15.

1.5K 53 0
                                    

Domů jsem došla asi kolem půl 2 ráno, máma už spala a sestra taky, já jsem ale nebyla vůbec ospalá. Všechna moje opilost vyprchala cestou a já se teď už cítila naprosto v poho. Šla jsem si tedy udělal kakao a i s ním jsem si sedla k televizi i když jsem vnímala spíš své myšlenky...... políbila jsem Jacoba.....a políbila bych i Camerona....opravdu bych to udělala, asi jo, teď si to neumím představit. Nevím ale když jsem u něj byla tak blízko, měla jsem chuť ochutnat jeho rty, ochutnat jak líbá ale na druhou stranu to ani vědět nechci. Cameron je typ kluka, co se mi prostě líbí, je badboy ale taky je to dobrý kamarád co vím od kluků, lidí které má rád chrání a ostatním ubližuje. Kolika holkám tak asi už musel ublížit, spoustě.....a neříkám že já bych měla v životě nějaký neštěstí lásce, naopak měla jsem dva kluky a s obouma jsem byla fakt šťastná, taky vím, že jsem párkrát (málokrát) někoho měla jenom na párty jako bokovku ale nikdy jsem kluka s kterým jsem chodila nepodvedla, to mi totiž přijde jako ta největší zrada. Jen tak jsem plula ve svých myšlenkách dokud jsem neslyšela nějaký zvuk u schodů.
"Halo?"
"To jsem já" řekla Vicky.
"Co tu děláš, proč nespíš?"
"Nechce se mi"
"Ok"řekla jsem a přestala se jí věnovat.
"Tak co ve škole? Dobrý?" Zeptala se a já jenom vykulila oči, na to se mě nikdy neptala.
"Jo ujde to" odpověděla jsem.
"Chybí mi střední, je to tam super, užívej si dokud můžeš" řekla, dala mi pusu na tvář a odešla, tak tohle jsem nějak nepobrala. Radši už jsem nad tím nepřemýšlela a šla spát. Ráno jsem se probudila na zvuk zvonku že zdola, neřešila jsem to vždyť máma nebo sestra otevřou ale když se to stále ozývalo, zvedla jsem se a šla otevřít".
"Ježiš joo vždyť už jsem taa-Chrisi?" Řekla jsem s údivem a radosti dohromady. Chris byl můj první kluk a do teď je to můj nejlepší kamarád. Na nic jsem nečekala a objala ho.

"Moc si mi chyběl" řekla jsem s dojetím

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

"Moc si mi chyběl" řekla jsem s dojetím.
"I ty mě Mads" řekl a dal mi pusu do vlasů.
"Pojď dovnitř" pozvala jsem ho.
"Kde jsou vlastně ségra a máma?" Ještě jsem se ho zeptala.
"Řekly, že ještě někam skočí, že tu budeš jenom ty a to mě nevadí" usmál se.
"Tak povídej mi všechny novinky" a tak jsem mu všechno pověděla až na ten včerejšek s tím se mu chlubit nepotřebuju ještě když je to můj bejvalej.
"Panii, no půjdeme do města?" Zeptal se
"Jasně jdem jen se jdu převléct" převlékla jsem se a trochu se namalovala a vyšli jsme.

Me and HimKde žijí příběhy. Začni objevovat