43.

1.4K 45 1
                                    

Jen tak jsem ležela, ani nevěděla kde a nebyla schopná otevřít oči a jít vstříc realitě. Včera jsem to krapet přehnala no a sice si toho moc nepamatuju ale asi je to dobře protože to, co si pamatuju mi bohatě stačí.

~flashback~
"Už bys měla jít domů, pojď odvezu tě" řekl Cameron.
"Já s tebou nikam nejdu copak to nechápeš, prostě ne" zakřičela jsem na něj a chtěla odejít ale zase mě zachytil, hodil si mě přes rameno. V tom okamžiku se mi udělalo hrozně špatně.
"Asi budu zvracet" řekla jsem.
"Cože?" Řekl a zastavil se ale to už jsem mu zvracela na záda. Sundal si mě z ramene a položil mě na zem aby si mohl sundat tričko, toho momentu jsem využila a rychlím krokem jsem mířila k domu do kterého jsem následně i zapadla. Šla jsem zase tancovat a taky jsem si dala něco málo k pití ale začala mě přemáhat únava.
~end of flashback~

Otevřela jsem oči a koukla se po pokoji. Moje překvapení se nedalo ani vyslovit když jsem zjistila, že ten pokoj ve kterém právě jsem je Shawnuv a já jsem jen ve spodním prádle. Pořádně jsem se rozhlédla po pokoji a pohledem jsem se zastavila na křesle ve kterém seděl Shawn a něco dělal na mobilu. Trochu jsem si odkašlala a on svůj pohled stočil na mě.
"No... takže...co-co tady dělám?" Zeptám se ho.
"To bych taky rád věděl" odpověděl, na to jsem kývla hlavou.
"T-ty jsi mě svlíknul?" Zeptala jsem se s pohledem upřeným na peřinu a pak jsem se koukla na něj.
"Ne já jsem tě nesvlíknul, když jsem sem přišel s účelem jít spát tak jsem tu našel tebe, jen ve spodním prádle, v mojí posteli" odpověděl. Jeho hlas se nezdál naštvaný ani nějak moc vyčítavý, spíš tam bylo schované pobavení které nechtěl dát najevo.
"Ahaaa...no promiň, nevím co tu dělám, sory" řekla jsem a ani jsem se na něj nepodívala.
"Teď je to už jedno ale ty jsi snad zapomněla, že sem nikdo nesmí??" Zeptal se a propíjel mě očima.
"Ne vždyť říkám že sama nevim co tu dělám" odpověděla jsem na jeho narážku.
"Ok ale už sem nikdy...NIKDY nelez. A vůbec co tu děláš když kvůli tobě ke mě proti mé vůli přišel Cameron a viděl jsem tě s ním odcházet?" Achjoo proč má pořád tolik otázek.
"No řekněme že jsem s ním nikam nechtěla a tak jsem mu zdrhla" odpověděla jsem a on kývl.
"Tak v tomhle tě chápu" řekl a koukl se zpátky na svůj telefon. Začala jsem se rozhlížet po pokoji se snahou najít moje oblečení, fajn kalhoty mám, croptop mám a bundu... počkat kde je bunda? Nee ja jí vlastně půjčila Lucy, to ne zrovna teď když tam leje jak z konve půjdu v croptopu krátkým jak podprsenka do deště super. Začala jsem se oblékat a cítila jsem na sobě Shawnuv pohled. Otočila jsem se němu a řekla ať na mě přestane koukat, jen se tomu ušklíbl a pohled stočil zpět k mobilu. Když jsem byla oblečená sebrala jsem si mobil a peněženku a chtěla jsem odejít ale zastavil mě ještě Shawnuv hlas.
"Prší, měla by jses obléct pokud nechceš nastydnout" řekl a já se na něj podívala.
"No to bych bez tebe nevěděla" odsekla jsem a on se ušklíbl. Zvedl se a šel pomalým krokem ke mě.
"Přišla si jenom takhle?" Dořekl když byl ode mě jenom kousek.
"Ne ale půjčila jsem to Lucy takže takhle odejdu" řekla jsem se zadrženým dechem protože u mě byl tak blízko, že jsem cítila teplo z jeho těla a jeho teplý dech mě hřál na tváři. Navzájem se naše oči vpíjely do sebe a já se v těch jeho karamelkách ztrácela. Náhle odstoupil a zašel do jedních z těch bílých dveří.
"Na" řekl když mi podával zřejmě jednu z jeho mikin.
"Ne to je dobrý" řekla jsem.
"Vem si to" řekl a pohladil mě jemně po tváři. Měla jsem tendenci zavřít oči ale ovládla jsem se a nechala je otevřené. Už beze slov jsem si vzala jeho vínovou mikinu Vans která voněla stejně jako vůně kterou jsem pocítila když se ke mě přiblížil.

 Už beze slov jsem si vzala jeho vínovou mikinu Vans která voněla stejně jako vůně kterou jsem pocítila když se ke mě přiblížil

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Tak děkuju" zašeptala jsem a on ode mě odstoupil.
V pondělí ti jí vrátím" ještě jsem zašeptala a rovnou jsem vyšla ze dveří. Došla jsem dolů a tam jsem setkala s osobou kterou teď chci vidět úplně nejmíň. Cameron.....

Me and HimWhere stories live. Discover now