39.

1.4K 45 0
                                    

Probudila jsem se asi kolem třetí hodiny ráno na nějakou ránu z ulice. Ihned jsem vyletěla do sedu a snažila se vstřebat kde a kdo jsem. Jakoby mi v tu chvíli úplně zmizela paměť a já zůstala bez ní lmao. Když jsem se konečně probrala vstala jsem a šla jsem na balkón ze kterýho bylo i trochu vidět na ulici. Koukla jsem se tím směrem a viděla jsem partu lidí. Všichni vypadali hodně opile. Kopali do popelnic a celkově byli všichni vysmátí. Pak ale z druhé strany přišla další parta jakoby se ta první v tu chvíli probrala a zpozorněla. Dva kluci se proti sobě postavili naproti a něco si tam říkali. Oba měli černé mikiny a na hlavách kapuci, ještě ke všemu byli daleko takže i kdybych chtěla nepoznala bych je. Jeden byl vyšší a druhý jen o kousek menší. Celkově jejich výměna názorů nevypadala mile. O tom jsem se taky přesvědčila když ten vyšší zatnul pěsti a hned na to jí tomu druhému vrazil do obličeje. Jak se prali a ostatní je pozorovali tomu menšímu spadla kapuca z hlavy a hned na to i roku druhému. Panebože to je Cameron a Shawn.....Nikdo nic nedělal, prali se tam a ostatní se jen tak koukali a nic neříkali, nechápu je. Měla jsem nutkání sejít dolů a zastavit je sama ale koneckonců mě do toho nic není. Shawn měl nad Cameronem převahu a moc dobře do věděl ale bylo vidět, že nejede z posledních sil jako Cameron a nedává tak ostré rány. Když v tom se Shawn prostě zvednul a stoupnul si. Cameron se na něj nechápavě podíval a pak taky vstal. Shawn mu něco řekl a vypadalo to že už se prát nechce ale v tom na něj začal Cameron řvát.
"Tyvole jdi doprdele, vždycky jsi byl lepší, oblíbenější přitom si úplná nula...zkuřka. Tvoje máma je děvka a opustila tě a tvůj otec chlastá...to je teda úroveň. Nechápu co na tobě všichni viděj nechápu." Zařval z plných plic a pak zůstal jenom stát. Čekal na Shawnovu reakci, ten na něj však jenom koukal na nic nedělal. To co řekl Cameron bylo hnusný, nechápu jak něco takovýho mohl říct, za svojí rodinu nemůže a nemůžu říct že zrovna on by taky kouřil málo. Když Cameron zjistil, že reakce se nedočká, otočil se a společně s ním se celá ta parta začala vzdalovat. Lidi co tam byli se Shawnem dělali to samé jen šli na druhou stranu. Jenom Shawn tam zůstal stát a koukal na nebe. Nějaká holka, vypadala jako štětka.... hnědý na blonďato barvený vlasy, sukně od půlky pasu po půlku prdele a když stala pod lampou mohla jsem si taky všimnou červené rtěnky. Chtěla se na Shawna namáčknout a začít ho líbat ale on jí setřásl a něco jí prudce řekl, v tom momentě pohodila vlasama a následovala celou skupinku. Shawn tam zůstal jen tak stát, asi přemýšlel když v tom prudce bouchl dlaní to auta vedle něj, což bylo shodou náhod auto mamky protože si ho dneska nechala venku a nedala si ho do garáže. V autě se hned spustil alarm a začalo pípat. Rychle jsem si ozula boty a v mém tilku a kraťasech na spaní jsem vyběhla dolů. Rychle jsem vzala mamce klíče a vyběhla z domu směrem k ulici. Shawn tam seděl na obrubníku a měl hlavu v dlaních. Pevně jsem zmáčkla tlačítko odemknout a alarm přestal. Shawn se ihned koukl na auto a pak začal skenovat okolí až si všiml mě. Přeměřil si mě celou pohledem a pak zase sklopil pohled k jeho botám.
"Děkuju"zašeptal a podíval se na mě. Nic jsem neřekla a rozešla se směrem k němu a sedla si vedle něj na obrubník. Podíval se mi do očí a i když byla tma, tvář mu ozařovalo měsíční světlo. Na jeho obličej byl vidět každý detail a i když se tvářil neutrálně viděla jsem, že oči mu jiskří.
"Je to celkem fajn pocit sedět na obrubníku s někým kdo se líbí Cameronovi" řekl a zasmál se ale byl to takový ten nucený úsměv.
"Zaprvé se mu nelíbím a zadruhé nechceš očistit ty rány??" Zeptala jsem se, sice měl jenom roztrhnutý ret a napuchlou modrající modřinu pod levým okem ale zeptat jsem se musela.
"Ale jo líbíš....a ne dobrý půjdu si do očistit domu" dořekl a zvedl se.
"Kde bydlíš?" Zeptala jsem se.
"Daleko, a ještě jednou dík jinak by přijeli poldové" řekl a opravdu se usmál. Potom udělal něco co jsem vůbec nečekala, dal mi pusu na tvář a zašeptal mi do ucha.
"V pátek u mě doma párty... přijď" zašeptal a začal se ode mě vzdalovat.
_______________________________________

Me and HimWhere stories live. Discover now