44.

1.3K 44 3
                                    

Jen letmo jsem na něj prohlédla a dělala jakože tam není. Sešla jsem že schodů a chtěla jsem ho velkým obloukem obejít a jít domů ale jeho ruka mě opět zastavila.
"Spala si tady!" Zeptal se mě a já se jen ušklíbla a pak odpověděla.
"Jo spala jsem tady všechno?!" Řekla jsem .
"Kde si spala, ve všech pokojích jsem byl, nebyla si tam" řekl.
"Tak asi ne ve všech" řekla jsem a pokrčila rameny.
"Čí je ta mikina?" Zeptal se a já cítila jeho vražedný pohled.
"To tobě může být úplně jedno" odsekla jsem, už chtěl něco říct ale v tom Shawn sešel ze schodů. Asi si dal rychlou sprchu protože měl mokré vlasy, volné adidas tričko a tepláky taky od Adidas. Když uviděl Camerona viděla jsem jak zatnul pěsti a rozešel se směrem k nám.
"Co ty tady chceš? Nevim jak můžeš mít kuráž se tu vůbec objevovat, já ti taky do baráku nelezu" řekl a v jeho hlase byl znát značný hněv
"Přišel jsem pro ní" řekl ale ani pohledem o mě nezavadil. Shawn se na mě podíval a ušklíbl se, já se v tu chvíli bála co řekne. Ne že bych se bála že se Cameron dozví že jsem spala u Shawna, to mi bylo jedno ale měla jsem z toho takový špatný pocit.
"To sotva" odpověděl jednoduše a mě se ulevilo.
"A teď vypadni z mýho domu" ještě dodal Shawn a v ten moment i mě naháněl celkem strach, nevím proč... řekl to tak nenávistně.
"Bez ní nikam nejdu" odpověděl a konečně se na mě podíval. Já jsem se nad tím musela ironicky zasmát.
"No tak to máš smůlu, protože jsme se před chvílí se Shawnem domluvili, že mě odveze domů" odpověděla jsem a koukla na Shawna který se na mě usmál, ale opravdu usmál.
"Přesně tak takže tě nepotřebuje" podpořil mojí lež Shawn.
"Ne já tě s ním nikam nepustím" řekl na to Cameron a mě zase naštval.
"Tyvole jsi natvrdlej, mám odvoz... NEPOTŘEBUJU TĚ takže můžeš vypadnout" zakřičela jsem na něj a on se po chvíli opravdu vydal pryč. Shawn se na to začal smát a plácnul si se mnou. Asi pět minut jsme tam jen tak stali a já se rozhodla, že už půjdu.
"Tak já už půjdu, zatím" řekla jsem.
"Počkej když už jsme s tím začali tak tě rovnou odvezu" řekl a já byla vlastně ráda.
"Jindy bych byla proti ale do deště se mi nechce takže ráda" řekla jsem a opětovala mu jeden z mých upřímným úsměvů. Nasedli jsme do auta a rozjeli se směrem domů. Nadiktovala jsem mu svojí adresu i když on už věděl kde bydlím, kvůli tomu nedávnému večernímu incidentu. Zastavili jsme před mým domem a ani jeden z nás nic neříkal.
"Tak děkuju tu mikinu ti vrátím teda v pondělí, nebo jí chceš hned??" řekla jsem nakonec.
"Ne dobrý, příští týden stačí"řekl a usmál se na mě.
"Víš že ti to sluší když se takhle upřímně směješ a nejsi jeden z dalších nafoukaných debilů" řekla jsem dřív než jsem si to stačila rozmyslet. Nejdřív na mě jen zařazeně koukal a pak se ke mě začal pomalu sklánět a tikal mezi mými rty a očima. Jemně mě uchopil za bradu a přitáhl si mě blíž. Naše rty už se o sebe jemně otíraly když v tom Shawnovi zazvonil mobil. Čekala jsem, že se odtáhne a vezme to ale on se v tu chvíli už pevně namáčkl na moje rty. Po chvíli s nimi začal hýbat a já jeho pohyby kopírovala. Jemně mi skousnul spodní ret a zatahal za něj a já jemně zavzdychala, využil toho a jazykem mi sklouzl do pusy, naše jazyky se o sebe jemně třely a já se těch jeho polibků nemohla nabažit, byly to ty nejsladší polibky EVER. Takový nadýchaný, jemný a tak dobrý rty jsem ještě nezažila. Líbali jsme se ani ne 5 minut když Shawnovi začal ten mobil zvonit už asi po 10 tak se s malým zakňučením ode mě odtáhl, věnoval mi jeden ze svých krásných úsměvu a vzal to. Já jsem si rovnou vzala věci a vylezla jsem z auta. Asi to nečekal protože jeho pohled byl k nezaplacení. Jen jsem mu poslala vzdušnou pusu a zalezla do domu.

Me and HimWhere stories live. Discover now