizi. Jen jsem kolem ní prošla a nevšímala jsme si jí, když v tom se můj mobil rozzářil a objevilo se na mě jméno Lucy.
Lucy: ahoj Maddie, jdeš dneska na tu party k Markovi?
Já: ona nějaká je?
Lucy: jo jdeš?
Já: fajn v kolik?
Lucy: já přijdu k tobě kolem 18:00 a půjdeme tam na 20:00 ok?
Já: ok
Lucy: tak jo zatím
Já: pá
Dořekla jsem a ona to tipla. Do večera už jsem se jen koukala na seriály a učila se. V půl v šestý jsem se šla osprchovat a umyla jsem si hlavu. Jakmile přišla Lucy nalíčila mě a učesala. To samé jsem jí udělala já a pak už jsme si jenom navzájem vybraly oblečení. Nakonec nám ještě zbyl čas a tak jsme si jenom povídali.

Teď stojíme pár minut po osmé před velkým barákem ze kterého odchází ale take přichází spousta lidí.
"Tak jdeme na to" řekla jsem Lucy.
"Jo jdeme" odpověděla a vešly jsme do budovy. Rovnou jsme šli do kuchyně která sloužila jako bar a nalili si nějaký zelený hnus ale po několikátém loku už to bylo celkem dobrý. Poté jsme se rozhodli jít tancovat, vešli jsme do obýváku a já se rychle porozhlédla kolem, v hlavě jsem si říkala, že hledám holky ale sama jsem věděla, že hledám Camerona... našla jsem ho. Seděl v rohu místnosti obklopený holkama a jakmile si mě všimnul vpil se mi rovnou do očí. Jedná holku mu přišla zapálit cigaretu on hned převrátil pohled na ní a jakmile mu jí zapálila přisála se mu na rty, on hned spolupracoval.

Proč mám takový pocit, že to dělá schválně

Oops! Questa immagine non segue le nostre linee guida sui contenuti. Per continuare la pubblicazione, provare a rimuoverlo o caricare un altro.

Proč mám takový pocit, že to dělá schválně....chce si hrát? Protože pokud jo tak hraju. Začala jsem tancovat a nejrůzněji kroutit svými boky až se kolem mého pasu po chvíli obmotaly něčí ruce. Neřešila jsem to a pořád se vrtila do rytmu hudby, po chvíli se na mě natiskl i tělem a já se začala zadkem třít o jeho rozkrok. Okem jsem pořád sledovala Camerona ale zatím si toho nevšiml..no tak dělej. Po chvíli se opravdu rozhlédl po místnosti a jakmile spatřil mě s tím pro mě pořád neznámým klukem hned se mu napnuly svaly. Po chvíli ale povolil a snažil se na nás nedívat ale já viděla jak se očkem pořád vrací k mé maličkosti. Když už mě to s tím klukem nebavilo ani jsem se neotáčela a beze slova odešla do kuchyně tam jsem pila pila a pila a úplně jsem ztratila pojem o čase, po čase jsem se ale podívala na mobil, paanii sedím tu už 2 hodiny. Sebrala jsem se tedy a šla jsem do obýváku, spousta lidí už odešla ale taky tu spousta lidí byla, k mému neštěstí ani jeden koho bych znala když v tom mi někdo skočil na záda a já se hned skácela k zemi.
"Jejda promiň" řekla Lucy a já poznala že není opilá. Upřímně já už taky nebyla opilá, to že mě nějak vyprchalo.
"Kde jsi byla?" Zeptala jsem se jí.
"Neuvěříš co se teď stalo" řekla a když viděla že čekám co řekne pokračovala.
"Hledala jsem tě a když jsem šla po schodech nahoru setkala jsem se s Cameronem a no....vyspali jsme se spolu" dořekla a ve mě se začala vařit krev.
"Vážně...to ti přeju" řekla jsem a falešně jsem se usmála.
"Děkuju" usmála se zas ona.
......................................................................

Me and HimDove le storie prendono vita. Scoprilo ora