53.

1.4K 46 0
                                    

Po škole jsem šla domů, protože s Mattym jsem přeci jenom byla celý den a chtěla jsem být chvíli sama. Nevím co mě to napadlo začít s touhle blbou hrou. Ani včera se mi to nezdálo jako dobrý nápad ale Matty mě k tomu tak trochu ukecal. Teď toho ale celkem lituju. Shawn začal na truc chodit s Lucy, ale já zase začala chodit s Mattem. Nejsem jako on, ani nechci být jako on a to, že jsem tohle udělala jen dokazuje, že jsem stejně hloupá a naivní jako on. Teď už s tím asi nic neudělám, všem by totiž došlo, že to byla jenom hra kdyby jsme se po dnu rozešli. Když mi to Matty navrhnul tak jsem se celkem i divila, myslela jsem, že bude na straně Shawna ale i on řekl, že je to debil a udělal chybu. Nejsem si ale jistá jestli tou chybou nemyslel mě.

Došla jsem domů a hodila jsem si věci na zem ve svém pokoji. Zapla jsem si instagram a na něm mi zase vyskočila Shawnova fotka. Sakra.

Still thinkin' about you


U toho popisku mi píchlo u srdce. Na fotku jsem mu like nedala a mobil jsem vypla. Pustila jsem si hry o trůny a přestala vnímat realitu. Večer mi volala Lucy jestli by mohla přijít. Přes velkou chuť jí to nepřijmout jsem jí řekla ať přijde a čekala na ní.

Když konečně přišla začala na mě hned hrnout slova.
"Ty jo, já se v tom Shawnovi vůbec nevyznám. Nejdřív se mnou nemluví, potom za mnou přijde naštvaný a ptá se na tebe a Mattyho a pak mi řekne, že je konec a odejde" řekla všechno na jeden nádech a skoro se rozbrečela.
"On se s tebou rozešel?" Zeptala jsem se jako první.
"Jo" potvrdila mi to.
"Páni to jsem nečekala" vydechla jsem.
"Já taky ne, přišlo mi, že...." Mluvila dál ale já se ponořila jen do svých myšlenek. Udělal to kvůli mě nebo už ho omrzela. Zase mi v hlavě naběhlo tisíc otázek, na které jsem neznala odpověď. A pak Cameron který mi schvaloval můj vztah s Mattem. Problém byl, že i když jsem na jednu stranu Shawna hrozně nenáviděla a už jsem s ním nikdy nechtěla mluvit, jsem ho na druhou stranu zase hrozně až nehorázně chtěla, a ten chtíč byl větší. Nebylo pro mě lehké se mu ubránit i když řekl, že zase skončím v jeho posteli, možná měl pravdu. Když jsem s ním ztrácím kontrolu nad svým tělem a je mi jedno jaké budou následky a to je špatně. Ještě nikdy jsem se takhle necítila. Rozhodně už jsem byla zamilovaná ale takovýhle chtíč jsem ještě nezažila.
"Hej posloucháš mě" zamračila se na mě Lucy.
"Ne promiň, nějak jsem se zamyslela" odpověděla jsem jí po pravdě.
"No to je jedno, stejně jsem mohla jenom na chvíli, už musím jít ale děkuju, že jsem mohla přijít." Bez jediného slova navíc odešla z místnosti a i z domu. Chtěla jsem jít do koupelny ale vyrušil mě rachot dveří. Sestra vešla do mého pokoje a sedla si na mojí postel. Upřela jsem na ní váhavý až nechápavý pohled a čekala , co z ní vypadne.
"No já všimla jsem si, že jsi párkrát byla se Shawnem..." Začala.
"Vicky ne přestaň!" Nenechala jsem jí dokončit větu.
"Ne nech mě mluvit. Je opravdu hodně pěkný, řekla bych, že možná ještě víc jak Cam ale dneska jsem se dozvěděla, že chodíš s nějakým Mattem. Nevim co se mezi vámi stalo, že on chodí s Lucy a ty s Mattem ale s takovou něhou a láskou s jakou se na tebe koukal, si myslím, že by se tě jen tak nevzdal. Možná se stalo něco, co tě naštvalo nebo ranilo ale o milovaného člověka by jsi měla bojovat i když budeš něco obětovat. Nenech to mezi vámi zmizet, mohla by jsi toho poté litovat." Dořekla to a já jsem na ní s otevřenou pusou a slzami v očích nepřestala koukat.
"Vicky co se s tebou stalo?" Zeptala jsem se nevěřícně.
"No já... zamilovala jsem se" řekla a já se posadila vedle ní.
"A do koho?" Zeptala jsem se jí opatrně.
"Do Camerona..." Řekla a já na ní vyjukaně koukala. Nic jsem jí na to neřekla a nechala jsem jí mluvit.
"Nejsem si ale jistá, jestli on je zamilovaný do mě. Chtěl tebe a ty jsi chtěla jeho, proto jsem ho chtěla já ale nevím nějak se to stalo. Teď už to není kvůli tobě ale nevím jestli on to tak má taky" dořekla svůj dlouhý monolog a já se na ní usmála.
"Udělej přesně to, co jsi řekla mě, bojuj!"

Me and HimKde žijí příběhy. Začni objevovat