34.

1.5K 48 0
                                    

Na sobě měl krásný černý oblek který mu padl dokonale a ačkoliv měl vlasy vyčesané nahoru a měl je perfektně upravené mohla jsem v nich spatřit značný rozruch. Měla jsem takovou chuť přijít za ním a zabořit mu svoje prsty do těch krásných vlasů a pohrát si s nimi....ale co to kecám nemám ho ráda už ne tak co teď tady řeším.
"Jo sekne mu to běž ho pozdravit" řekla jsem Lucy ledabyle jakože mi je to jedno.
"Ale vedle něho je Lauren"
"No a co, půjdeš ho pozdravit ne si to s ním rozdat" řekla jsem a falešně jsem se usmála.
"Ne já radši zůstanu s Lucasem"
"Dobře jak chceš" odpověděla jsem a přišla k Thomasovi.
"Půjdeme si dát něco k pití" zeptal se mě a já úsměvně kývla. Tenhle kluk je hrozně super i když ho moc neznám ale jen jako kamarád nic víc. Došli jsme k pultu s pitím a on mi namíchal nějaký koktejl. Hned jak jsem se ho napila tak jsem ucítila hořkou chuť na jazyku, postupně ale i s mými loky byla hořká chuť méně a méně znatelná až úplně zmizela.
"Půjdeme tancovat?" Zeptal se ale to už jsem ho rovnou táhla na parket. Zrovna hrála rychlá písnička a tak jsem se začala boky tlačit na ty jeho a všelijak se kroutit do rytmu. Když jsem si všimla nedaleko nás Camerona a ostatní přidala jsem na tempu a začala tancovat vášněji. Než si mě ale stačili všimnou písnička skončila a začala hrát pomalá. Začali jsme na ní s Thomasem tancovat, já jsem si ruce obmotala kolem jeho krku a on si svoje zas obmotal kolem mého pasu. Bylo to fajn dokud jsem nespatřila Camerona jak táhne Lauren na parket. Lauren si zabořila ruce do jeho vlasů a on si dal ruce na její boky, natiskli se k sobě jak jen nejvíc to šlo a začali tancovat....tak moc bych teď chtěla být ona. Tancovali jsme asi ještě půl hodiny ale pak nás bolely nohy a tak jsme šli ke stolu s pitím. Všichni učitelé už odešli a tak jsme tu zůstali jen my studenti, no a jak to dopadlo... všechny punče vyměnili za tvrdý alkohol a všichni už byli pěkně v náladě, ne že by mi to vadilo aspoň byla sranda. Lucy jsem celý večer neviděla ani Lucase, nevím kde můžou vězet. Už je kolem půlnoci takže spousta lidí už odešla ale stejně tu ta věští půlka zůstává a baví se dál. Camerona ani Mattyho už jsem taky nějakou dobu neviděla takže už asi odešli..... počkat nemluvila Lucy o nějakým tom večírku na pláži, a jo.
"Thome půjdeme na pláž, je tam pokračování tohohle akorát ve větší dávce zábavy" řekla jsem a on kývl na souhlas. Cestou jsem vystřízlivěla a s Thomem jsme si povídali o všem možném. Když jsme konečně přišli na pláž hned jsme uviděli velký oheň a spoustu známých tváří. Hned jsem taky spatřila Lucy a vydala se k ní.
"Jeee ahooj Maddie, čekala jsem na tebe kde si tak dlouhoooo byla??" Zeptala se opile.
"No já se zdržela na plese ale jsem tady ne" odpověděla jsem.
"Jojo siiii" zařvala a začala tancovat. Tancovala jsem taky a koutkem oka jsem pořád koukala co dělá Cameron a Lauren. Když Cameron dával Lauren svoje sako pocítila jsem pocit žárlivosti a to ani nemám proč, nic s ním nemám. Byla jsem tam asi tak do tří ale pak už mě to tam nebavilo a tak jsem se rozloučila a šla jsem domů. Naštěstí jsem už nebyla opilá a tak jsem byla naprosto v pohodě.
Doma jsem se osprchovala, odlíčila se a kolem čtvrtý jsem byla připravená na svoji krásnou velkou postýlku ale někdo mě vyrušil klepáním na moje balkonové dveře. Moje brada spadla až někam na zem když jsem za těmi dveřmi uviděla stát Camerona. Pomalu jsem se pootevřela a zeptala se.
"Co tady děláš??" Nic neřekl a rozrazil dveře a přešel dovnitř. Jen tak koukal po pokoji a pak se na mě otočil.
"Promiň já promiň, nechtěl jsem, já nechtěl jsem se s ní vyspat a pak ti říct, že jsi kráva protože nejsi promiň. Já promiň promiň promiň Madison" začal se omlouvat a v jeho hlase byla znít zoufalost a hlavně opilost.
"Jsi opilej?" Zeptala jsem se.
"Trošililililinku" řekl a začal se smát.
"Měl bys jít domů Camerone" zašeptala jsem a doufala, že odejde.
"Ale mě se nechce" řekl a já nevěděla co s ním.
"Fajn lehni si jsem na gauč a ráno půjdeš ano?" Zeptala jsem se protože jsem nechtěla aby se mu něco stalo v tomhle stavu když nechce domu, bůhví kam by šel.
"Okok Madison jsi chytrá" řekl opilecky a začal se vysvlékat a mě se zatajil dech. Zůstal nakonec jenom v boxerkach a všechno ostatní co měl na sobě tak shodil na zem. Už se asi musel převléct protože přišel v černé mikině, džínech a dlouhém pruhovaném tričku. Lehl si na gauč a hodil přes sebe deku co na něm byla. Chvíli na to už klidně oddychoval. Nechtěla jsem už nic řešit a tak jsem si radši lehla do postele a otočila se směrem ke zdi. Nemohla jsem ale spát, myšlenky mi proudily hlavou a já nevěděla kam s nimi. Najednou jsem slyšela jak se něco hnulo a pak už jsem ucítila jak se vedle mě prohýbá madrace a omotávají se kolem mě dvě svalnaté paže.
"Dnes jsi byla nádherná" zašeptal do ticha ale už to nebyl hlas jako předtím, teď zněl vystřízlivěle a opravdově. Radši jsem nic neřekla a v jeho obětí pomalu ale jistě usnula.

Me and HimWhere stories live. Discover now