37.

1.5K 48 4
                                    

"A kdo je to? Nikdy jsem ho tady neviděla ale zdá se, že ho tady spousta lidí zná" zeptala jsem se s očima pořád připnutýma na něm.
"No on sem chodil do školy ale nakonci května, když končil druhák a já prvák se odstěhoval za tátou do Londýna. Mysleli jsme si, že už se nevrátí, Cameron z toho byl nadšený ale jak vidíš tak Shawn Mendes nikdy nezmizí ze scény" řekla a zasmála se.
"Proč z toho měl Cameron radost?" Zeptala jsem se protože mi došlo, že to kvůli němu byl včera Cameron naštvaný a já nevím proč.
"No vždycky spolu chodili do třídy...asi budou i teď a vždycky spolu soutěžili kdo je na škole oblíbenější a po kom holky víc šílí a i když je Cameron fakt hezký jakože hodně Shawn je nádherný a to doslova. Proto taky vždycky vyhrál. Když se Shawn odstěhoval, Cameron převzal roli krále na škole ale pokud je teď Shawn zpátky, nemusí si jí ani brát zpátky, jak vidíš zatím ani nic neudělal a už jí má" dořekla svůj dlouhý proslov a já si tak nějak začala všechno dávat dohromady.
"A kdo se tobě líbí víc, asi Shawn co??" Zeptala jsem se i když jsem z jejího proslovu měla jasno kdo.
"No asi Shawn, ale nejenom vzhledem, má i super povahu. Umí tě rozesmát" to umí Cameron taky pomyslela jsem si "když pro něj něco znamenáš zastane se tě což Cameron nikdy neudělal, je s ním větší sranda a je to taky děvkař až na to že spí jenom s hezkýma holkama, ne s každou jako Cameron" dořekla a já se zasekla, zastal by se mě Cameron nebo jak řekla Lucy tak ne...no po tom včerejšku si teda moc naději na to nedávám.
"Tobě se líbí víc kdo?" Zeptala se. Přemýšlela jsem na tím, asi jsem se chtěla sama přesvědčit ale Shawn, Shawn se mi líbil víc.
"Cameron" zalhala jsem. Jen kývla a já za to byla ráda. Vydaly jsme se do třídy a i kdybych se snažila sebevíc, kdyby nebyl tak vysoký neviděla bych z něj ani kousek. Došly jsme ke skříňkám a já si všimla na druhé straně chodby Camerona jak se o něčem hádá s Jacobem.
"Vidíš další drama" řekla a já se na ní podívala nechápavým pohledem.
"No Cameron se hádá s Jacobem protože Jacob se vždycky předtím než Shawn odešel bavil s ním, to samý Matt. Jak Shawn odešel přestali se tak nějak nenávidět a stali se kamarádi, teď když je ale Shawn zpátky bude to ještě zajímavý" dořekla a já se dneska už nepřestávala divit. Takže Cameron nemá rád Shawna protože je oblíbenější než on a Jacob s Mattem se víc baví se Shawnem i když doteď byli v partě s Cameronem. Nevim jaký to tady teď bude, nezažila jsem to tady když tu byli oba. Mohla bych se zeptat Lucy.
"A jak to tady vypadalo když tu byli oba?" Zeptala jsem se nedbale jako by mě to nezajímalo i když jsem z toho jaké to tu teď bude měla trochu obavy.
"No tak zaprvý víc mejdanů, Shawn jich měl vždycky nejvíc a měl je nejlepší. Dále asi více rvaček protože nebyl týden kdyby se Shawn s Cameronem nepoprali. No a ta největší změna, škola se asi zase rozdělí na dvě části. My holky to máme dobrý v tom, že i když jsme v té části kdo má rád Shawna a nesnáší Camerona, můžeme s Cameronem spát" dořekla a já vyvalila oči.
"Od kdy ty nenávidíš Camerona?" Zeptala jsem se jí s úšklebkem.
"Od nikdy, vždycky jsem patřila k tý mini skupince co má ráda oba ale teď se možná přidám k Shawnovi"
"Ne to nedělej" vykřikla jsem.
"Proč?" Zeptala se s přivřenýma očima.
"Máš nějakou výhodu když jseš v nějaký ty "části" ??" Zajímala jsem se.
"No jako jo, máš o 1% větší šanci, že si tě Shawn všimne" dořekla a udělala zamilovaný obličej.
"Neboj tebe si všimne i tak.Zůstaneme neutrální, žádný drama ne??" Doufala jsem že na to přistoupí, nechci se stavět na žádnou stranu i když mě Cameron hodně štve nechci být proti němu ale co už od včerejška vím.... nenechám si ho u těla, chtěl šanci, měl jí.... podělal jí. S ním už jsem skončila i kdyby měl lítostivý obličej jakýkoliv.
"Faajnnn...asi máš pravdu" odpověděla po chvilce rozmýšlení. Jen jsem se na ní usmála a společně jsme se vydali do třídy.
"Takže pokud jsem to dobře pochopila Shawn je taky v třeťáku??" Ještě jsem se zeptala abych se ujistila.
"Jo je, nejlepší na tom je, že pokud neodjede zůstane tu i příští rok na čtvrťák.... času dost na to se s ním vyspat" řekla a já udělala znechucený obličej.
"Proč ty chceš pořád s někým spát?" Zeptala jsem se a u toho se přidušeně smála.
"Nechci s každým, jen s hezkýma klukama" odpověděla a na to jsem se jen zasmál. Po téhle hodině jsme měli fyziku kterou jsem přežila jen tak tak a pak byla španělština, doufám že přijde Matty. Hodina začala a Matt jsem nepřišel, už jsem se smířila s tím, že tahle hodina bude extra nudná když v tom se rozrazily dveře a do nich vstoupili dvě postavy. Jako první vešel Shawn a za ním Matt. Matt mu něco řekl a Shawn se hned podíval mým směrem až jeho oči padly na mě. V tu chvíli jsem sklopila hlavu a začala si kreslit do sešitu. Po chvíli později už vedle mě na židli dopadl od ucha k uchu usmívající se Matt.
"Ahoj" zašeptal.
"Ahoj" zašeptala jsem nazpátek. Když jsem se rozhlédla po třídě uviděla jsem červenající se Katy a vedle ní tmavovlasého kluka. Zrovna jí něco říkal a ona tak roztávala. Musela jsem se nad tím usmát, Shawn se jí asi  hodně líbil.
"Aaa pan Mendes je zpátky, to ale neznamená že si můžete dělat co chcete" zařvala na něj učitelka. On na ní až po chvíli odvrátil hlavu a odpověděl.
"To je jasný, škola přeci není žádný holubník" jak to dořekl rozesmál se a většina lidí s ním.
"Proč se všichni tak smějete??" Zeptala jsem se Matta.
"Minulý rok, bylo jediný co říkala  'škola není žádný holubník' takže si z toho všichni dělají srandu" dořekl a já kývla. Zbytek hodiny jsem vůbec nevnímala, občas jsem slyšela jak se Katy začala smát ale jinak jsem nevnímala vůbec nic. Hned jak zazvonilo zvedla jsem se ze židle a ohnula se pro tašku. Když v tom mě někdo plesknul přes zadek.
"Hmm pěkný" řekl a já se na něj otočila. Stál tam Shawn...to mě taky mohlo napadnout. Ani nečekal na mojí odpověď a s úsměvem odešel ze třídy. V uších mi pořád zněl jeho hlas, měl ho takový hezký, melancholický, něžný??.... něco takovýho. Twl proč tu teď řeším jaký měl hlas. Radši jsem se ve třídě nezastavovala a vyšla ze třídy.

Me and HimKde žijí příběhy. Začni objevovat