47.

1.3K 46 0
                                    

Ráno jsem se probudila na zvuk mého budíku a s námahou jsem se vybelhala z postele. Provedla jsem svou obvyklou ranní rutinu a namalovala se. Na sebe jsem si vzala bílé roztrhané džíny a k tomu moudrou velkou mikinu od Tommyho Hilfigera. Shawn si včera nevzal tu mikinu ale nevim jestli zrovna teď je vhodná chvíle na to mu jí vrátit takže si jí sebou do školy neberu. Na hlavě jsem si nechala mé jemně navlněné vlasy splynuté s mými rameny a vzala jsem si batoh. K snídani jsem si dala bílý jogurt s müsli a všechno si to vychutnávala protože mám hodně času. Světe div se ze zhora přišla sestra, jak dlouho já jsem ji neviděla? Nevím ale hodně dlouho.
"Ahoj" pozdravila jsem jí a dál se věnovala mojí snídani.
"Ahoj, jak se máš?" Zeptala se mě a já jen odpověděla zdviženým palcem.
"Kde jsi celou tu dobu byla?" Optala jsem se.
"Kdy?" Zareagovala.
"No teď, dlouho jsem tě neviděla" odpověděla jsem a čekala co z ní vypadne.
"Noo.... já....byla jsem s jedním klukem, taky jsem párkrát přespala u Camerona a víš že přijel nějaký nový kluk, jmenuje se Shawn a je hrozně pěkný no a.....hele ty máš ráda Cama?" Zeptala se a já se zadusila mojí snídaní.
"Co..coo? Proč bych měla?"
"No protože jsi vždycky byla tak zařazená když tu byl" odpověděla.
"No fajn měla jsem ale už nemám takže jestli jsi s ním je to v pohodě" řekla jsem a trochu jsem i zalhala, pořád ho mam ráda ale už bych si s ním asi nic nezačala.
"Ahaa... takže nevadí když dneska po škole přijde?" Zeptala se a ve mě se začala vařit krev.
"Vy nemůžete jít jinam, já ho nechci vidět" obořila jsem se na ní.
"Prosím prosím moc to pro mě znamená" začala prosit a já se nestačila divit, nikdy neprosila.
"Faaajnn ale budete u tebe" souhlasila jsem a ona mě obejmula, což mě vykolejilo ale obětí jsem jí opětovala.
"Tak já musím do školy, měj se" řekla jsem a vyšla jsem do školy. Před školou jsem se sešla s Katy s kterou mám první hodinu a vyšla jsem společně s ní do školy. Šla jsem chodbou a pohledy mi padaly na lidi kolem mě, trochu jsem se zarazila když jsem uviděla Camerona a jeho partičku ale co mě zarazilo ještě víc bylo vidět Shawna a jeho partičku s tím že se Shawn líbal s Lucy. V ten moment se všechno zastavilo a já vnímala jen je. Bylo mi znovu do breku. Katy je pozorovala společně se mnou.
"Nevěděla jsem, že se Lucy líbí, myslela jsem že spíš Cameron" řekla.
"Já vím, že se jí líbí ale že tak moc..." Řekla jsem a hlas mi selhal a já se rozbrečela. Rozeběhla jsem se hned do záchodů vedle a zamkla se v jednom z nich. Katy běžela za mnou.
"Mads co se stalo? Otevři prosím" po asi pěti minutách jsem se trochu uklidnila a otevřela dveře. Katy se ke mě hned nahrnula a obejmula mě. Vyptávala se, co se stalo a já už to v sobě neudržela a se vším okolo Shawna se svěřila.

 

"Páni, to je zlý" řekla Katy když jsem jí dořekla poslední větu.
"Jo ale jsou horší věci" řekla jsem když jsem si znovu nanášela řasenku.
"A co budeš dělat, vím že to je blbá otázka ale..." Začala a já jí zastavila.
"Prosím teď ne, já už o tom nechci přemýšlet jen to prosím nikomu, NIKOMU! neříkej" poprosila jsem jí.
"Tak dobře, jdeme na hodinu, za chvíli už zvoní" řekla. Já jen kývla, na záchodech jsme byli čtvrt hodiny takže jsem doufala, že až vyjdeme Shawn a Lucy už tam nebudou ale jakmile jsem vyšla moje přání bylo tam tam. Byli tam. Katy se na mě povzbudivě usmála a já společně s ní musela čelit peklu a projít kolem nich. Ani jednou jsem se nepodívala jejich směrem, takovou radost mu neudělám a když už jsem skoro zahla za roh, známý hlas mě zastavil.
"Maddie, pockej" zavolal za mnou Matty a já byla nucena se k němu otočit.
"Ano" řekla jsem s falešným úsměvem a čekala co z něj vypadne.
"Nechtěla by jsi se mnou zítra někam zajít, už dlouho jsme spolu nikde nebyli" poprosil a já s úsměvem souhlasila. Periferně jsem viděla, že na mě Shawn kouká ale udržela jsem se a bez jediného pohledu na něj jsem dorazila do třídy.
"Uuffff konečně tady" pošeptala jsem Katy když jsme dorazily do třídy.
"Joo ale dala jsi to, ani jednou jsi se na něj nepodívala" řekla a já se na ní usmála. Dneska jsem světě div se neměla ani jednu hodinu s Lucy protože matika a fyzika odpadla a tak jsem po 4 hodinách už šla domů. S nadšením jsem vešla do domu ale to mi hned zmizelo když jsem uviděla klučičí boty a vzpomněla si komu patří....

Me and HimKde žijí příběhy. Začni objevovat