10.

1.8K 52 4
                                    

S Lucy jsme se dohodly, že ještě teď půjdeme do Star (Starbucks) na kafe takže jsme si to rovnou zamířily tam.
"Co ty už víš, co budeš nebo bys chtěla dělat?" Zeptala se a já se nad tou otázkou musela zamyslet, upřímně ještě nevím co přesně bych chtěla dělat, mám pár "nápadů" ale zatím nic za čím bych si úplně šla.
"No zatím to vidím na buď fotografku, architektku, letušku a pak taky samozřejmě modelku u který si myslím, že mám asi největší šanci" řekla jsem vážně a pak se společně s Lucy začala smát.
"Ty?" Ptala jsem se.
"Já bych chtěla být tanečnice, jakože bych učila lidi třeba v taneční škole y hele umíš tancovat?"
"No umím neumím něco zvládnu" řekla jsem s úsměvem.
"Někdy si tě vyzkouším" řekla a taky se usmála.
"A jéje" řekla jsem se smíchem. Pak už jsme si jen dali kafe a povídali si. Po 5 hodině, jsem se už vydala domů kde si mě hned odchytla mamka.
"Tak jak bylo ve škole?" Hned na mě vylítla.
"Ale jo šlo to, našla jsem si už 3 kamarádky a asi jednoho kamaráda" řekla jsem a trochu u toho kamaráda váhala, nevím jestli je Matt kamarád ale budeme říkat že jo.
"No tak to jsem moc ráda" řekla a mile se na mě usmála, pak tam ale přišla sestra.
"A co kluci, jsou tam hezky?"
"Si tam přijd a podívej se sama" neměla jsem na ní náladu tak jsem se hned odebrala do pokoje, kde jsem se následně připravila do školy, umyla se a pustila si svůj oblíbený seriál. Pak už jsem šla spát.

Ráno jsem se probudila na zvuk otravného budíku a hned jsem vstala a šla do koupelny kde jsem vykonala hygienu a slabě se nalíčila, na sebe jsem si dneska vzala bílé džíny s vysokým pasem, do toho jsem si napolo zastrkala velké tričko, které jsem ukradla svému nejlepšímu kamarádovi v Miami a jelikož byla celkem zima vzala jsem si na sebe džínovou bundičku a nechala jí rozepnutou. Pak už jsem i s mým černým batohem slezla dolů ze schodů a v kuchyni si dala snídani. Dneska mě do školy zas veze sestra, fakt už se těším až budu moct řídit sama.
"Pohni si" křičela jsem na ní.
"Ježiš už jdu" a sešla ze schodů, vlezly jsme do auta a vyjely směr škola, kde mě hned vyhodila a odjela. U školy jsem hned spatřila Katy, Kate a Nadiu a tak jsem si to namířila k nim. Cestou ale ještě kolem mě prošel Matty. A zase s tím jeho "ahoj Maddie" odešel...ne že by mi to vadilo. Jak jsem došla k holkám zapojila jsem se do konverzace a pak jsme šly každá do třídy. Ve škole byla dneska nuda, ještě že tam byla Lucy. Když jsme stáli ve frontě na oběd, už podruhý k mě přišel Matty, tentokrát se ale zastavil.
"Ahoj Maddie, ahoj Lucy, nechcete v pátek přijít ke mě na mejdan, bude sranda?" Řekl
"Než jsem stačila něco říct, Lucy mě přeběhla.
"Jasně že přijdeme" rychle vyhrkla.
"Super tak zatím" mrkl na nás, i když mi přišlo že spíš na mě a odešel.
"Hele Lucy já nevím jestli se mi někam chce" řekla jsem s obavami.
"Hele na jejich party jsem byla jenom dvakrát, je to fakt něco, musí tě tam pozvat víš" řekla jako samozřejmost.
"Bude sranda a někoho novýho poznáš, budu tam s tebou" řekla a já přikývla. Pak jsme se najedly, dneska jsme našly stůl lehce a pak jsme se u skříněk rozloučily a já se vydala domů.

Vím zatím je to o ničem ale snad se to trochu rozjede, je to začátek 😂❤️

Me and HimDonde viven las historias. Descúbrelo ahora