33.

1.6K 43 0
                                    

Připravila jsem se do školy, vzala si tašku a vyšla jsem. Po cestě jsem se ještě stavila pro kafe ale bohužel jsem to nedomyslela a trochu jsem se zdržela...fajn víc než trochu. Právě teď běžím do školy protože mám už 15 minutové zpoždění což není dobrý. Ve škole jsem byla o 20 minut později a právě teď po 25 minutách otevírám dveře do třídy.
"Omlouvám se měla jsem doktora a myslela jsem, že to stihnu" řekla jsem první co mě napadlo kromě zaspala jsem, protože to už jsem řekla tak milionkrát. Učitelka jen kývla a tak jsem si šla sednout k Lucy.
"Tys měla dneska doktora?" Zeptala se.
"Ne šla jsem si pro kafe" řekla jsem a společně s ní jsem se zasmála.
"Přišla jsem k něco?" Ještě jsem se zeptala.
"Joo....o hodně velkou nudu" řekla se smíchem. Chtěla jsem jí odpovědět ale to už po nás učitelka hodila pohled 'pokud nezavřete hubu tak vás nechám propadnout' pohled a my už radši byly sticha. Hodina ubíhala mučivé mučivě pomalu takže když konečně zazvonilo na konec měla jsem pocit jako bych právě prožila druhou světovou. Jako další jsme měli tělák...achjooo bych tu druhou světovou zažila klidně znova kdybych se tak vyhla těláku. Dneska máme běhat takže super, to mi celkem jde. Moje nadšení ovšem zmizelo hned jak jsem na hřiště viděla i třeťáky. Já už ani nevím kdy máme telak bez toho aniž by byl poblíž Cameron a spol. S Lucy jsme začaly běhat zadaná kolečka což není na krátkou dobu protože jich máme 30 a jsou velký jak kráva. Spíš místo těláku to je jak se na co nejvíc zbavit studentů a mít klid ale nestěžuju si, může být hůř. Běhala jsme s Lucy pomalu takže jsme to měly uběhnuté až za půl hodiny ale i tak jsme byly unavený jak prase.
"Tak ty co to mají uběhnuté už můžou jít domů" řekla učitelka.
"Ale...ale vždyť je teprve druhá hodina?!" Obořila se na ní April, btw April je jedna holka ze třídy, já se s ní moc nebavím ale je fajn.
"Tak si běžte pro svačinu prostě běžte" skoro zakřičela a my teda šli.
"Twl ta má dneska zas náladu co" zasmála se Lucy a všichni s ní.
"Njn má zas krámy" řekla jsem já a všichni se začali smát se mnou.
Další hodina byla matika, pak fyzika, biologie a nakonec dvouhodinovka psychologie.

Konečně domů,yeees. Zítra máme volno protože je ples takže pro tenhle týden už mám volno. S Thomasem jsem tenhle týden už párkrát mluvila ale jediný co vím na jistotu je že mě vyzvedne před mým domem v 19:00 jinak nevím nic. Nevím co si o něm mám myslet, během týdne se mě ptalo ještě spousta kluků a většinu z nich jsem aspoň trochu znala a radši šla s nima ale bylo mi blbý to rušit takže s ním půjdu no. Dneska u mě Lucy spí, aby jsme se zítra mohly na ten ples pořádně připravit takže si uděláme pořádnou párty Bc máma zase není doma a sestra mi je jedno. Po skončení školy jsem šla rovnou domů. Šla jsem sama protože Lucy dorazí až večer a mě to vůbec nevadí protože si aspoň uklidím...ano mám v pokoji velký bordel. Uklidila jsem si a už jen čekala kdy přijde Lucy. Když jsem uslyšela zvonek ode dveří vyletěla jsem ze sedu jako střela a utíkala ke dveřím ve kterých se vynořila moje už od té doby co tu jsem nejlepší kamarádka s flaškami Jacka Danielse a popcornem který jsem hned šla udělat. Šly jsme ke mě do pokoje kde jsme si zaply televizi, začaly jíst popcorn a každá jsme si vzala flašku Jacka. Už po hodině jsme byly dost v náladě a tak jsme si pustily písničky na plný pecky a začaly jen ve spodním prádle tancovat a skákat po mojí posteli s flaškama v ruce... To už jsme obě měly druhou. Když v tom se ze dveří vynořila sestra a Cameron. Jindy by mi bylo blbý být tady jen ve spodním prádle ale teď mi to bylo jedno a dál jsem tancovala. Lucy si ho  všimla později než já a chtěla k němu jít ale on mezitím odešel se sestrou pryč.
"Co tu dělal? On on s ní něco má? " Zaptala se a i když byla opilá vypadala smutně.
"Tak trochu" řekla jsem taky smutně a šla k ní protože začala brečet. Vypla jsem písničky a po chvíli jsme obě usnuly.

Ráno jsme se probudily s totální kocovinou a tak jsme si hned vzaly prášek. Najedly jsme se a celý den se jen tak povalovaly. Kolem čtvrté jsme se už šly připravovat a to tak že jsme se šly každá osprchovat a pak jsme se vzájemně namalovaly.
Lucy mi namalovala dokonale.

Me and HimKde žijí příběhy. Začni objevovat