12.

1.7K 48 0
                                    

Ráno jsem se probudila s celkem dobrou náladou...to je divný řekla jsem si a usmála se. Dneska je ta světoznámá párty, nevím jestli se těšit nebo ne přece jenom párty mám ráda ale nevím nevím. Hned jak jsem vstala jsem šla do koupelny, chtěla jsem si umýt vlasy ale pak mi došlo y že si je umyju ještě před večerem takže jsem se na to vykašlala...no co dvakrát za den si hlavu fakt mýt nebudu. Vyčistila jsem si zuby, vlasy jsem si stáhla do vysokého culíku na sebe jsem si vzala obyčejné bílé džíny, k tomu černou Adidas mikina přes hlavu a jelikož jsem chtěla mít dneska kšiltovku, vlasy jsem si zase rozpustila a na hlavu jsem si dala Adidas kšiltovku. Jako boty jsem si dneska zvolila bílý adidasky, no co když Adidas tak Adidas, jen s mojí ještě černou taškou budu vypadat jak rasista. Lehce jsem se namalovala, jenom řasenku, trochu korektoru a červenou celkem výraznou rtěnku ať mám taky trochu barvy dneska. Dole jsem si vzala jenom jablko a vyšla do školy...ano vyšla dneska jdu pěšky, se sestrou bych to dneska nedala. Do školy jsem přišla asi po 15 minutách jelikož jsem se dost loudala a poslouchala písničky. Když jsem došla ke škole uviděla jsem Lucy a to bylo krapet divný.
"Čaauu kočko co ty tu tak brzo" vykřikla jsem a objala jí
"Nemohla jsem dospat, hrozně se těším na večer" na to jsem jen zavrtěla hlavou a protočila oči. Pak jsme se vydali do třídy a dál si povídaly, už uběhlo 6 hodin a já mám poslední hodinu.... španělštinu, jak já jí nesnáším, zase bude nuda. Jak jsem řekla tak to taky bylo, nuda nuda nuda ale čekalo mě "milý" překvapení když do třídy vstoupil Matt a rovnou si šel sednout ke mě a učitelka to ignorovala.
"Co ty zase tady otravuješ" zeptala jsem se se smíchem.
"Ale Morgan má zase náladu" na to jsem se ještě víc rozesmála.
"Jaktoze vyhodí vždycky jenom tebe?" Fakt mě to zajímalo nebyl asi až takový BADBOY.
"Vyhodí nás všechny akorát Cam jde většinou do ředitelny s Jacobem a ostatní jsou v jiných třídách" řekl a usmál se. Ani jsem nestačila nic říct a už zase mluvil.
" A co těšíš se na párty?" Ptal se a v očích se mu rozšířily zorničky.
"Ani ne" řekla jsem a ušklíbla se, na to se jen zasmál. Jak skončila hodina začali se všichni balit a já se těšila až vypadnu.
"Tak zatím Maddie a večer" řekl a mrkl na mě, proč mám pocit že na mě něco chystá. Neodpověděla jsem a sama se vydala že třídy ven. Po obědě jsme šly s Lucy na kafe a pak ke mě domů se připravit na tu PÁRTY. Naštěstí tam jsou Katy a Kate taky takže mám aspoň jistotu že když se mi Lucy někam ztratí tak tam nebudu sama. Vysprchovala jsem se a hned po mě šla i Lucy já si mezitím vyfoukala a vyžehlila vlasy. Jak vylezla Lucy vlasy si taky vyfoukala ale stáhla je do  drdolu na temeni hlavy. Pak jsme se navzájem namalovaly, já jí udělal linky, slabý makeup, namalovala jsem ji řasy a na pusu jsme jí dala tmavě fialovou rtěnku...moc jí to slušelo. Ona mi taky dala slaby makeup, slaboučké linky, řasy a starorůžovou matnou rtěnku. Pak jsme se oblékli, Lucy si vzala ⬇️

Já jsem měla dva outfity ale nakonec Lucy rozhodla k tomhle ⬇️

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Já jsem měla dva outfity ale nakonec Lucy rozhodla k tomhle ⬇️

Jak jsme byly obě připravené, vyšly jsme směrem k Mattově domů, bydlí ode mě kousek takže jsme tam byli za 5 pět minut

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jak jsme byly obě připravené, vyšly jsme směrem k Mattově domů, bydlí ode mě kousek takže jsme tam byli za 5 pět minut. Celou cestu byla slyšet hlasitá hudba a když jsme došly k baráku už tam leželo spoustu podnapilých lidí a vevnitř to teda pořádně žilo.....mě se tam nechce.

Me and HimWhere stories live. Discover now