26.

1.4K 45 0
                                    

Na tváři měl nečitelný výraz a já se rozhodla ho trochu škádlit.
"Nooo... víš mi si s Mattem rozumíme" začala jsem jakoby opatrně a on se napjal a zatnul pěsti.
"A on mi před pár dny na tribunách nabídnul jestli s ním nechci chodit, že mě má rád ale že to zatím nikomu neřekl protože se bál, že ho odmítnu a já jsem mu řekla, že ještě nevím, že si to musím promyslet ale dneska mi psal jestli už jsem se rozhodla a jestli může přijít a já jsem kývla. No a nahoře jsme to řešili a teď spolu tak nějak chodíme" řekla jsem a poprvé za tu dobu jsem se mu podívala do očí. Jeho oči byli černé, že jsem se až bála reakce. Rychlým krokem přišel ke mě.
"Děláš si srandu, že jo?!" Zašeptal potichu aby ho Vicky neslyšela.
"Měla bych?" Zeptala jsem se s nadzvednutým obočím.
"Děláš si srandu!?" Už ale řekl dost nahlas aby ho sestra slyšela a ta hned přiběhla.
"Co se děje?" Zeptala se a chytla Camerona za ruku, ten jí stisk však neopětoval a dál očima propaloval mě.
"Ale jenom se tu hádáme jestli je v hokeji lepší Kanada nebo US, jasně že Kanada ale Cameron to prostě nechápe" řekla jsem a beze slova jsem se otočila a odešla do pokoje. Musela jsem se nad Cameronovou reakcí usmát. Jsem ráda, že i já ho můžu něčím vytočit. Nechtěla jsem jit zase dolů a tak jsem si pustila televizi co mám v pokoji a zrovna dávali Protivný sprostý holky takže jsem se ráda divala, ten film byl moje dětství. Ale v půlce filmu mi někdo vtrhnul do pokoje, kdo jiný než Cameron.
"Dělala sis srandu" řekl a opřel se o dveře. Otočila jsem se na něj a zeptala se.
"V čem přesně?"
"Nehraj si na blbou, mluvil jsem s Mattem" odpověděl a já se šibalsky usmála.
"A kdybych řekla, že jo" odpověděla jsem, zvedla jsem se a pomalým krokem šla k němu. On se však rozešel ke mě a prudce mě shodil na postel.
"Tak to tě budu muset potrestat" řekl a na to už ležel nade mnou a věnoval se mému krku. Chtěla jsem něco říct nebo něco udělat ale nezmohla jsem se na nic. Kdykoliv jsem byla s ním byla jsem jako omráčená. Když jsem se konečně vzpamatovala použila jsem všechnu svoji sílu a přetlačila ho pod sebe, sedla jsem si na něj obkročmo a začala dělat to samé, jako on dělal před chvílí.
"Ach Maddie" zasténal když jsem našla jeho slastný bod na krku a začalu mu tam dělat fialovou modřinku. Celý krku jsem mu všelijak sála a okusovala a nesmírně jsem si to užívala, užívala jsem si jak na něj působím, a to jak se můžu dotknout jeho kůže jakkoliv chci. Po asi 10 minutách už měl jednu stranu krku posypanou cucáky/ cucfleky a já byla se svým dílem nadpozemně spokojená, slezla jsem z něj a šla se zase dívat na televizi.

 Po asi 10 minutách už měl jednu stranu krku posypanou cucáky/ cucfleky a já byla se svým dílem nadpozemně spokojená, slezla jsem z něj a šla se zase dívat na televizi

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

"No to si děláš srandu" řekl Cameron když se podíval na svůj krk do zrcadla a začal se smát. Jen jsem se na něj nevinně podívala a pak se dál koukala na televizi.
"Jen mi teď pověz jak mám asi tvojí sestře vysvětlit, že jsem předtím neměl na krku nic a potom, co se vrátí ze sprchy mám na krku tohle" řekl a ukázal na svůj krku a já se zasmála.
"Tak třeba dokud je ve sprše, řekni že ti někdo zavolal a že musíš jít, jinak tě tu bude věznit do rána a zítra už je škola" odpověděla jsem a podívala se na něj.
"Aaa to je dobrej nápad" řekl a usmál se.
"No tak já jdu" řekl a políbil mě, nad čím jsem se trochu udivila ale polibek jsem mu opětovala. Po chvíli se odtáhnul a zmizel z mýho pokoje. Ještě jsem slyšela jak řve na sestru, že musí jít a pak už jenom klapnutí hlavních dveří. Já jsem si na sebe vzala velkou dlouho mikinu, která mi ty cucáky schová a šla si dolů udělat jídlo. Nakonec jsem ji jen vzala jogurt s rohlíkem a všechno spořádala. Sestra na mě od tý doby nepromluvila a já na ní taky ne takže žádný zbytečný drama. Večer jsem se připravila do školy a asi ve 12 večer jsem šla spát.

Me and HimKde žijí příběhy. Začni objevovat