35.

1.5K 47 3
                                    

Ráno jsem se probudila dřív než Cameron, byla jsem k němu otočená zády a on mě stále objímal kolem pasu. Radši jsem se mu pomalu vysmekla a převlékla jsem se do normálního oblečení. Šla jsem si udělat hygienu a rovnou jsem se i osprchovala. Pak jsem se vrátila zpátky do pokoje. Nebyla jsem tam ani 5 minut protože jsem to prostě nezvládla. Být v pokoji se spícím Cameron mě nutí přemýšlet a já nechci přemýšlet, už opravdu nechci nic řešit. Sešla jsem dolů do obýváku a postavila si vodu na kafe které jsem si i následně udělala. K jídlu jsem si dala jogurt s ovocem a zapla jsem si televizi. Už sedím dole asi hodinu a nic a už je jedenáct, jako vím že má asi kocovinu ale radši se tam půjdu podívat. Vyšla jsem tak schody nahoru a pomalu otevřela dveře a nakoukla dovnitř. Moje brada zase padala dolů když jsem místo spícího Camerona na posteli našla jen složenou peřinu a na ní papírek, dveře od balkónu dokořán a průvan v pokoji. Rychle jsem dveře zavřela a vzala jsem si do ruky papírek.
Díky, že jsi mě tu nechala. Nevím co jsem včera dělal že jsem se zase opil do němoty, každopádně sorry že jsem sem k tobě tak vtrhnul. Snad jsem neudělal nějakou scénu nebo tak Bc si nic nepamatuju. Takže ještě jednou dík.
Papírek jsem si četla stále dokola a dokola. Takže on si nic nepamatuje, to je milý i když se ani nedivím kvůli tomu v jakým stavu včera přišel. Každopádně mě to trochu mrzí protože ho mám ráda. Jo slyšíte dobře přiznávám, mám ho ráda a vadí mi to ale nevím co s tím mám dělat spíš si od něj budu držet odstup. Radši jsem papírek vyhodila a oblékla se do sportovních věci. Nazula jsem si svoje oblíbené Adidas boty a vyběhla jsem na ulici. Běžela jsem do parku a pak zpátky domů. Při zpáteční cestě jsem běžela kolem domu Camerona a k mému štěstí byli všichni před domem.... tím myslím Camerona, Matta, Jacoba, Marka a Willa. Všichni na mě upřely svoje zraky až na Camerona který když si všiml, že jsem to já hlavu odvrátil. Radši jsem ještě zrychlila a co nejrychleji běžela k domu. Doma jsem se dneska už podruhý osprchovala a pustila jsem si druhou sérii 13 reasons why. Tenhle seriál taky úplně zbožňuju a druhá série je prostě skvělá takže jsem hned naráz zkoukla 3 díly. Pak přišla mamka domů a tak jsme si povídali k všem možném. Nemáme na sebe teď moc času a tak proto vždycky když jsme spolu máme to na dlouho. Říkala mi o své práci a já ji zase říkala o škole a jaký jsou ve škole debilové. Dost jsme se u toho nasmály a já jí byla zas o kousek blíž. Vicky zase nebyla doma což už je divný protože chybí nějak často ale mamka mi řekla, že prý tráví čas u nějakých kamarádů....já se teda divím kdo by s ní vydržel. Pak jsem šla nahoru a rozvalila jsem se na postel, voněla jako Cameron. Ani nevím proč ale víc jsem si peřinu k sobě namáčkla a sevřela víčka k sobě. Snažila jsem se usnout i když je teprve sedm večer a možná by se mi to i povedlo ale v tom mi cinkla nová zpráva. Koukla jsem se na ní a úplně jsem se probrala.
Od Camerona: V parku v 8, budu na tebe čekat u kašny. Přijď prosím nebo přijdu já za tebou.
Četla jsem si to a cítila se u toho jak debil. On mě nemá rád nebo já nevím včera tu byl náhodou ale teď se chce sejít. Taky bych nikam nemusela, mohla bych se zamknout a zůstat doma ale moje zvědavost co mi může chtít byla silnější a já se opravdu z černých otrhaných tepláků převlíkla do legín, přes hlavu jsem si hodila velkou červenou mikinu a pět minut před osmou jsem vyšla. Ještě je babí léto takže bylo ještě v celku světlo a jakmile jsem došla do parku přepadl mě záchvat výčitek, že jsem měla zůstat doma, toho že tam nebude. Radši už jsem to neřešila a šla jsem k kašně. Když jsem uviděla Camerona v černé mikině s kapucí na hlavě jak mě pozoruje, všechny moje obavy zmizeli.

Tak je tu další, sice trochu kratší ale nevadí. Jinak moc děkuju za 500 přečtení je to úžasný že to vůbec někdo čte 😂. BTW MÁM TADY TAKOVOU VĚC A NEVÍM CO S NÍ... MOŽNÁ BYCH MOHLA DO DĚJE PŘIMÍCHAT NĚJAKOU TŘETÍ OSOBU PROTOŽE TAKHLE TO MÁ HROZNĚ PŘEDVÍDATELNÝ DĚJ A JÁ SAMA S TÍM NEJSEM ÚPLNĚ SPOKO. VADILO BY TO HODNĚ NEBO MÁM NĚKOHO PŘIDAT?? PROSÍM ODPOVĚZTE, BUDU O TOM JEŠTĚ PŘEMÝŠLET ALE NEVÍM NO❤️.

Me and HimKde žijí příběhy. Začni objevovat