20.

1.5K 48 0
                                    

Z oka mi vytekla jedna neposedná slza a to ani nemám důvod, vždyť s ním nic nemám tak proč brečím že, asi mě jenom štve, že má něco s mojí sestrou. Otočila jsem se na odchod když najednou.
"Jeee ahoj tyyyy" řekl opile Cameron ale já se neotočila a vyběhla rychle schody. V pokoji jsem se rozvalila na postel a z očí mi vytekly další další slzy. Koukla jsem se na hodiny a zjistila jsem, že jsou teprve 4 hodiny ráno, no to je super a já nemůžu usnout. Asi hodinu jsem se ještě převalovala v postele a slyšela jsem několikrát klapnout dveře od sestřinýho pokoje, u toho jsem se vždycky rozbrečela nanovo. Po té hodině jsem ale konečně propadla do říše snů.
Probudila jsem se na sluníčko které mi rozpalovalo kůži. Pomalu jsem od sebe odlepila své ubrečené oči a šla rovnou do koupelny. Dala jsem si sprchu a pak se na sebe konečně koukla do zrcadla....a snad bych se ani nepoznala, velké červené opuchlé oči a velké kruhy pod očima. Lehce jsem se namalovala, vyfoukala si vlasy a  oblékla se do volných šedých tepláků Adidas a k tomu si vzala obyčejné černé tílko. Vůbec se mi nechce jít dolů a potkat sestru, doufám že už odešla protože na nějaký její kecy fakt nemám náladu. Nakonec jsem se ale sebrala kvůli hladu a rozhodla se jít dolů. Šla jsem rovnou do kuchyně ale když jsem vešla zadrhl se mi dech, celkem často teď. Na židle seděl Cameron bez trička a nimral se v nějakém jídle které mu asi připravila sestra, upřímně se mu v tomhle nedivím.
"Ahoj" řekl nejistě ale já mu neodpověděla, chtěl něco říct ale v tom přišla do kuchyně sestra.
"Jeee ahoj Maddie, tak co jak pak ses vyspinkala?" Zeptala se a ve mě se začala vařit krev.
"Ale výborně, už dlouho ne líp" řekla jsem s tím nejfalešnějším úsměvem co umím.
"Tak to je faajn" řekla a bylo vidět že asi čekala něco jinýho, koneckonců mě včera asi viděla.
"Jo to je" stále jsem pokračoval ve svojí lži.
"No já už asi půjdu" řekl Cameron a vzal si věci ze stolu.
"Tak brzo tak joo papa" řekla a dala mu pusu. Já jsem se na něj ani nepodívala, nestojím o jeho pohledy, tady se mi potvrdilo jakej děvkař to je. Zvedla jsem se a šla rovnou do pokoje. Koukla jsem se na hodiny a zjistila, že je teprve půl 8, takže školu stíhám, převlíkla jsem se, vzala si batoh a vyšla do školy. Ve škole jsem byla kolem padesáti a rovnou jsem šla do třídy. Teď mám matiku takže v poho.
Lucy dneska není ve škole takže má asi kocovinu no co přežiju to. Stejně jsem celou hodinu nevnímala a byla ve svých myšlenkách. Nevím proč mě tak zasáhlo, že Cameron měl něco s mojí sestrou, nevím nemám ho nějak extra ráda, teda snad.... Z mých myšlenek mě probudilo zvonění, rovnou jsem si vzala tašku a vyšla na chodbu s cílem dojít si pro učebnici aj když v tom mě někdo zatáhnul za roh do nějaké malé místnosti. Chtěla jsem křičet ale když ten dotyčný rozsvítil utichla jsem.
"Co chceš Camerone?" Zeptala jsem se otráveně a čekala na jeho odpověď.
"Šel jsem za tebou, ne za ní, byl jsem opilej myslel jsem si, že jsi to ty a ona mě v tom nechala" řekl a na chvíli bych mu i uvěřila že v jeho hlase byla slyšet lítost.
"Mě je to jedno, stejně ohneš všechno co se hne tak co. Jen nechápu proč musíš šmatat i na mojí sestru, celkově naší rodinu jsi mohl vynechat" řekla jsem mu narovinu a snažila se aby můj hlas zněl pevněji.
" Chceš abych tě nechal na pokoji?" Zašeptal a přistoupil o kousek ke mě, já zase o kousek couvla.
" Jo to chci" řekla jsem vážně i když jsem dobře věděla, že tohle nechci a to mě děsilo nejvíc.
"Nechceš" řekl a zase mě mě přistoupil blíž, já zase couvla ale to už jsem byla namáčknutá na zdi. On stál pořád na tom samém místě a pozoroval mě.
"Co je? Už můžu jít?" Zeptala jsem se.
"Měl jsem si vyjít schody a ne zůstat s tvojí sestrou si neuvěřitelně sexy" řekl.
"Vždyť si říkal, že si nevěděl že jsem to nebyla já" obořila jsem se na něj.
"Nevěděl ale mělo mi to dojít, ty máš mnohem lepší tělo" řekl a olízl si rty.
"Proč jsi šel za mnou Camerone" zeptala jsem se. V tom bylo vidět jak se napnul.
"Nevím" odpověděl ale já věděla že lže.
"Tak proč řekni mi to" skoro až jsem vykřikla a čekala na jeho odpověď.
"Už jsem to řekl, nevím, byl jsem ožralej, nevím proč jsem šel za tebou" odpověděl.
"Doufám, že už k nám nikdy nepřijdeš" zašeptala jsem a chtěla odejít ale stáhl si mě za ruku k sobě.
" A to proč?" Zeptal se
"Proto" odpověděla jsem a on se na mě nechápavě podíval.
"Fajn nebylo příjemný být v noci probuzené nějakým rachotem dole, jít se tam podívat a zjistit že si to tam ty a moje sestra hodláte rozdat. Promluvit na tebe a ty mě ani nepoznáš a pak celou dobu poslouchat co tam děláte" vykřikla jsem a otočila se ke dveřím protože mi z oka vytekla slza ale já si jí rychle otřela.
"Ja-já s tebou mluvil" zeptal se.
"No mluvil spíš nemluvil, měl si plný ruce práce s mojí sestrou" odpověděla jsem popravdě.
"Ty si to slyšela" zešeptal.
"Jo a teď musím na hodinu nazdar" řekla jsem a vytrhla mu svojí ruku. Vzala si věci ze skříňky a utíkala abych stihla aj.

Me and HimWhere stories live. Discover now