8.

1.9K 52 2
                                    

Náš oční kontakt přerušila až Lucy která mě zatáhla za ruku a já se tak na ní podívala.
"Co je?" Zeptala jsem se jí
"Hele radši na něj moc dlouho nekoukej, on to nemá rád jakože má rád když ho někdo "uctívá" jestli mě chápeš ale když na něj někdo dlouho kouká tak se vždycky naštve. Taky musíme jít za chvíli zvoní" řekla ledabyle.
Už jsem se radši ani neotáčela a šla rovnou do třídy aniž bych věděla jakou máme hodinu.
"Co je za hodinu?"
"Zemák"řekla mi Lucy a pokračovala.
"Máme na to hrozně starou učitelku takže si klidně vytáhni mobil a neřeš co říká, na test se vždycky zvládneš našprtat den předem"
"Dobře, zemák mě nebaví" řekla jsem a zasmála jsem se
"Mě taky ne" řekla se smíchem.
"A do jakýho ročníku chodí ty králové a královna třídy?" Uchechtla jsem se nad tím jak jsem je nazvala.
" Jo tak všichni chodí do třeťáku, upřímně vládli tu už když byli v prváku, před nimi to prý vždycky ovládali čtvrťáci ale, co přišli oni už to jsou jenom oni a i když byli v prváku, čtvrťáci se jim vyhýbali" řekla a začala se smát a já s ní, muselo to být vtipný.
"A jak ty to vlastně víš, když jsi stejně jako já ve druháku?"
"Když byli v prváku, moje ségra byla ve čtvrťáku, takže když jsem jí chodila doprovázet do školy jelikož jí měla dřív, vídala jsem to na chodbách" hned odpověděla jako by věděla, že se na to zeptám. V tom zazvonilo ale my se bavily dál.
" Já vím, že je možná divný že se tě na to ptám ale říkala jsi že jsi sama byla jedna z holek, co něco měla s Cameronem..."
"Chceš se zeptat proč jsem s ním i já spala nebo proč jsem si s ním něco začínala?" Jen jsem přikývla
"Viděla si ho sama, chtěla a i chce ho každá a když je holka s ním, cítí se výjimečná, když je s tebou nechová se tak jakože tě chce jenom ojet nebo podle toho v jakých případech jo zase na párty ano ale já jsem s ním tak něco jako randila asi týden, vozil mě k němu domů, ani jsem nevěděla, že měl mezitím i jiný holky ale i kdybych si teď měla vybrat nechala bych to tak.... upřímně kdyby on chtěl možná bych se s ním zase vyspala, užiješ si, jsi spokojená jen se do něj nesmíš zamilovat no. Teď se kolem něj pořád motá Lauren, to je vlastně jediná holka s kterou spí dýl než dva týdny" dokončila to a zasmála se
"On nikdy neměl vztah?" Zeptala jsem se s údivem.
"Ne nestojí o to kdyby chtěl měl by ale nechce a asi ho k tomu nikdo zatím nedokope ale mě upřímně to nevadí, že holku nemá, může ho tak mít každá...i já" řekla s úšklebkem. Trochu jsem se nad jejími slovy udivila ale neřešila jsem to.
"Ty se s někým z nich bavíš?"
"Trochu se bavím s Mattym ale jenom občas většinou když něco potřebuje, chtěla jsem se bavit i s Markem ale jeho holka ho drží zkrátka, stejně jí podvádí..." Na začátku se usmívala ale jak začala mluvit o Markovi úsměv jí povadl.
"Líbí se ti že....Mark? "
"Trochu ale ne nějak moc" poznala jsem, že lže ale radši jsem nic neříkala a změnila téma
"Co máme příští hodinu?"
"No já mám francouzštinu a ty jak vidím španělštinu" řekla když se koukala na učebnici španělštiny v mém batohu.
" Jo takže tak každá půjdeme jinak že"
"Jojo ale pak je fyzika takže se zase uvidíme tam" řekla a usmála se na mě. Po skončení hodiny jsem šla rovnou do třídy španělštiny, kde jsem se seznámila s 3 fajn holkami, Nadiou, Katy a Kate. Katy a Kate byly dvojčata a byly odlišné ale větší problém mi dělá pamatovat si, která je Katy a která Kate když ty jména jsou skoro stejný. Ptaly se mě odkud jsem a tak, jsou z vedlejší třídy takže mě neznaly, jsou tu 3 třídy prváků, 2 druháků tudíž mě, 2 třeťáků a jenom 1 čtvrťáků celkem dost co. Řekly mi o téhle škole ještě pár věcí co mi Lucy neřekla ale taky mi povídali o té skupince "králů"ale nejvíce o Cameronovi, to jsou všechny holky tak moc zamilovaný nebo co. Pak zazvonilo a já se ani nemusela soustředit, tohle už jsem uměla takže dobrý, asi v půlce hodiny do třídy vletěl kluk.
"Co tady děláš?" Ptala se učitelka
"Jsem tu za trest od Morgana" řekl
"Fajn tak se posad támhle do poslední lavice" počkat, tady sedím já, než jsem se nadávala už seděl u mě
"Ahoj" řekl kluk kterého já už jsem od vyprávění dobře znala.

Me and HimDonde viven las historias. Descúbrelo ahora