11.

1.7K 51 3
                                    

Cestou už jsem se nikde nezdržovala a tak jsem domů dorazila za chvilku, nemám to do ní daleko, ráno jezdím autem protože si ráda přispím a sestra to má cestou. Možná by vás zajímalo kam chodí ona když já do školy, upřímně mě taky.... vůbec to totiž netuším. Hned jak jsem přišla domů jsem hodila taškou o zem, umyla si ruce a s únavou lehla do postele, nevím proč ale dneska jsem hrozně unavená. Tak jsem jen ležela a koukala do stropu, byl zajímavej ale když mě to už nebavilo pustila jsem si na svém iPhonu 8 plus, který jsem si bacha koupila sama k narozeninám novou (je stará měsíc ale tak co) písničku od Shawna IN MY BLOOD a začala zpívat. (Vím že takhle nezačíná ale začala zpívat ať teď)
"Laying on the bathroom floor, feeling nothing
I'm overwhelmed and insecure
Give me something
I could take to ease my mind slowly
Just have a drink and you'll feel better
Just take her home and you'll feel better
Keep telling me that it gets better
Does it ever?
Help me
It's like the walls are caving in
Sometimes I feel like giving up
No medicine is strong enough
I'm crawling in my skin
Sometimes I fe..."
Když v tom mě někdo vyrušil zaťukáním na dveře.
"Ano" pronesla jsem.
"Ahoj zlatíčko, jen ti chci říct, že jsem ještě dneska dostala noční takže nebudu doma a za chvíli zase odcházím" přišla do pokoje mamka.
"Dobře" řekla a po chvíli i odešla z baráku. Musím se jí ještě zeptat na tu "party" vůbec se mi tam nechce ale snad to nebude tak hrozný. Pak už jsem si jenom četla svojí povinnou četbu do školy a objednala si pizzu kterou po chvíli i přivezli a já ji rovnou snědla. Pak jsem šla spát. Následující den byla ve škole zas nuda až na to, že jsem měla jen 3 hodiny a tak jsem se pak doma rozhodla udělat si filmovej den. Pozvala jsem k sobě Lucy, Kate, Katy, Nadiu a Mary kterou jsem dneska potkala a je celkem fajn a užily jsme si to. No a teď už je čtvrtek a já mám už 4 hodinu tudíž španělštinu, upřímně byla bych teď vděčná kdyby jsem zase někdo přišel ale asi nic jelikož zatím nikdo nejde..... škoda je to fakt nudný. Dneska se ještě musím mamky zeptat na tu party nebo co to je aby neřekla, že jí o tom říkám moc pozdě ale myslím, že mi to dovolí. V Miami jsem totiž chodila hodně na různý oslavy, do klubů a tak a taky jsem byla už několikrát úplně našrot, mamka to naštěstí vzala vždycky v pohodě ale tak ranní kocovina mě teda vždycky pořádně vytrestala za ní. Awww konečně už za pět minut zvoní.....4......3......2......1......aaa konečně. Rychle jsem vyběhla z učebny a šla si vyměnit učebnice do skříňky, teď máme biologii takže super co. Cestou jsem zahlédla ZASE tu partu jak se tam o něčem dychtivě dohadují a smějí se a Cameron už jsem říkala jak moc je krásný...a jo říkala, lol. Ale jako jo hezký je ale to jeho chování a pověst mu to krapet kazí ale to už dost o něm. Ve třídě už byla Lucy, mám s ní hodně předmětů společných což je super a tak jsme happy jak dva grepy. Po biologii už jsem měla jenom matiku a chemii a teď zase stojím ve frontě na oběd, až na to, že je venku hrozná bouřka a já nevím jak se mám dostat domů, proto jsem za tu frontu teď i ráda. Ale dneska to utíkalo hrozně rychle a ja co nevidět měla jídlo. Po jídle jsem venku čekala až přestane pršet ale marně fakt asi nepřestane, skoro všichni už odešli i Lucy ale je tu jeden problém bojím se bouřky...jako dost. Když se vedle mě vyřítil Mark myslim, že je to on, měl kapucu.
"Chceš svést?"
"Ne díky"
"No jasný takže tu budeš čekat do zítra jo" měl pravdu
"Fajn tak jo" na to jen ke mě zvedl hlavu a usmál se. Pak jsme vyjeli, k nám domů to nebylo daleko takže jsme tam byli rychle.
"Děkuju moc za svezení"
"Jop" nic jiného už jsem neříkala a rychle vběhla domů.
"Ježiš jde jsi byla?" Ptala se hned mamka.
"Zdržela jsem se ve škole kvůli bouřce" na to jen kývla a i když jsem byla mokrá tak mě objala.
"Mami můžu zítra na party ( přijde mi hrozně divný říkat party)?"
"Ty se mě ptáš jestli můžeš na párty?? Jasně že můžeš" řekla a usmála se.
Já jsem vyběhla nahoru, rovnou se umyla, zapla si Riverdale a pak upadla do říše snů.

Me and HimWhere stories live. Discover now