6.

2K 54 1
                                    

Pomalu jsem došla do koupelny, kde jsem hned vlezla do sprchy a nechala na sebe dopadat kapky teplé vody. Po tom co jsem vylezla jsem si udělala ranní hygienu, jako vyčištění zubů a tak. Pak jsem se šla nalíčit, dneska jsem si dala malou vrstvu makeupu,k tomu jsem několikrát přejela řasenku přes své řasy a na pusu jsem si dala červeno růžovou rtěnku. Rovnou jsem si vyfoukala vlasy a vyžehlila jsem si je. Pak už jsem si jen oblékla černé džíny s dírami na kolenou..moje oblíbené....a bílou mikinu kterou jsem zastrkala do džínů, chtěla jsem vypadat normálně a splynout s davem tak snad mi to vyjde. Takhle hotová už jsem sešla dolů, kde jsem si dala vodu s citrónem a k snídani jsem si dala jogurt. Měla jsem ještě čas tak jsem stihla ještě kus nějakého filmu v televizi ale stejně jsem po chvíli musela tu svojí prdel zvednout jít si pro tašku, vzít si boty a čekat na sestru která mě má odvézt do školy, řidičák už mám ale nesmí se tu řídit do 18 (myslim že dokonce do 21 ale nevím). Sestra po 5 minutách přišla a mohly jsme vyrazit.
"Co budeš celý den dělat" zeptala jsem se jí
"Noo potkala jsem tu hezkýho kluka tak asi půjdeme ven" na to jsem jen kývla, víte asi bych to neměla o svojí sestře říkat ale je to pravda tak co, moje sestra je takový ten typ holky, co dá každýmu co na ní zkusí sladký řečičky, teda samozřejmě musí být hezkej to jinak jako ne. Po chvíli už jsem viděla pro mě už známou budovu a vůbec ale vůbec se mi tam nechtělo.
"Tak běž bude to super a staň se roztleskávačkou budeš pak víc oblíbená" hned na mě vyvalila sestra jako bych byla úplně blbá.
"Vždyť už jdu a nebudu roztleskávačka, nezajímá má mě jaký mám nehtíky nebo jestli jsem přibrala 0.5 kila za rok je mi to fuk" s těmito slovy už jsem vycházela z auta s očima upřenýma na tu velkou budovu. Hned jak jsem šla cítila jsem na sobě spoustu pohledů, někdo si mě nevšímal ale někdo na mě zase čuměl jak na mimozemšťana, bylo to nepříjemný. Moc jsem se nerozhlížela a rovnou jsem zaplula do školy. Jak jsem si myslela tak se taky stalo, už teď jsem se ztratila, vůbec jsem nevěděla kde jsem a kde je ředitelna. Po asi 10 minutách matného hledání jsem to vzdala a zeptala se nějaký holky
"Hele, ahoj promiň jestli obtěžuju ale neukážeš mi kde je ředitelna? Prosím"
"Jasně, jinak jsem Ashley a ředitelna je to musíš jít rovně, pak zatočit do leva a pak doprava a tak uvidíš velké dveře s nápisem ŘEDITELNA" odpověděla mile.
"Děkuju moc Ashley, jinak jsem Maddie" také jsem se usmála, ona jen kývla a já s vydala do ředitelny, tam jsem byla do 5 minut.
"Pardon, jsem tu nová Maddie Sparks" hned při vstupu jsem odpověděla. Ředitel nebo tedy spíše ředitelka byla středně vysoká žena, kolem 40 let, na sobě měla oblek a na tváři příjemný úsměv.
"Ovšemže, tady máš učebnice a taky číslo skříňky" odpověděla okamžitě.
Pak mě ještě poučovala o pár věcech a tak a pak už mě vedla do třídy, teda první ke skříňce. Tam jsem si dala věci a pokračovala na první hodinu...matiku. Ředitelka zaťukala na dveře a hned potom vystoupila, já stala kousek za ní, nastupuju do druháku, což je blbý, už tu mají nějaký kolektiv.
"Takže žáci, tohle je naše nová žákyně Maddie Sparks, Maddie představ se nám" řekla a než jsem se nadála stála jsem před celou třídou, která si mě poměřovala pohledem.
"Ehhmm takže ja-já jsem Maddie Sparks, přestěhovala jsem se sem z Miami na Floridě, ráda tancuju, zpívám, celkem i kreslím. Je mi 17 let.....joo a taky jsem v mendesarmy" řekla jsem pak už s klidem a milým úsměvem na tváři.
"Dobře Maddie ja jsem tvá třídní učitelka Lorings a ty si teď běž sednout támhle do poslední lavice k oknu" na to jsem už neodpověděla a šla si rovnou sednout. Hodina byla nudná až když mě v půlce hodiny někdo oslovil.
"Ahoj"

Me and HimKde žijí příběhy. Začni objevovat