24.

1.5K 50 0
                                    

Jak jsem přišla domů ani jsem se neobtěžovala ptát jestli je někdo doma, protože mi bylo jasný, že není. Vyšla jsem rovnou nahoru a pustila si Riverdale. Když jsem se koukala už na druhý díl, přestalo mě to bavit a tak jsem se šla rovnou najíst. K mému překvapení doma ale nic nebylo, takže si budu muset něco uvařit.... super. Zapla jsem si novou písničku od Shawna Youth ( btw. zatím nejlepší písnička ze SM3, hrozně krásná) a s tancem a zpěvem jsem si začala dělat palačinky. Když jsem měla hotovo, dala si na to nutelu a všechny spořádala, bylo jenom 4 takže zase ne nějakej velkej výkon. Po tom jsem šla do vany a pustila si pomalé písničky. Najednou na mě padla taková depresivní nálada a tak jsem se jen šťourala ve svých myšlenkách, co když jsem udělala chybu, že jsem mu vůbec něco dovolila. Každá holka jí chce moc já ho nemám ráda, no ne že bych ho neměla ráda jako dřív ale nevěřím mu. Na druhou stranu když jsem s ním cítím se šťastná ale láska to rozhodně není, to vím jistě, vždyť ho taky znám chvíli. Jediný co nechci je být jedna z těch holek, co čeká ve frontě na to se s ním vyspat. Beztak se zítra zase nebudeme bavit tak co řeším. S tímhle uzávěrem jsem vylezla z vany šla rovnou do postele, kde jsem hned usnula.

Ráno jsem se probudila na zvuk toho otravného budíku ale jak jsem se koukla z okna zase jsem zalezla do postele. Venku pořád pršelo a už mi to přišlo divný protože v LA skoro vůbec neprší. Znovu jsem se probudila kolem desáté hodiny a to jsem rovnou vstala. Udělala jsem si ledabylý drdol a oblékla si černé legíny s velkým tričkem které mi ještě zůstalo po mém bývalém příteli. Jako jo je to divný ale je hezký a já ho na sobě měla stejně víckrát jak on. Sešla jsem dolů a k mému překvapení tam byla máma i sestra.
"Ahoj, škola není že?" Zeptala se mamka s úsměvem.
"Ne není" odpověděla jsem.
"A co včera ve škole?" Zeptala se znovu mamka a já se zasekla. Rychle jsem se ale zase vzpamatovala a odpověděla.
"Včera škola taky nebyla"
"A kde jsi byla? Byla jsem doma a ty jsi tu nebyla" aaa kurwaa.
"Byla jsem u kamarádky" zalhala jsem a doufala, že se nebude dál ptát. K mému štěstí jenom kývla a dál se o něčem bavila se sestrou. Po chvilce mamka odešla do práce a já doma zůstala sama se sestrou.
"Nevadí když si sem dneska někoho přivedu?" Zeptala se a já vyvalila oči, protože se mě nikdy neptala jestli si někoho nemůže přivést.
"N-ne ne-nevadí" koktavě jsem odpověděla a ona se usmála.
"Tak fajn přijde ve tři" řekla a odešla nahoru. Já tam ještě chvíli seděla a vstřebávala to, co se před chvílí stalo. Po snídani jsem si šla číst a četla jsem si až do oběda, na oběd nám tu neví nechala mamka, takže jsem nemusela vařit a rovnou se najedla. Po obědě jsem si pustila písničky a začala si uklízet pokoj protože jsem tam měla hrozný bordel, když v tom mi cinknul mobil na příchozí zprávu. A světe div se napsala mi Em.
Od Em: Ahoj zlato, chybíš mi ❤️. Skoro všichni se ptali kam jses poděla. I klukům chybíš. A co jinak našla jsis tam kamarády a co kluci? Je někdo na obzoru. Mám tě ráda.
Pro Em: Ahooj Em, taky mi moc chybíš a kluci taky. A jo, kamarády jsem si tady našla a žádný kluk zatím na obzoru není, neříkám že nikdo není hezký ale jsou to debílci. Co ty máš někoho?
Odeslala jsem zprávu a hned se ukázali tři tečky, že Em odepisuje. V tom jsem ale dole uslyšela hlasy a koukla se na hodiny.... pár minut po třetí, a jo vždyť má sestře někdo přijít. Jindy bych to neřešila ale zajímá mě o koho se tak zajímá, že se mě ptala jestli ho může přivést. Sešla jsem dolů a koukla se do obýváku. A koho jsem neviděla, byla tam moje sestra a Cameron. V tom mi všechno došlo, proto se mě na to ptala, já jsem blbá. S falešným úsměvem jsem vešla do obýváku.
"Jee ahoj Camerone" řekla jsem a svůj falešný úsměv ještě rozšířila.
"Ahoj Maddie" odpověděl s úsměvem. Jindy bych z toho jeho úsměvu roztála jako obvykle ale teď jsem na něj měla vztek, včera se tahá se mnou a dnes s mojí sestrou. Beze slov jsem odešla do kuchyně a nalila si sklenici vody, když v tom se na mě zezadu namáčklo tělo a mě hned došlo, že tělo mojí sestry to nebude.
"Camerone...." Řekla jsem ale jakmile mě začal líbat na krku nezmohla jsem se ani na slovo.
"Víš jaký to bylo překvapení když celý den čekám jestli mi nezavolá ta kráska s kterou jsem včera strávil den, odmítám všechny ostatní a nakonec mi zavolá její sestra jestli se nechci stavit k nim domů" zašeptal mi do ucha. Otočila jsem se k němu a zašeptala.
"Ta dívka zase celý den čeká jestli jí nezavolá ten kluk s kterým včera byla v jeho chatě" když jsem to dořekla usmál se a já propojila naše rty. Jeho rty byly jemné a sladké a já se jich nemohla nabažit.
"Měl bych jít na zahradu za tvoji sestrou" řekl když se odtáhl a ušklíbl se.
"Jo to bys měl" zašeptala jsem v blízkosti jeho rtů.
"Jo měl" zašeptal zas on a zase mě políbil. Teď ale jenom po krátkém polibku se odtáhl usmál se na mě a odešel. A tohle bylo co, nikdy bych neřekla, že děvkař jako on dokáže být tak "romantický" nebo jak to nazvat. Nešla jsem za nimi na zahradu ale rovnou do pokoje, asi bych nezvládla koukat se na to jak se na něj moje sestra lepí.

Me and HimDove le storie prendono vita. Scoprilo ora