51.

1.3K 41 0
                                    

Druhý den jsem přeplněnými chodbami školy neprocházela jako obvykle. Něco zásadního se změnilo. Šla jsem vstříc této škole s Mattem, ruku v ruce a zářivým úsměvem nás obou. Jeho nápad se mi sice nezamlouval ale zajímalo jestli i Shawn bude žárlit nebo mu to bude úplně ukradené. Několik lidí se za námi otáčelo, ostatní se dokonce zastavovali a někteří o nás zase nezavadili ani pohledem. Štvalo mě, že jsem zatím nepotkala Shawn a ani Camerona u něhož mě jeho reakce taky zajímala. Matty byl z toho nápadu úplně unesený, už jenom kvůli tomu, že se také potřeboval zbavit nějaké holky.
"Lidi si všímají co!" Zašeptal mi Matty do ucha nadšeně a já se na něj povzbudivě usmála. V tom jsem na chodbě uviděla Shawna, který šel společně s Markem a Jacobem uprostřed chodby. Taky jsem si za ním všimla pobíhat Lucy, takže mi hned došlo, že oni dva spolu neskončili. Nasadili jsme s Mattem úsměvy a vyšli jsme jim naproti. Jako první si nás všimnul Mark který ihned drknul do Shawna a ukázal naším směrem. Shawn se zrovna něčemu smál ale jak nás uviděl, úsměv mu zamrzl. Nevěřícně na nás zíral společně s jeho kamarády a nebyl schopen pohybu. Matt se ke mě naklonil a těsně před tím než spojil naše rty zašeptal.
"Tak naše první veřejná pusa." Musela jsem se do 'polibku' usmát nad jeho slovy, nebyla to pusa jako pusa ale uměli jsme to zahrát, že to tak i vypadalo.

Nevydali jsme se pak s Mattem k nim, Matt mě doprovodil to třídy, chvíli tam se mnou počkal a pak šel do své třídy, kde jak už i on čekal podlehne výslechu jeho kamarádů. Po této hodině měl Matt něco důležitého a tak jsem šla na hodinu sama. V tom mě někdo pevně chytl za zápěstí a zatáhl do prázdné třídy. Ihned jak jsem se podívala do těch hnědých očí chtěla jsem se mu vytrhnout ale Shawn mě zatlačil na zavřené dveře.
"Co to děláš!" Rozkřikla jsem se.
"To teď opravdu chodíš s Mattem, a ikdyz jsi včera byla semnou!" Zakřičel na mě nazpátek.
"No to snad nemyslíš vážně?! Ty se tahas s Lucy a na mě jsi pak za něco naštvaný?? S Mattem jsme byli dlouho kamarádi a včera to tak nějak začalo když TY jsi mě vyhodil! Tobě do toho nic není Shawne!!" Už jsem na něj řvala z plných plic a pokračovala jsem v lži na které jsme se s Mattem dohodli. Shawn na mě koukal vražedným pohledem. Pak se ke mě přiblížil, že mezi námi bylo jen pár centimetrů.
"Takže to co bylo mezi námi nic neznamenalo" zeptal se a já v jeho očích na chvíli jen chvíli zahlédla smutek a zmatek. Rychle se ale změnil na svůj typický úšklebek bez jakékoliv emoce.
"To nevím, to mi řekni ty" řekla jsem mu. Díval se na mě nechápavým pohledem a tak jsem pokračovala.
"Bylo něco mezi námi?" Zašeptala jsem a zabodla mu svůj prst do hrudi.
"Ne" zašeptal spíš pro sebe. I když jsem si odpověď myslela i tak mě při ní bodlo v hrudi.
"Tak vidíš, tak za mnou už nelez" řekla jsem.
"Já za tebou, ty nelez za mnou, stejně zase skončíš v mý posteli" rozkřikl se. Jeho slova mě bolela a tak jsem ho od sebe prudce odstrčila.
"Maddie ne, já to tak nemyslel" snažil se mě zastavit ale to já už běžela pryč ze třídy. Ještě jsem za sebou slyšela křičet svoje jméno ale už jsem to ignorovala a běžela jsem na záchod, kde se moje slzy konečně vytlačily na povrch.

Me and HimKde žijí příběhy. Začni objevovat