19.

1.7K 46 0
                                    

Lucy jsem položila na postel a taky jsem ji k posteli dala vodu a prášek aby si ho at se probudí mohla vzít. Pak jsem si zase vzala svoje věci a vyšla ven. Překvapilo mě když venku pořád stálo Cameronovo auta a Cameron se o něj opíral a koukal na mě.
"Tobě to trvalo" řekl a usmál se.
"Nemusel si na mě čekat" vyštěkla jsem.
"Řekl jsem, že vás vezmu domů, to taky dodržím, už zbýváš jenom ty" mluvil klidným hlasem a tak jsem bez váhání nasedla, pořád lepší než jít pěšky, Lucy sice nebydlí tak daleko ale i tak.
"Co dneska někam zajít?" Zeptal se.
"Ne děkuju" řekl jsem a falešně se usmála, na to strhnul volant na stranu až jsem vyjekla a zastavil u kraje silnice.
"Nemáš mě ráda, neznáš mě ale nemáš mě ráda" řekl a na tváři měl vážný výraz.
"Náhodou už tě celkem znám a ne že bych tě nějak neměla ráda ale dost mi vadí povýšenost. Mohli by jsme už jet?" Odpověděla jsem s klidem.
"Tak pokud ti nevadím, půjdeš se mnou ven" neodpověděl.
"Neřekla jsem, že mi nevadíš"
"Ale jo řekla, tak pojď, ukážu ti tu místa který ještě neznáš" řekl a usmál se.
"Fajn ale musím ještě domů se převléknout tak jeď" nakonec se mě zmocnil pocit zvědavosti kam mě chce vzít a něco mě k němu hrozně táhlo až jsem z toho měla blbý pocit.
"Aaa jedem" řekl a rozjeli jsme se.
Po chvilce už jsme stáli před naším domem, kde jsem rychle vyběhla abych si vzala věci. Když jsem se ale po pár minutách vracela Cameron v autě nebyl...no nakonec jsem hodně našla v kuchyni se sestrou.
"Jedeme?" Zeptala jsem se ho nejistě, nevím proč ale nelíbilo se mi, že byl v kuchyni zrovna s mojí sestrou.
"Jop jedeme" řekl a okamžitě se zvedl ze židle, sestra mu ještě něco řekla, on jen kyvnul a pak už jsme nasedli do jeho auta a on se konečně rozjel.
"Tak máš nějaký přání před tím než ti to tu ukážu?" Zeptal se.
"Jo jedem do Star (Starbucks) " řekla jsem s neskrývaným nadšením, Star miluju.
"Okiii" řekl a po chvíli už zastavoval u Starbucks.
"Co si dáš?"
"Dobrý já si to koupím sama" odpověděla jsem.
"No to teda ne"
"Ale jo"
"Nee" řekl a vypadalo to, že to myslí vážně, já to ale taky myslela vážně. Předběhla jsem ho a rovnou došla k n mě usmívajícímu mladému číšníkovi.
"Dobrej, jedno střední karamelový frappuccino" řekla jsem a on se na mě mile usmál. V tom se ale za mnou ozval Cameron.
"A bude to na mě a já si dám to samý" řekl a vypadal celkem naštvaně, jen nevím jestli proto, že se mnou ten číšník celkem flirtoval nebo proto, že nechci aby mi koupil kafe. Číšník se na mě nejistě podíval a já slabě přikývla na souhlas, takže za mě nakonec Cameron zaplatil. Pak jsme se přesunuli na okraj pultu a čekali na naše objednávky. Když nám kelímky podávali všimla jsem si, že na jednom je číslo tak jsem se pro něj chtěla natáhnout ale Cameron mě předběhnul a vzal si ho sám a rozešel se ke dveřím.
"Jo určitě ti zavolám" zavolal na toho číšníka a já malém vybuchla smíchy.
"Hej vrať mi ten kelímek, třeba to byl můj budoucí přítel" řekla jsem.
"Nene to bylo pro mě, neviděla jsi jak na mě házel svoje očko" řekl a ukázal na svoje oko a rychle zamrkal, na to jsme se oba rozesmáli a nasedli do auta.
"Tak beru tě na místo číslo 1." Já jen přikývla, a nechala se vézt na to místo. V autě bylo ticho a jenom se tam rozeznívala tlumivá hudba z rádia a Cameron si jí potichu zpíval, nezpíval špatně, naopak zpíval hezky.
Když začali Hart písničku od Shawna Lights on začala jsem si zpívat já a Cameron se ke mě po chvíli přidal.
I wanna love you with the lights on
Keep you up all night long
Darling, I wanna see every inch of you
I get lost in the way you move
I wanna love you with the  lights on
"Moc hezky zpíváš" pochválil mě Cameron a ja se rychle otočila k okýnku protože jsem se začala červenat.
"Dě-děkuju" poděkovala jsem a zbytek písničky jsem si už jen pobrukovala.
Po chvilce jsme dorazili na nějaký palouk odkud bylo vidět na skoro celou LA.
"To je krásný" úplně mi to vyrazilo dech.
"Jo je, pojď" řekl a ukázal na místo vedle něj, poslechla jsem a posadila se tam. Jen tak jsme mlčeli a užívali si ten pocit jaký jsme tady oba zažívali.
"Pojď už musíme jít"
"Jo jdeme". Po půl hodině jsme palouk opustili a Cameron zamířil na další "stanoviště". Vzal mě k slavnému názvu Holywood a taky na Venice Beach kde už jsem sice byla ale ukázal mi místa kde jsem ještě nebyla. Jako poslední zastávku mě vzal na Malibu.
"Zavři oči" poručil mi.
"Proč?" Zeptala jsem se
"Prostě je zavři" řekl a já tak udělala, po chvíli mě vzal opatrně za ruku až jsem se slabě zachvěla a vedl mě blíže k moři, to jsem poznala kvůli většímu a většímu šumu oceánu.
"Tak a teď je otevři" řekl když jsme se zastavili ale mou ruku nepustil. Jak jsem otevřela oči uviděla jsem něco úžasného. Slunce už bylo napůl potopené v oceánu a zbývají půlka zabarvená do oranžova se tyčila na okrajích oceánu, slunce svítilo čím dál méně a čím dál více se posouvalo ke dnu oceánu.
"To je nádherný" řekla jsem mu a letmo se na něj podívala.
"Jo to je" řekl a koukl se na mě taky. Asi minutu jsme se na sebe jen tak koukali až se začal pomalu přibližovat až dokud naše rty nebyly od sebe vzdáleny pár centimetrů. Tam ale zastavil a ani s nimi nehnul, proto jsem tentokrát udělala pohyb já a nahla jsem se k němu až se naše rty dotýkaly.

 Tam ale zastavil a ani s nimi nehnul, proto jsem tentokrát udělala pohyb já a nahla jsem se k němu až se naše rty dotýkaly

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Byl to ale on kdo naše rty propojil v jedny. Jeho rty vůbec nebyly jako ty Jacobovi, jeho rty byly sladké a jemné. Ze začátku byly naše polibky opatrné a pomalé ale po chvilce už jsme líbali zkušeněji a vášnivěji. Když mi jemně zkousl spodní ret ihned jsem mu povolila vstup do mé pusy a tak začala válka jazyků. Ze začátku to bylo vyrovnané ale později už Cameron vyhrával na plné čáře. Když nám došel dech odpojili jsme se od sebe, opřeli se o sebe čely a zrychleně dýchali. Když jsme sklidnili náš dech podívali jsme se zpátky k slunci které už ale nebylo na obzoru a už plavalo někde v hloubce oceánu. Jen tak jsem koukala do vody když mě najednou vzal Cameron do náruče.

 Jen tak jsem koukala do vody když mě najednou vzal Cameron do náruče

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

"Co to děláš?" Zeptala jsem se.
"Nesu tě do auta" odpověděl a já se nechala mlčky nést k autu. Cesta probíhala taky v klidu a za doprovodu příjemného ticha.
"Tak ahoj a děkuju moc za dnešek" odpověděla jsem s úsměvem Cameronovi.
"Za nic taky jsem si to užil" odpověděl a mě se na tváři vytvořil ještě větší úsměv. Beze slova jsem pak už vystoupila a zašla do domu. Doma jsem si už jenom dala vanu a připravila se na druhý den do školy, pak jsem kolem desáté šla spát.

Probudila jsem se na nějaký rachot dole. Pomalu jsem vstala z postele a šla se podívat dolů. Když jsem došla do obýváku nachytala jsem Vicky s nějakým klukem uprostřed žhavého líbání, chtěla jsem se vrátit zpátky do pokoje ale když jsem spatřila s kým tam moje sestra byla, strnula jsem a do očí se mi nahrnuly slzy..
"Camerone.....?" Zašeptala jsem

Me and HimKde žijí příběhy. Začni objevovat